Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
Odporúčania: 0
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« kedy: Január 05, 2009, 18:40:25 » |
|
Keďže toto podfórum je tu už dlhšie, ale na topik sa asi pozabudlo, tak ho vatváram ja. Sem kľudne píšte, keď budete mať niečo ohľadom novinik alebo KB záznamov, aby sme to mohli vylepšiť alebo aby ste sa dozvedeli, čo možno najviac informácií. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Január 05, 2009, 18:44:21 » |
|
A ja dodám, že akékoľvek pochybnosti z gramatickej a štylistickej stránky textov na Fantasy-svete môžete adresovať priamo mne, neoficiálnemu jazykovému policajtovi. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Whitewash
Administrátor
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/617
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,465
Odporúčania: 3
18885.93 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Whitewash
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Január 05, 2009, 21:49:40 » |
|
A ja dodám, že akékoľvek pochybnosti z gramatickej a štylistickej stránky textov na Fantasy-svete môžete adresovať priamo mne, neoficiálnemu jazykovému policajtovi.  Myslím že z teba môžeme spraviť aj oficiálneho  si zatiaľ jediný webmaster a máš na starosti okrem iného aj toto  takže Ti týmto oficiálne priraďujem titul jazykový policajt, už ho môžeš používať aj normálne, nielen neoficiálne Ok, tak budem funkciu oficiálne využívať.
|
|
« Posledná zmena: Január 06, 2009, 11:57:25 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Február 06, 2009, 14:33:16 » |
|
Mám výhrady ku KB Súmrak, ktorý som si teraz všimla, a to konkrétne k obsahu.  OBSAH Všetko sa to začína, keď chce Bella vyjsť v ústrety svojej matke, aby mohla odísť za láskou. Presťahuje sa za otcom do Forks, kam nastúpi na školu. Stretáva priateľov Mika, Jess... a podivnú rodinu Cullenových. Edward Cullen sa jej snaží vyhýbať, no keď ju skoro zrazilo auto, zachránil ju. Potom sa zúčastnila párty na pobreží, ktorú zorganizoval Mike a tam zisťuje, že Cullenovci sú údajne upíri. Bella nepociťuje žiaden strach v Edwardovej spoločnosti a začnú spolu chodiť. Odhalí jej svoje tajomstvo bližšie, čo sa deje, keď naňho dopadnú slnečné lúče, ako lovia, že vie čítať myšlienky (okrem tých jej), že nespia, objasní rodinnú históriu a ukáže jej svoju izbu. Všetko sa začne komplikovať, keď prijme pozvanie na baseball. Na ihrisko príde neznáma skupinka upírov a jeden z nich - James, zacíti jej intenzívnu vôňu. James je stopár a neprestane prenasledovať svoju obeť, kým ju nezabije. Považuje to za hru, chce zabiť aj Edwarda, lebo postrehol jeho prehnanú reakciu, keď padla reč na Bellu. Nastáva útek, Bella odchádza s Alicou a Jasperom do jej pôvodného domova - do slnečného Phoenixu, Esme s Rosali majú odlákať upírku, ktorá pomáha Jamesovi a následne ochraňovať Bellinho otca Charlieho a Carlisle s Edwardom a Emmettom majú zabiť Jamesa. No nevyšlo to, James unikne a dostane sa do Phoenixnu, zavolá Belle a oklame ju, že má jej matku, aby prišla za ním. Bella nerozmýšľa, utečie z letiska, nasadne na taxík a dostáva sa domov. Tam nájde odkaz, že je v jej bývalej tanečnej škole. Ale všetko to bol podvod, jej matka je v bezpečí s Phillom a ona sama pred Jamesom. Skôr, než ju stihol zabiť, tam prídu Cullenovci a postarajú sa, aby James zišiel zo sveta. Edward jej vysaje jed z rany, ktorú jej stihol spôsobiť stopár a Carlisle ju predbežne ošetrí a nadopuje morfiom. Všetko to zamaskujú tak, že spadla cez sklo v hoteli. Keď sa zotavila, Edward ju vzal na tancovačku, kde to nebolo až také zlé. Po dňoch strávených v nemocnici je ale Bella stále viac presvedčená, že chce byť upírom, no Edward to za žiadnu cenu nechce pripustiť, musí stačiť láska.[/i] Fajn, je to obsah, ale veď tam je napísané VŠETKO!!!! Najhorší druh spoileru, aký môže byť. Čudujem sa, že nám ešte nejaká dievčina nevynadala, že sme jej pokazili zážitok.  Navrhujem, aby sa zaviedlo upozornenie do pravidiel písania KB, že obsah nemá byť napísaný celý aj s koncom. Má byť len naznačený, zahmlený, záhadný, aby čitateľa nabudil, no neprezradil priveľa.  Nechceme predsa písať čitateľské obsahy ako na referaty.sk, nie?  Zatiaľ teda oficiálne oznamujem, že to trošku pozmením, nech tam nie je celý dej.  Ak má niekto výhrady, vrátim tam pôvodný obsah. EDIT: a tým pádom musím upraviť aj časť O titule, pretože je tam zase písaný obsah.  Ach, jo, tuším treba hodiť na stránku, že aký je rozdiel medzi Obsahom a O titule... 
|
|
« Posledná zmena: Február 06, 2009, 14:52:01 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Whitewash
Administrátor
Pohlavie: 
18885.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Február 06, 2009, 15:21:48 » |
|
Ok, uprav... Peter tiež hovoril nech tam nedávajú ľudia obsahy od A do Z... 
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Júl 11, 2009, 12:31:28 » |
|
Ehm... rada by som OPäŤ pridala KB záznam, ale stále mi vypisuje, že nemám žiadne povolenie a pod. A predtým som KB-čko bez problémov pridala! 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Whitewash
Administrátor
Pohlavie: 
18885.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Júl 11, 2009, 12:51:51 » |
|
Už by to malo ísť 
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Júl 11, 2009, 13:20:52 » |
|
Ďakujem 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: September 13, 2009, 17:53:23 » |
|
Pridala som do témy http://forum.fantasy-svet.net/index.php/topic,479.0.html príspevok o tom, ako pridávať KB záznamy, teda konkrétne som zdôraznila, že pokiaľ nebude vyplnených maximum kolóniek, 20 bodov nebude.  A nejaké vysvetlenia okolo toho. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Whitewash
Administrátor
Pohlavie: 
18885.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: September 14, 2009, 07:40:10 » |
|
Super, nech tam nie sú také že twilight, a obsah: O vlkolakoch a upíroch 
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Vullame Endetropp
FF autor
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/235
Príspevkov: 1,278
40.41 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Vullame Endetropp
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Marec 14, 2010, 00:46:14 » |
|
Takú otázku mám: Keby som chcel pridať KB záznam ohľadom Bytostí alebo Rás, hier a podobne, to ako spravím? Lebo tie seriály, filmy a knihy to viem ako pridám, ale to ostatné ešte nie, poradíte mi? ďakujem za odpovede! 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: Marec 14, 2010, 13:44:06 » |
|
Pridať KB - Hra je tam samostatne, Bytosti a Rasy patria pod "Ostatné". Tam sa potom vo formulári v časti "Zaradenie záznamu" vyberie, či ide o: - mytológia, - bytosť, - rasa, - zaujímavosť.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: Marec 14, 2010, 13:50:47 » |
|
Neviem, prečo by to nemalo ísť, pridávanie KB funguje. Odporúčam ale napísať to najprv do wordu, nie priamo do formulára. A z wordu to potom prekopírovať do formulára.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|