Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Súťaže

Fantasy milionár

denne - Fantasy futbal

Magický kotol (pridružená téma)

Na týždeň
stredy- Čie je to OKO? - Georgiana
piatky - Uhádni Fantastický ScreenShot - Yaonee
soboty - Kto to povedal? - Georgiana
nedele - Hádaj autora - Georgiana
Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Lockwood a spol. Vreštiace schodisko  (Prečítané 12919 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Sirius
Vedúci rasy

Rasa: Vlkolak
Bodov v rase: 0/5318

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 4,047
Odporúčania: 0
893.09 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Sirius

« kedy: December 16, 2014, 18:55:28 »

Vreštiace schodisko

O čom to je: Londýn má vážny problém: pred päťdesiatimi rokmi sa začali všade zjavovať nie veľmi priateľskí duchovia všetkých foriem a tvarov. Dospelí sú proti nim bezmocní. Len deti, a len tie so špeciálnymi schopnosťami ich dokážu nájsť a vyhubiť. A tak ako huby po daždi vyrástli na každom rohu agentúry na ich likvidáciu, ktoré tvrdo bojujú o každú zákazku. Statočná a talentovaná Lucy Carlylová pracuje pre Anthonyho Lockwooda v malej agentúre Lockwood a spol., ktorá ako jediná odmieta patronát dospelých. Po nevydarenej zákazke im hrozí krach, keď sa na prahu zjaví nový zákazník. Lucy, Anthony a ich sarkastický spoločník George musia stráviť noc v najstrašidelnejšom dome v Anglicku a vyduriť odtiaľ nezvaných obyvateľov. Červená izba i Vreštiace schodisko si totiž žiadajú obeť za každú noc strávenú v ich dome.

Čo na to Sirius: Knihu som si kúpil hlavne kvoli obálke ktorá je skvelá aj anotácia niečo zavážila. A zatiaľ je to fajn čítanie, rýchlo to ubieha. aj keď miestami mám problém určiť v akom čase sa to odohráva. A tiež  občas zabudnem že postavy sú decká keď sa tak nesprávajú.

Prvá časť série Lockwood a spol. Druhá časť sa tiež chystá v slovenskom preklade a volá sa škriekajúca lebka.
Zaznamenané

I am alone, but not lonely
Sirius
Vedúci rasy

893.09 ℱ

Inventar

« Odpoveď #1 kedy: December 19, 2014, 18:05:20 »

Po dočítani musím povedať že to bolo fajn, možno aj preto že som od knihy v podstate nič neočakával.
Svet v ktorom sa odohráva je zaújmavý celý ten problém z duchmi je super vec. Hoci občas som zabudol kedy sa to odohráva. Kvôli tým kordom čo nosili so sebou som mal pocit že je dáke 17 storočie a potom keď spomenuli autá telefón bol som že: ČO? v 17 storočí to čo je. Ale to bola asi jediná taká vec čo mi trochu vadila. Inak to bola taká klasická prvá časť série. Oboznámila nás s postavami svetom a načrtla dej na pokračovanie. Taktiež ma trošku sklamalo rozuzlenie príbehu. už pár strán som očakával že sa to tak skončí, ale to je problém nie len tejto knihy. To bude asi tým že som toho už toľko čítal a videl že viacmenej je ťažké niečím ma prekvapiť. 
Zaznamenané

Sirius
Vedúci rasy

893.09 ℱ

Inventar

« Odpoveď #2 kedy: Október 06, 2015, 20:39:04 »

Druhá časť prečítaná, bavila rovnako ako predošlá. Len ten koniec, tak navnadil na ďalšiu časť ktorá možno ani nebude
Zaznamenané

Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.035 sekúnd, 22 SQL dotazov.