Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #45 kedy: Január 21, 2009, 16:30:39 » |
|
no, neviem, ci su fanmade, lebo to tam nebolo napisane, ale ved to je jedno, mne sa strasne pacia 
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
Odporúčania: 0
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #46 kedy: Január 23, 2009, 15:26:37 » |
|
Hmm, neviem či ste to počuli, ale Dakota Fanning má hrať v NM Jane. To ma mierne dostalo, lebo Jane je jedna z veľmi, VEĽMI mála normálnych (no dobre, pre mňa) postáv v celej tej sérii a takto moja "knižná" Jane vôbec nevyzerá. Tu je o tom článok: http://justjaredjr.buzznet.com/2009/01/21/dakota-fanning-in-new-moon/
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #47 kedy: Január 23, 2009, 15:38:04 » |
|
Zaujimavy clanok. Ja osobne som si ju predstavovala trosku starsiu nie 14rocne dieta. Preto som si radsej pozrela v knihe ako je vykreslena. Ale podla tohoto: Zpočátku jsem si myslela, že je to mladý chlapec. Nově příchozí byl drobný jako Alice, se zplihlými světle hnědými vlasy střiženými nakrátko. Tělo pod pláštěm – který byl tmavší, téměř černý – bylo štíhlé a oboupohlavní. Ale obličej byl na chlapce příliš krásný. Vedle tohoto obličeje s velkýma očima a plnými rty by Botticelliho anděl vypadal jako obluda. I přes ty kalné karmínově rudé duhovky. Dívka byla co do velikosti tak nepatrná, že mě reakce na její příchod udivila. Felix a Demetri se okamžitě uvolnili, ustoupili ze svých útočných pozic a znovu splynuli se stíny vysokých zdí. Edward spustil paže a také uvolnil postoj – ale v porážce. „Jane,“ vzdechl rezignovaně, když ji poznal. Alice si složila ruce na prsou, její výraz byl apatický. „Následujte mě,“ promluvila Jane znovu monotónním dětským hlasem. Otočila se k nám zády a vplula tiše do tmy. Sa na tu ulohu celkom hodi.  Aj ked niekto trosku starsi by tiez nebol zly.
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Jin
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 500/3037
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,837
1499.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Jin
|
 |
« Odpoveď #48 kedy: Január 23, 2009, 15:40:50 » |
|
No je to divné ,ale ja som si ju predstavovala nejako tak. Ako malé dievčatko, nie staršie ako 15 rokov, s milou tvárou, blonďavé... a Dakota predsa taká je, takže... A okrem toho ju mám rada  Také milé dievčatko to je 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalien
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/140
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,186
136.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kalien
|
 |
« Odpoveď #49 kedy: Január 24, 2009, 11:36:42 » |
|
Mne sa páči ako Dakota hrá, takže s ňou nemám problém. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #50 kedy: Január 25, 2009, 14:55:41 » |
|
Staršia herečka na úlohu Jane? Ani nie, veď má byť v podstate ešte dieťa.  Mne tam Dakota sedí, podľa mňa by tú mrchu Jane zahrala dobre, "kuká" jej to z tváre. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #51 kedy: Január 25, 2009, 18:05:58 » |
|
tiez si myslim, ze by to bol dobry vyber, ona sa na to celkom hodi, podla mna by to vedela dobre zahrat 
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #52 kedy: Apríl 05, 2009, 17:00:48 » |
|
Možno dobrá správa - New Moon bude o deň skôr v Austrálii a na Novom Zélande - 19. novembra.  Presne na moje narodeniny.  V Nemecku je premiéra 7. januára, takže asi tak bude aj u nás. http://fantasy-svet.net/?page=novinka&id=271&kat=film
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #53 kedy: Apríl 06, 2009, 13:06:34 » |
|
neviem prečo, ale mám pocit, že vo filmovom podaní bude lepšia dvojka. jednotka ma z veľmi sklamala 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #54 kedy: Apríl 06, 2009, 22:56:10 » |
|
Uvidíme. To budú musieť fakt zamakať, lebo veľká časť dvojky - to bola len Bellina depka. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #55 kedy: Apríl 07, 2009, 09:14:40 » |
|
Pravda  ale aj tak. Súmrak ma dosť sklamal. Jediné čo sa mi na tom filme páčilo bol asi James a to ako prenasledoval Bellu a ešte pár scén, ale inak slabota. Dúfam, že na tomto si dajú viac záležať aj keď pochybujem 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #56 kedy: Apríl 07, 2009, 20:09:49 » |
|
Hlavne nech spravia zmysluplné dialógy. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalien
Vševed
Pohlavie: 
136.17 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #57 kedy: Apríl 11, 2009, 11:56:03 » |
|
Podľa mňa tam nacpú buď Edwarda alebo Jacoba.
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #58 kedy: Apríl 13, 2009, 17:12:11 » |
|
Jake mi nebude vadiť, normálne sa mi Taylor Launtner zapáčil.  Hneď po Jamesovi ho mám z filmu najradšej. Na fotkách sa mi nepáčil, ale s tými dlhými vlasmi a úúúúžasným hlasom u mňa celkom zabodoval.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalien
Vševed
Pohlavie: 
136.17 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #59 kedy: Apríl 18, 2009, 10:18:21 » |
|
Na fotkách sa mi nepáčil, ale s tými dlhými vlasmi a úúúúžasným hlasom u mňa celkom zabodoval. To ja zase čakám až sa ostrihá.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|