Kalien
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/140
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,186
Odporúčania: 0
136.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kalien
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: Október 21, 2008, 20:16:56 » |
|
Ja som v poslednej dobe prepadla čaru Červeného trpaslíka.  perfektný seriál ! Vždy sa pri ňom smejem.  budem musieť Titany poďakovať, že ma naň upozornila.
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
Whitewash
Administrátor
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/617
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,465
Odporúčania: 3
18885.93 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Whitewash
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: Október 21, 2008, 21:35:34 » |
|
Ja už si asi pol roka chcem pozrieť Black books 
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
grania
Roľník
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 124
58.61 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - grania
Kdrama forever!
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: Október 22, 2008, 00:02:36 » |
|
Som odchovaná na sci-fi a fantasy, takže je toho strašne veľa. Z filmov jednoznačne 12 opíc, Kontakt a Fontána.  Škoda, že teraz sa točia samé hlúposti  Seriály by som rozdelila na fantasy (Hereos, ale len prvá séria), upírske (Moonlight  ) a sci-fi (Star Trek, Babylon 5 a momentálne najlepší seriál posledných rokov Battlestar Galactica - som zaťažená na space opery)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: Marec 18, 2009, 16:02:41 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: Marec 20, 2009, 12:05:39 » |
|
S tým Underworldom záleží... Pri trojke som vydržala asi dvadsať minút... Ale to je iná téma. K mojím obľúbeným seriálom už môžem priradiť aj Červeného trpaslíka. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Bonifácia
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/674
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,690
307.11 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bonifácia
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: Marec 22, 2009, 11:09:26 » |
|
Pozeráte niekto seriál Kyle XY? Je to dobré? Práve som to objavila na markíze a chcem vedieť, či sa oplatí venovať tomu čas.
|
|
|
Zaznamenané
|
"Nech vás sila hviezd sprevádza!"
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: Marec 22, 2009, 11:48:18 » |
|
Hmm ja som videla len kúsok jednej časti, ale ma to moc nenadchlo, nejako ma nepriťahujú tie americké mládežnícke problémy, tipu: Čo máme robiť keď nesexujeme? Poďme sa opýtať nejakej panny, ako si vypĺňa, čas, lebo my si už nepamätáme, čo sme robili, keď sme nimi ešte boli ... 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bonifácia
FF autor
Pohlavie: 
307.11 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: Marec 22, 2009, 14:18:35 » |
|
Aha,  tak mi asi nevysvetlíš kto bol a čo bol ten Adam, či ako sa volal ....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
milka
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/10
Pohlavie: 
Príspevkov: 475
314.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - milka
Prečo si ľudia myslia že myslím? ngmn?
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: Marec 22, 2009, 21:32:51 » |
|
heh, Boni, akého Adama máš na mysli? akože falošné meno Kyla? totiš, on je umelo vyrobený, aj s takou dievčinou... a inak ja to pozerávam, a Peti, to máš pravdu, že tento ich problém bol dosť... ehm... svojský! asi autora nemnapadla iná vedľajšia zápletka
|
|
|
Zaznamenané
|
Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.
--------------------------------------------------- Alkohol je nepriateľ ľudstva, ale nemáme milovať svojho nepriateľa tak ako blížneho svojho?
Nezabudni, že kedysi to bola práve tvoja spermia z miliónov ktorá ako jediná dorazila do cieľa...
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: Marec 22, 2009, 21:45:48 » |
|
takže pridávam Vesmírna pechota 3 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bonifácia
FF autor
Pohlavie: 
307.11 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: Marec 23, 2009, 21:27:09 » |
|
milka, ja ani neviem presne ako sa vola...ale je to ten čo zanechal Kylovi odkaz na tom cd...sa mi zazdalo že tam bolo meno Adam...ak sa tak nevolá, sorry 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: Marec 24, 2009, 13:18:06 » |
|
Filmy... no to sú Potterovky, prvé 2 Underworldy sa dali, aj Van Helsing... a filmy podľa komiksov sú super (napr. Hellboy, Spiderman alebo Nolanov Batman). Niekto tu načrtol aj rozprávky - tak to Peter Pan a ešte Hviezdny prach. Alebo Most do krajiny Terabithia... Najnovšie napr. film Dokonalý trik (ale to je viac dráma ako fantasy). A seriály... Tých nie je veľa. Veď keď v našich slovenských TV chodia len kriminálky.  Keď som mala asi 9-10, zbožňovala som Hercula.  Ale neviem, či sa to radí k fantasy... A v súčasnosti skôr Charmed, Buffy a posledný mesiac i Legend of the Seeker.  Čoskoro sa chystám vrhnúť aj na knihy, na ktorých motív je tento seriál - Meč pravdy. Vraj je seriál len slabý odvar oproti knihám, tak uvidíme. 
|
|
« Posledná zmena: Marec 24, 2009, 13:20:58 od Danieliqd »
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
milka
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/10
Pohlavie: 
Príspevkov: 475
314.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - milka
Prečo si ľudia myslia že myslím? ngmn?
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: Marec 25, 2009, 18:16:55 » |
|
Boni, asik som si to meno pomýlila ja, a Adam bol vedec /ak sa tak volal  /, ktorí pracoval s istým profesorom /jeho meno si nempametám/ na projekne zväčšenie využívanej kapacity mozgu, ale išla po nich organizácia /tiež nempametám názov, ale proste ten černoch, jeho podriadená, ktorá predstiera že je sestrou toho pokusu xx a spol/ neskôr prišli na to, že vynosený ľudia sú múdrejší /vraj i Einstein bol toho názoru, lebo on bol vynosenejší/, a tak Adámek vyrobil umelú maternicu... Dokázal aj mnoho iních vecí pomoci myšlienok /napr. hýbať vodou/ On sám mal neskôr problémi, lebo jeho telo nestíhalo pracovať na úrovni mozgu... A život mu ukončili pracovníci Kegy /asi tak sa tá organizácia volá, ale nemsom si istá/, pri prestrelke... /mimochodom, Adam a spol predstierali, že už sa našli Kylovy rodičia, bolo to preto aby im dali pokoj, avšak po jeho smrti sa Kyle vrátil k svojej adoptývnej rodine/ ehm, tak to je jeho stručný popis 
|
|
|
Zaznamenané
|
Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.
--------------------------------------------------- Alkohol je nepriateľ ľudstva, ale nemáme milovať svojho nepriateľa tak ako blížneho svojho?
Nezabudni, že kedysi to bola práve tvoja spermia z miliónov ktorá ako jediná dorazila do cieľa...
|
|
|
grisnakh
Roľník
 Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/1
Pohlavie: 
Príspevkov: 47
17.34 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - grisnakh
|
 |
« Odpoveď #28 kedy: Jún 15, 2009, 00:50:42 » |
|
Den nezavislosti,hmla (velmi zaujimavy koniec) a pre nas starsich legendarny serial krajne medze fakt super serial dost strasidelny  a aby som nezabudol vyborny bol aj travnikar //zlúčené príspevky Petraela
|
|
« Posledná zmena: Jún 15, 2009, 09:06:42 od Petraela »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lenide
Moderátor
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 50/7110
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,473
1.78 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide
Attingere caelum diagito
|
 |
« Odpoveď #29 kedy: Október 06, 2009, 19:59:29 » |
|
Rada som mala/mam v podstate dost serialov: Spriaznení duchovia, Tru Calling, Charmed, H20 staci pridat vodu, Buffy premožitelka upirov, Joan z Arkadie a Sabrina mlada carodejnica (Neviem ci su vsetky abo aspon nejaky fantasy ale pre mna su, alebo aspon nieco v tom zmysle:p)
|
|
|
Zaznamenané
|
Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems
|
|
|
|