TarAncalime
Učeň
   Rasa: Upír Bodov v rase: 0/304
Pohlavie: 
Príspevkov: 605
Odporúčania: 0
1.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - TarAncalime
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: November 08, 2008, 19:31:23 » |
|
pre mna znamená fantázia v podstate to isté čo pre Bruchu. Je to miesto, kde môžem byť čím chcem bez ohľadu nato, čo si iný pomyslia, kde ma nikto nevidí a kde sú len ľudia ktorých tam chcem mať ja. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Hominem te esse, memento. 
|
|
|
Martina
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 22
Odporúčania: 1
8.56 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Martina
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: November 09, 2008, 18:23:04 » |
|
Pre mna je fantázia skoro to isté ako pre vás.  Jediný naj kamarát ku ktorému sa môžem vždy uchýliť keď ma nikto nechápe, môj životabudič keď na nič nemám náladu....hlavne moj svet do ktorého nik nikdy nevstúpi a kde sa splnili všetky moje sny. Čo by som robila keby nebola?  Strašná predstava, ale....asi by sa im podarilo dostať ma na psychiatriu.. 
|
|
|
Zaznamenané
|
"Čas plyne. Dokonce i když se to zdá nemožné. I když každý pohyb vteřinové ručičky bolí jako tepot krve pod modřinou. Plyne nerovnoměrně, v podivných záškubech a táhlých obdobích klidu, ale plyne. I pro mě."
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: November 10, 2008, 22:20:38 » |
|
No, keby fantázia nebola, tak by som tu nebola ani ja. Jednoducho bez toho nemôžem žiť. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Líza
Lovec
  Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 225
96.06 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Líza
Amare et sapere vix deo concenditur...
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: November 11, 2008, 14:27:14 » |
|
Já taky ne. Ale někdy je fantaie na škodu, tedy příliš mnoho fantazie. Třeba když si za mě sedne Remus a já už myslím na kdeco, jen ne na přednášky.  Ale jinak je fantazie skvělá na zabití půl hodiny v metru, když je tak narvaný, že se mi ani ta kniha před nos nevejde. (offtopic: tohle je boží smailík:  )
|
|
|
Zaznamenané
|
caritas patiens est benigna est caritas non aemulatur non agit perperam non inflatur non est ambitiosa non quaerit quae sua sunt non inritatur non cogitat malum non gaudet super iniquitatem congaudet autem veritati omnia suffert omnia credit omnia sperat omnia sustinet
|
|
|
milka
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/10
Pohlavie: 
Príspevkov: 475
314.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - milka
Prečo si ľudia myslia že myslím? ngmn?
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: November 11, 2008, 17:17:28 » |
|
Takže všetci súhlasíte s : "Fantazírujem, lebo som" ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.
--------------------------------------------------- Alkohol je nepriateľ ľudstva, ale nemáme milovať svojho nepriateľa tak ako blížneho svojho?
Nezabudni, že kedysi to bola práve tvoja spermia z miliónov ktorá ako jediná dorazila do cieľa...
|
|
|
Líza
Lovec
Pohlavie: 
Príspevkov: 225
96.06 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Líza
Amare et sapere vix deo concenditur...
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: November 11, 2008, 21:42:46 » |
|
Jasně! výborná definice. 
|
|
|
Zaznamenané
|
caritas patiens est benigna est caritas non aemulatur non agit perperam non inflatur non est ambitiosa non quaerit quae sua sunt non inritatur non cogitat malum non gaudet super iniquitatem congaudet autem veritati omnia suffert omnia credit omnia sperat omnia sustinet
|
|
|
Martina
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 22
8.56 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Martina
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: November 11, 2008, 21:47:49 » |
|
Zhrnuté do jednej vety. Jasnačka že súhlasím 
|
|
|
Zaznamenané
|
"Čas plyne. Dokonce i když se to zdá nemožné. I když každý pohyb vteřinové ručičky bolí jako tepot krve pod modřinou. Plyne nerovnoměrně, v podivných záškubech a táhlých obdobích klidu, ale plyne. I pro mě."
|
|
|
milka
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/10
Pohlavie: 
Príspevkov: 475
314.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - milka
Prečo si ľudia myslia že myslím? ngmn?
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: November 23, 2008, 18:49:26 » |
|
Ém... teraz ma tak napadá sú aj sny časť fantázie? (Teraz mám namysli tie čo sa nám v noci snívajú)
|
|
|
Zaznamenané
|
Polnočná premena, vytiu vlkov ozvena. Pri splne mesiaca, deň s nocou strieda sa, oči krvou zažnú sa a vlkolak zrodí sa.
--------------------------------------------------- Alkohol je nepriateľ ľudstva, ale nemáme milovať svojho nepriateľa tak ako blížneho svojho?
Nezabudni, že kedysi to bola práve tvoja spermia z miliónov ktorá ako jediná dorazila do cieľa...
|
|
|
akik
Lovec
Pohlavie: 
Príspevkov: 156
53.13 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - akik
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: November 24, 2008, 20:18:30 » |
|
podľa mojich priateľov mám až príliš veľkú fantáziu... no neviem čo je na tom zlé? Takže všetci súhlasíte s : "Fantazírujem, lebo som" ?
súhlasím 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: Apríl 07, 2009, 10:02:28 » |
|
aj ja s tou vetou súhlasím. podľa mňa niet nikoho kto by sa občas nezasníval a neprestavoval by sa ako upír, elf alebo niečo iné. dokonca podľa mňa rozvíjame svoju fantáziu aj vtedy, keď si predstavujeme čo by bolo keby som bola s ním. aké by to bolo, keď vyrastiem a budem tým a tým. podľa mňa aj takéto úvahy sú súčasťou našej predstavivosti. a pre mňa je fantázia niečo, bez čoho by som nebola, pretože ja fantazírujem od útleho detstva a mamka sa na mne vždy smiala, vraj si stále vymýšľam hlúposti. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Devil Angel
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/421
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,403
217.84 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Devil Angel
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: Apríl 07, 2009, 12:38:30 » |
|
Takže všetci súhlasíte s : "Fantazírujem, lebo som" ?
jasné  Ém... teraz ma tak napadá sú aj sny časť fantázie? (Teraz mám namysli tie čo sa nám v noci snívajú)
neviem... možno sú, ale dúfam, že nie, lebo ak hej, tak mám dosť strašidelnú predstavlivosť  ale sny nemusia byť len čistá fantázia. často sa odvíjajú od našich zážitkov alebo vecí čo sme videli / čítali ( u mňa veľmi často). aj keď... pravdepodobne budú časťou našej fantázie... veď kedy má naša myseľ väčší rozlet než v spánku, kedy ju nezaťažujú normálne problémy?
|
|
|
Zaznamenané
|
All magic comes with a price. DON'T PANIC!
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: Apríl 07, 2009, 12:41:25 » |
|
všetci sa asi zhodneme na jednom: Fantázia nemá hraníc. a preto ju každí z nás vníma inak, každí z nás považuje za fantáziu niečo iné. niekto sny a túžby, iní zasa niečo úplne iné.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: Apríl 07, 2009, 23:48:38 » |
|
Presne tak.  K tým snom - no mňa v poslednej dobe teda parádne vystihujú.  Buď sa mi sníva nejaké fajnové sci-fi, alebo niečo akčné (napríklad, že viem lietať a snažím sa niekomu utiecť) alebo sa zapletiem s nejakým fešákom.  Prípadne všetko naraz. A potom si to celé cez deň dokolečka premietam v hlave, až do scvoknutia. A predstavujem si rôzne nové zápletky. Takže sny sú určite s fantáziou človeka prepojené.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #28 kedy: Apríl 08, 2009, 11:57:07 » |
|
Aj podľa mňa. Niekedy vďaka snom dostanem aj rôzne nápady na poviedky a tak. takže aj ja si myslím, že fantázia je so snami prepojená 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #29 kedy: Apríl 08, 2009, 13:35:49 » |
|
Súhlasím s vami. Ja som raz mala sen, ktorý vo mne až vyvolal nutkanie využiť svoje predstavy a napísať nejakú poviedku, alebo knihu. Neviem to vysvetliť... vedela som, že ešte spím, ale nútilo ma to prebudiť sa a použiť svoje poznatky zo sna...  bol to taký zvláštny stav. Dokonca som tomu mužovi v sne sľúbila, že ľuďom dám vedieť o tom, čo som videla vďaka nemu 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|