Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Súťaže

Fantasy milionár

denne - Fantasy futbal

Magický kotol (pridružená téma)

Na týždeň
stredy- Čie je to OKO? - Georgiana
piatky - Uhádni Fantastický ScreenShot - Yaonee
soboty - Kto to povedal? - Georgiana
nedele - Hádaj autora - Georgiana
Strán: [1] 2 3 ... 5   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Da Vinciho kód  (Prečítané 21624 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Mirka7990
Učeň

Rasa: Vlkolak
Bodov v rase: 0/130

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 408
Odporúčania: 0
50.71 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Mirka7990

« kedy: Marec 08, 2008, 17:57:19 »

Da Vinciho kód je film na motívy románu Da Vinciho kód od Dana Browna. Mal celosvetovú premiéru v máji 2006. Spolu s úspechom si dielo Dana Browna vyslúžilo aj veľkú kritiku zo strany niektorých cirkevných predstaviteľov. Myslíte, že oprávnene? Dan svojím románom vôbec nechcel nič dokazovať alebo tvrdiť, ako to robia autori zaujatých publikácií voči knihe. Cez to všetko sa mu pomocou histórie podarilo dosiahnuť niečo významné - oživiť záujem širokej verejnosti o poznanie pravdy a rozvíriť reč o dôležitých skutočnostiach v histórii cirkvi, ktoré zostávali ukryté. Je teda nanajvýš podozrivé, že Da Vinciho kód podlieha takej ostrej kritike náboženských predstaviteľov, keď mnohé iné knihy a filmy s vymyslenými a často úplne nereálnymi námetmi sú prijímané celkom bez problémov. A ešte k tomu sú plné násilia a erotiky.
Zaznamenané

Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.
« Odpoveď #1 kedy: Marec 08, 2008, 19:11:20 »

Knihu som síce nečítala ale chcela by som, no film sa mi veľmi páčil a aj ma zaujal.....Autor mal velkú odvahu že niečo také napísal ale malo to úspech a možno je na tom aj niečo pravdy čo ak je práve v našej blízkosti nejký potomok Ježiša aj keď je to dosť nepravdepodobné. smiley smiley smiley smiley
Zaznamenané
Ginevra
Hosť
« Odpoveď #2 kedy: Marec 08, 2008, 19:25:12 »

Čooo? Moja milá a kde je to tvoje včerajšie "ja mám vieru v srdci?"  cheesy tie somariny, čo si trepala babke  cheesy akosi rýchlo strácaš vieru  uglystupid2
Zaznamenané
Tru
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: Marec 08, 2008, 23:41:41 »

Ja som čítala knihu aj videla film, ale ak mám byť úprimná film ma moc nenadchol. Rozhodne sa mi kniha páčila, bola veľmi zaujímavá, a pútavá. Priznám sa že neviem čo si o to mám myslieť... idiot2 ale asi na tom niečo bude, ak sa cirkev tak vehemntne bráni.
Zaznamenané
Mirka7990
Učeň

50.71 ℱ

Inventar

« Odpoveď #4 kedy: Marec 09, 2008, 10:00:11 »

Ja som videla len film. Knihu plánujem čítať, keď bude čas. Mne sa film veľmi páčil. Tiež si myslím, že by na tom niečo mohlo byť, keď je cirkev tak veľmi proti...
Zaznamenané

Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.

Rasa: Elf
Bodov v rase: 0/1276

Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine

« Odpoveď #5 kedy: Marec 09, 2008, 16:43:16 »

Podla mna je film oproti knihe uplna slabita, takze ked ste necitali knihu a pacil sa vam film tak sa mate na co tesit.  smiley
Zaznamenané

Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska.
City nemožno merať ako cesty.
Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým,
čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete.
Takto budete vždy počúvať iba príbehy,
a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou.

(Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
Miriam
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: Marec 09, 2008, 18:40:43 »

No to nieje v tom čo som katolík alebo nie jednoducho sa mi film páčil a to že pomali nezdieram Ježiša z kríža neznamená že niesom veriaca a to čo som ´´trepala´´ babke tak to je moja vec a viem prečo som to robila ale jednoducho ten film je super a na knihu sa chystám a možno Dan Brawn našiel nejakú indíciu a aj to všetko je pravda cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy
Zaznamenané
Ginevra
Hosť
« Odpoveď #7 kedy: Marec 09, 2008, 19:43:04 »

No to nieje v tom čo som katolík alebo nie jednoducho sa mi film páčil a to že pomali nezdieram Ježiša z kríža neznamená že niesom veriaca a to čo som ´´trepala´´ babke tak to je moja vec a viem prečo som to robila ale jednoducho ten film je super a na knihu sa chystám a možno Dan Brawn našiel nejakú indíciu a aj to všetko je pravda cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy cheesy

Hej neako si sa nabrúsila moja  knuppel2 ale nie ved vieš, že to beriem zo srandy  cheesy film som videla, knihu som nečítala, no ked raz budem mať čas prečítam si ju, i ked...neviem či to na mojom presvedčení niečo zmení  angel kôli popularite a peniazom často človek spraví i nemožné a Brownova teoria ma niako extra nepresvedčila  idiot2 tož môj názor
Zaznamenané
Tru
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: Marec 09, 2008, 23:22:58 »

Podla mna je film oproti knihe uplna slabita, takze ked ste necitali knihu a pacil sa vam film tak sa mate na co tesit.  smiley

Tiež si myslím cheesy
Zaznamenané
Petraela
Čestný člen

Rasa: Trpaslík
Bodov v rase: 0/2336

Príspevkov: 6,599
2284.20 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela

Castillion, Stanatic, X-Phile

« Odpoveď #9 kedy: Marec 10, 2008, 14:09:18 »

Mne sa kniha veľmi páčila a nechápem prečo vo filme urobili iný koniec. Ale aj film bol veľmi dobrý, hrali tam skvelý herci! Tom Hanks, Jean Reno, Ian McKellen, Audrey Tautou.  smiley
Zaznamenané

peter394
Čestný člen

Rasa: Čarodejník
Bodov v rase: 0/112

Príspevkov: 61
10.57 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - peter394

Zakladateľ

« Odpoveď #10 kedy: Marec 10, 2008, 14:55:54 »

Podľa mňa je Da Vinciho kód majstrovské dielo plné napätia a záhad, ktoré nenechajú človeka dýchať až do poslednej strany. Dan Brown je jednoducho perfektný a už sa teším, keď konečne vyjde tento rok The Solomon Key, na ktorom aktuálne pracuje :coolrasta:
Zaznamenané
Miriam
Hosť
« Odpoveď #11 kedy: Marec 11, 2008, 13:41:29 »

A ako vlastne skončila kniha lebo ja nemám ani šajnu...
Zaznamenané
Mirka7990
Učeň

50.71 ℱ

Inventar

« Odpoveď #12 kedy: Marec 12, 2008, 20:09:12 »

Ked si ju prečítam, dám ti vedieť    cheesy
Zaznamenané

Rasa: Elf
Bodov v rase: 0/617

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 4,465
Odporúčania: 3
18885.93 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Whitewash

« Odpoveď #13 kedy: Marec 12, 2008, 21:13:18 »

No oni to potom nakoniec našli a otvorili ten hlavolam, ale neotvorili priamo ten grál, akurát boli v tom múzeu, kde sa nachádza...
Zaznamenané

<°))><
Petraela
Čestný člen

Rasa: Trpaslík
Bodov v rase: 0/2336

Príspevkov: 6,599
2284.20 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela

Castillion, Stanatic, X-Phile

« Odpoveď #14 kedy: Marec 12, 2008, 21:47:21 »

A ako vlastne skončila kniha lebo ja nemám ani šajnu...

no a hlavne v knihe im všetko rozprávala tá jej babka a vo filme na to prišiel Hanks že ona je ten potomok, a tuším v knihe sa aj bozkávali  smitten
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 5   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.135 sekúnd, 26 SQL dotazov.