akik
Lovec
  Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 156
Odporúčania: 0
53.13 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - akik
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: December 07, 2008, 21:04:26 » |
|
chýba ti už len žiara nad hlavou mirek 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mirek93
Lovec
  Rasa: Elf Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 376
16.05 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Mirek93
Rothfuss, Sanderson, Brett, Lukjanenko- naj autori
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: December 07, 2008, 21:07:14 » |
|
chýba ti už len žiara nad hlavou mirek  to sa da zariadit  a je to 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
akik
Lovec
Pohlavie: 
53.13 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: December 07, 2008, 21:13:44 » |
|
a teraz si už kompletný 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
milka
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/10
Pohlavie: 
Príspevkov: 475
314.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - milka
Prečo si ľudia myslia že myslím? ngmn?
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: December 07, 2008, 21:20:59 » |
|
Ách, Miri, ty môj anjelik  , kto vie, možno si novodobý mesiáš... Veď koľko ľudí denne stretáš so svätožiarou?  Máš šťastie, ako anjel sa predsa učiť nemusíš, stačí pár krát zachrániť učiteľom život...
|
|
|
Zaznamenané
|
Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.
--------------------------------------------------- Alkohol je nepriateľ ľudstva, ale nemáme milovať svojho nepriateľa tak ako blížneho svojho?
Nezabudni, že kedysi to bola práve tvoja spermia z miliónov ktorá ako jediná dorazila do cieľa...
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: December 08, 2008, 11:34:11 » |
|
Späť k téme.  Myslíte si, že bude tretí diel úspešný? A chystáte sa ísť na to do kina?
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: December 08, 2008, 11:51:01 » |
|
Tak do kina sa na to urcite nechystam, ale snad sa mi to poradi niekedy si pozriet. Aj ked si nemyslim, ze by to bolo az take dobre ako jendotka, ale tak snad sa to bude dat pozerat.  Ci to budem mat uspech, takto odhadnut neviem, ale podla mna si minimalne na seba zarobi. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: December 08, 2008, 11:56:18 » |
|
Dvojka nebola náhodou tak trochu prepadák?  Lebo v tom prípade to bude mať tretí diel ťažké zabodovať u divákov... A keď bude natočený ako dvojka, tak škoda zabiť s tým čas.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
Pohlavie: 
1554.39 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: December 08, 2008, 11:58:47 » |
|
Ci bola prepadak tak to neviem uz si poriadne nepamatam, ale nejaky velky uspech to urcite nemalo. Tak snad to bude o nieco lepsie ako dvojka, aj ked uz tam ani hlavna predstavitelka nebude hrat, tak je dost mozne, ze to spadne do pepozertelnych Bkovyych filmov. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: December 08, 2008, 12:12:42 » |
|
No, keď už si to mám pozrieť, tak prežijem aj bez hlavnej predstaviteľky z predchádzajúcich dvoch dielov. Aspoň tam môžu dať nové tváre a v podstate môžu začať od začiatku. Stačilo by, aby z toho nerobili takú bezduchú mäsiarčinu, ale stavili na hlbšiu psychologizáciu postáv. Dvojka bola podľa mňa rozhodne len béčkový film. Snáď sa poučia z jeho chýb... 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
Pohlavie: 
1554.39 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: December 08, 2008, 12:26:44 » |
|
No, keď už si to mám pozrieť, tak prežijem aj bez hlavnej predstaviteľky z predchádzajúcich dvoch dielov. Aspoň tam môžu dať nové tváre a v podstate môžu začať od začiatku. Stačilo by, aby z toho nerobili takú bezduchú mäsiarčinu, ale stavili na hlbšiu psychologizáciu postáv. Dvojka bola podľa mňa rozhodne len béčkový film. Snáď sa poučia z jeho chýb...  No tak na to by som sa velmi nespoliehala. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: December 08, 2008, 12:33:59 » |
|
Tiež nie som taký optimista, ale možno motyka vystrelí. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
milka
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/10
Pohlavie: 
Príspevkov: 475
314.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - milka
Prečo si ľudia myslia že myslím? ngmn?
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: December 08, 2008, 16:04:58 » |
|
Do kina na to tiež nepôjdem, a podľa mojich vízií to bude véééľký prepadák... No, a s toho by sa dalo usúdiť, že s toho vzíde v celku dobrý film, lebo moje predtuchy sa poslednou dobou neplnia  Takže- snáď, keď už vyjde, sa to potom oplatí stiahnuť niekde z netu
|
|
|
Zaznamenané
|
Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.
--------------------------------------------------- Alkohol je nepriateľ ľudstva, ale nemáme milovať svojho nepriateľa tak ako blížneho svojho?
Nezabudni, že kedysi to bola práve tvoja spermia z miliónov ktorá ako jediná dorazila do cieľa...
|
|
|
Mirek93
Lovec
  Rasa: Elf Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 376
16.05 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Mirek93
Rothfuss, Sanderson, Brett, Lukjanenko- naj autori
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: December 08, 2008, 19:44:56 » |
|
Ja nan do kina tiez nepojdem ale zrejme si to pozriem doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
akik
Lovec
Pohlavie: 
53.13 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #28 kedy: December 08, 2008, 20:09:41 » |
|
moj brat mi to uz nejak stiahne z internetu a bude po probléme a ja si to pokojne pokukam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Seleen
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 13
2.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Seleen
(číta sa Selín ) :)
|
 |
« Odpoveď #29 kedy: Január 07, 2009, 16:07:15 » |
|
tak do kina neviem ci pôjdem ale film budem urcite chcet vidiet 
|
|
|
Zaznamenané
|
.:I want more blood:. .:I want your blood:.
|
|
|
|