Sirius
Vedúci rasy
    Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/5318
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,047
Odporúčania: 0
893.09 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Sirius
|
 |
« kedy: Marec 23, 2013, 14:31:21 » |
|
Riddick Réžia:David Twohy Hrajú: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff O čom to bude:Riddick je zanechaný na temnej planéte kde musí bojovať proti predátorom smrteľnejším ako ktorýkoľvek človek. Aby prežil aktivuje núdzový maják. Na volanie odpovedia dve lode, jedna priváža lovcou ktorý chcú jeho hlavu na druhej sa však nachádza niekto z jeho minulosti. Trailer: http://www.followingthenerd.com/ftn_news/new-riddick-trailer-online/Trailer vyzerá že sa tretia časť bude uberať podobnými cestami ako prvý film čo určite väčšinu fanúšikov poteší. Ja sa za obávam že to bude len tma tma a nič k videniu. Každopádne viac sa dozvieme v septembri kedy má film premiéru.
|
|
|
Zaznamenané
|
I am alone, but not lonely
|
|
|
edvordo
Čestný člen
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/688
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,591
Odporúčania: 2
3613.01 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - edvordo
Everything that matters most is how you see yourself
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Marec 30, 2013, 23:01:09 » |
|
som ani nevedel, že to má aj pokračovania O.o interesting .. v každom prípade, pozrem si, ak bude čas 
|
|
|
Zaznamenané
|
- - Ja na deviantARTe - -Always code as if the person who will maintain your code is a maniac serial killer that knows where you live.  
|
|
|
Radian
Lovec
  Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Škola/práca/ stav pometenia
Príspevkov: 177
201.72 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Radian
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Jún 06, 2013, 11:20:38 » |
|
Vin Diesel je môj obľúbený akčný hrdina veľmi sa teším na jeho nové sci-fíčko
|
|
|
Zaznamenané
|
I am mercenary, I don´t judge your ambitions, I only judge what you can afford, pay my price and i will strike down the heavens. I fought your wars thousand times and won them all. And I know this is the moment that will change everything. On this day the blood I spill will bring down a empire. And the world will burn before your very eyes. They will remember us. On this batlefield can change the patch of history.And you are going to be the one that takes it.
|
|
|
juvrik
Roľník
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 150/621
Príspevkov: 65
219.28 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - juvrik
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Jún 08, 2013, 13:45:23 » |
|
jednotka sa mi páčila asi najviac, dvojka ako tak, som teda zvedavý na pokračovanie 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sirius
Vedúci rasy
Pohlavie: 
893.09 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: September 19, 2013, 16:53:07 » |
|
Tak tretí Riddick sa mi páčil bola to kombinácia prvej a druhej časti aj keď to skôr tiahlo k tej prvej. Predsa len noc na planéte a idú po nich monštrá. Vin bol skvelí taktiež aj Katee Sackhoff. Čo sa týka príbehu nič extra ale tiež neurazil. Začiatok bol trocha zvláštny kedže tam asi 15 min. nie je žiaden rozhovor.
|
|
« Posledná zmena: September 19, 2013, 16:55:20 od Sirius »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radian
Lovec
Pohlavie:
201.72 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Október 13, 2013, 16:13:16 » |
|
No bol som na filme. Musím povedať, že som nebol sklamaný. Práve naopak film pôsobil dobre. A musím povedať, že Ridick je jedno z málo sci-fi dneska, ktoré vo mne budí pocit typický pre Hard sci-fi. A to pocit tej vzdialenej a neznámej planéty, čudesnej, strašneja nádhernej vo svoje podstate . Dneska už sci-fi nejako nevedia vyvolať ten dojem cudzosti. Tuna to bolo. Mohlo to byť ešte extrémnejšie ale tak nebudem až toľko drbať .
Dej slabší ale myšlienka v pohode . Žoldáci sú úplné lamy a musím povedať, že nedokázali vytvoriť tú atmosféru toho vzájomného podozrenia ako jednotka. A mohli sa vyhrať aj výpravou ale aj tá bola v pohode. Do očí mi zabila tá ostrelovačka O_O tá ma úplne dojala .
|
|
|
Zaznamenané
|
I am mercenary, I don´t judge your ambitions, I only judge what you can afford, pay my price and i will strike down the heavens. I fought your wars thousand times and won them all. And I know this is the moment that will change everything. On this day the blood I spill will bring down a empire. And the world will burn before your very eyes. They will remember us. On this batlefield can change the patch of history.And you are going to be the one that takes it.
|
|
|
Sirius
Vedúci rasy
Pohlavie: 
893.09 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Október 13, 2013, 16:26:53 » |
|
. A mohli sa vyhrať aj výpravou ale aj tá bola v pohode. Do očí mi zabila tá ostrelovačka O_O tá ma úplne dojala .
v akom zmysle, bola zlá? dobrá?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Radian
Lovec
Pohlavie:
201.72 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Október 27, 2013, 18:25:13 » |
|
Bola pomerne dobrá ale čakal som trochu lepšie vyzerajúce výstroje , aj obtrhané a opotrebované sci-fi výstroj by mala vyzerať dobre . Hovorím nebolo to zlé ale trošku ma rušili detaily . Napríklad tá sniperka bola na smiech , lol akože vyberať náboje po jednom kufríka. Tak to teda nie .
|
|
« Posledná zmena: Október 27, 2013, 18:26:13 od Sirius »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sirius
Vedúci rasy
Pohlavie: 
893.09 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Október 27, 2013, 18:27:37 » |
|
Mne na tej puške prišlo zvláštne jedine keď nabíjala že odklopila celí Ďalekohľad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|