Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
Odporúčania: 0
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #60 kedy: Apríl 18, 2009, 10:39:45 » |
|
Indiáni nemajú mať krátke vlasy! 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalien
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/140
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,186
136.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kalien
|
 |
« Odpoveď #61 kedy: Apríl 18, 2009, 10:55:59 » |
|
Indiáni nemajú mať krátke vlasy!  A vieš, že toto ma tam dosť iritovalo ? Máme 21. storočie. Prečo by mali mať všetci indiáni dlhé vlasy ? Každý indián, ktorý tam bol, mal dlhé vlasy. Ale kto vie. Možno je nejaký módny hit medzi indiánmi. Ako kedysi u nás letel účes podľa hrnca. Alebo je to indiánsky znak mužnosti. Kto má najdlhšie vlasy dostate najlepšiu samičku.
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #62 kedy: Apríl 18, 2009, 11:03:55 » |
|
sorry za OT ale proste k prérijným indiánom to patrí. Je to ich znak. Proste oni tie dlhé vlasy majú z rôznych príčin a isto to znamená aj niečo podobné ako si napísala. Neviem presne definíciu prečo majú indiáni dlhé vlasy, ale súvisí to aj so slobodou, s ich hodnotami a názormi. Indiáni majú mať jednoducho dlhé vlasy a basta! 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalien
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/140
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,186
136.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kalien
|
 |
« Odpoveď #63 kedy: Apríl 18, 2009, 11:09:33 » |
|
Aj ja som zvyknutá na indiánov s dlhými vlasmi. Ale tu mi jednoducho nesedelo. Indiáni predsa tiež idú s módou.  Ale za tie hnusné parochne by som tej maskérke alebo kto robil najradšej vyškriabala oči. Aj slepý by vybral nenápadnejšie parochne. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #64 kedy: Apríl 18, 2009, 11:28:27 » |
|
Z fotiek som si všimla aj ja že tá jeho parochňa je ehm... no ale tak čo už... v NM sa už ostrihá?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #65 kedy: Apríl 18, 2009, 11:33:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #66 kedy: Apríl 18, 2009, 21:04:55 » |
|
Došľaka, on bude ostrihaný? Musia všetko len kaziť...? 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #67 kedy: Apríl 18, 2009, 21:07:15 » |
|
Došľaka, on bude ostrihaný? Musia všetko len kaziť...?  no bude. vlastne už aj je ostrihaný  ale to len kvôli srsti, aby ju nemal dlhú. ale ak ti mám pravdu povedať s tými krátkymi vlasmi je viac sexi podľa mňa 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #68 kedy: Apríl 19, 2009, 09:36:20 » |
|
A šak ten herec nikdy dlhé vlasy nemal, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Naryel
Praktikant
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/65
Pohlavie: 
Príspevkov: 841
648.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Naryel
|
 |
« Odpoveď #69 kedy: Apríl 19, 2009, 10:21:09 » |
|
Nie nemal, Taylor má pôvodne krátke vlasy. No....Čo sa týka tých parochní... zdá sa mi, že najlepšie vyzerá práve tá Jacobova.  Aspoň trochu normálne, inak... hrôza.  Som vďaka tomu znechutená. To nové Jasperovo háro a Carlislove vlasy...  Ó Bože, čo tam tí maskéri robia?!  Tie parochne vyzerajú akoby ich robili z konských chvostov.  Presvečte sa sami, toto som dnes našla na stránke www.newmoonmovie.org - mimochodom sú tam aj iné zaujímavosti  Čo na to hovoríte? 
|
|
« Posledná zmena: Apríl 19, 2009, 10:44:01 od nymphadora17 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #70 kedy: Apríl 19, 2009, 10:32:56 » |
|
Dobrá fotka.  Podla mňa mala Alice celkom v pohode parochňu, teda aspoň u nej som namala taký silný pocit, že sa na parochňu pozerám. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Naryel
Praktikant
Pohlavie: 
648.00 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #71 kedy: Apríl 19, 2009, 10:36:50 » |
|
Jj, ja ten pocit nemám ani teraz.  Ale zato ostatní vyzerajú príšerne.  Tie parochne by som asi aj ja urobila lepšie.  A ten Jasper... katastrofa. Podľa mňa teraz vyzerá smiešne a čudne. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #72 kedy: Apríl 19, 2009, 11:08:21 » |
|
Carlisle vyzerá dobre, parochňa hrôza ale ten jeho výraz mi pripomína Toma Cruisa v Interview s upírom. Ako celkovo taký pocit z Carlisleho, z tej fotky akoby to bol taký upír z toho filmu... ale parochňa hrôza  Jasper sa asi ani nevyjadrím, prečo nevybrali oroginal blonďáka???? Kirsten je inak najkrajšia, je mi veľmi sympatická!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Naryel
Praktikant
Pohlavie: 
648.00 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #73 kedy: Apríl 19, 2009, 11:20:53 » |
|
Áno to je pravda... Kristen je strašne sympatická  , len sa mi viac páči ako Bella ako Kristen, ak rozumiete čo tým myslím.  Proste ako Bella mi príde ako také streštené trdielko a k tomu s takou dávkou "šťastia"  ...proste ach jaj. Neviem, nejako si na ňu nemôžem zvyknúť ako na ňu samotnú... Vyzerá tak inak, viac sexy a tak, čo teda nie je zlé, ale viac ju mám rada ako Bellu.  A Jasper ?! No, keď už nevybrali blonďáka, tak mu aspoň mohli nechať pôvodnú parochňu. Ozaj tak ma napadlo... zase tie moje čudné otázky... to akože mu ako upírovi narástli vlasy alebo čo?! Môžu vlastne upírom rásť vlasy, keď sa nemenia a zostávajú vo veku, v ktorom boli premení ? Alebo sa predsa časom menia? 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #74 kedy: Apríl 19, 2009, 11:48:50 » |
|
Nie, myslím, že to niekde v knihe bolo - nemôžu im rásť vlasy. Preto má Alice také krátke - tesne pred tým, ako sa premenila, bola zatvorená v nejakom ústave (už vtedy mala, tuším, nejaké vízie) a tam jej úplne ostrihali vlasy. Keď ju upír premenil, práve jej dorastali, preto má krátke. Už nikdy jej viac nenarastú. A ani upíri nebudú zarastení, lebo im ani strnisko nerastie. Akurát baby majú výhodu, že keď si oholia nohy, už im viac nebudú rásť chĺpky.  Jasper bol v niekoľkých záberoch celkom podarený, pokiaľ ho neukazovali príliš zblízka a príliš dlho.  Inak sa mi nepáči, ako ho vo filme vykreslili. Kto nečítal knihy (a hlavne Zatmenie), myslí si, že je totálne zabednený.  Peti, tebe sa Carlisle páči? Mne teda absolútne. Ak by ma niekto chcel mučiť, stačí aby mi polhodinu držal pred očami tú fotku Carlislea a spoľahlivo by som dostala záchvat a sľúbila aj večné otroctvo, len nech tú fotku spáli. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
|