Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Podieľajte sa aj VY na tvorbe portálu Fantasy-Svet.net. Kliknite sem pre bližšie informácie.
Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Margaret Stohlová, Kami Garciová - Nádherné tvory  (Prečítané 3736 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Shaola
Recenzent

Rasa: Čarodejník
Bodov v rase: 1950/10791

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 5,773
Odporúčania: 1
945.43 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola

HAKUNA MATATA

« kedy: Máj 20, 2011, 18:07:57 »

Na Jacksonovej strednej škole v Gatline sa zastavil čas. Mestečko žije spomienkami na zlatý vek otrokárskeho Juhu. Všetko nasvedčuje, že druhý ročník prinesie Ethanovi Watovi len ďalšie sklamania a nudu. Ani doma to nemá ružové. Nedávno mu zomrela mama, otec sa uzavrel pred svetom a z pracovne vychádza len na raňajky a zásadne v pyžame. Ethan je rozhodnutý zmiznúť z tohto Bohom zabudnutého kraja hneď, ako to bude čo len trocha možné. No zrazu sa odvšadiaľ začne ozývať neznáma pieseň, sny takmer nerozoznateľné od skutočnosti sa vracajú čoraz častejšie a krásne čiernovlasé dievča z týchto snov sa jedného dňa objaví priamo pred bránou gatlinskej strednej školy.

Lena Duchannesová je neter miestneho vydedenca Macona Ravenwooda. Je iná ako ostatní, i keď zúfalo túži žiť ako obyčajné dievča. Snaží sa utajiť svoje schopnosti aj kliatbu, ktorá už celé generácie prenasleduje jej rodinu, no niečo také sa nedá navždy skryť ani v zarastených záhradách, kalných močiaroch a spustnutých cintorínoch hlbokého Juhu. Lenin príchod rozvíri stojaté vody Gatlinu. Čelí nielen rodinnej kliatbe, ale aj predsudkom starousadlíkov, ktorí sa bránia všetkému, čo sa vychyľuje zo zabehaných pravidiel. Ethan si postupne začína uvedomovať, aké silné puto ho k Lene viaže. Snaží sa ju chrániť pred útokmi spolužiakov, no uchrániť ju pred rodinnou kliatbou bude oveľa ťažšie.

« Posledná zmena: Máj 15, 2016, 17:39:51 od Lenide » Zaznamenané

" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do."
"Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)

Luu
Učeň

Rasa: Trpaslík
Bodov v rase: 0/640

Príspevkov: 600
Odporúčania: 0
18.54 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Luu

« Odpoveď #1 kedy: Máj 20, 2011, 18:13:48 »

Nemyslela som si, že to bude dobré, ale nakoniec sa mi to celkom páčilo smiley Nie je to žiaden zázrak, ale sťažovať sa na to nedá tiež, a ďalší diel si určite prečítam  smiley
Zaznamenané

feyton eerily
Lovec
**

Rasa: Čarodejník
Bodov v rase: 0/4

Príspevkov: 221
421.68 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - feyton eerily

« Odpoveď #2 kedy: September 16, 2012, 18:35:06 »

bola som tak tesne, a mala by som tú knihu, ale nakoniec som sa rozhodla, že s ňou ešte počkám *-* cheesy
Zaznamenané

Staneš sa tým, proti čomu najviac bojuješ.
kachiri
Roľník
*

Rasa: Upír
Bodov v rase: 0/1712

Príspevkov: 107
181.72 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - kachiri

« Odpoveď #3 kedy: September 17, 2012, 22:55:54 »

Túto knižku som si kúpila len preto lebo som ju mala na záložke a anotácia na ňu sa mi celkom páčila.

Prečítala som si ju len nedávno a páčila sa mi, ani neviem koľko tých kníh už teraz je, som si ale istá, že si ich určite všetky časom prečítam smiley.
Zaznamenané

"Váhanie je zlodej času."
"My power is in my heart."
"I believe in DESTINY."

Haskell Moore: No matter what you do it will never amount to anything more than a single drop in a limitless ocean.
Adam Ewing: What is an ocean but a multitude of drops?
CLOUD ATLAS  2012

So this is how liberty dies, with thunderous applause.
PADMÉ, STAR WARS III. - REVENGE OF THE SITH 2005
Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.045 sekúnd, 22 SQL dotazov.