Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Podieľajte sa aj VY na tvorbe portálu Fantasy-Svet.net. Kliknite sem pre bližšie informácie.
Strán: [1]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ja zloduch 2  (Prečítané 13953 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Nessi
Učeň

Rasa: Vlkolak
Bodov v rase: 0/1159

Pohlavie: Ženské
Dlhodobejšia neprítomnosť: málo času (y)

Príspevkov: 551
Odporúčania: 3
2.53 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Nessi

« kedy: Júl 07, 2013, 23:03:08 »

Môže byť napravený zloduch ešte vôbec zábavný? Keď rozpráva rozprávky na dobrú noc? Keď sa bojí o nevinnosť svojej najstaršej dcéry? Keď už nechce vôbec nič ukradnúť ? Gru našťastie neskončí ako obyčajný civil, pretože v jeho vnútri sa stále ukrývajú schopnosti, ktoré by hocikto rád využil. Ako napríklad šéf mocnej Antizlodušskej ligy, Silas Velezadok ( To priezvisko nekomentujte, nemá to rád). Silas síce zloduchmi každého druhu hlboko opovrhuje, ale kto sa môže do myslenia zlosyna vcítiť lepšie než bývalý zlosyn? A tak vyšle svoju najlepšiu agentku Lucy Wilde, aby Grua primäla k spolupráci. Tej sa to za pomoci paralyzéru tváriaceho sa ako rúž podarí a Gru začne na staré kolená páchať dobro. A skoro bude mať plné ruky práce, pretože na radare Antizlodušskej ligy sa objavil obzvlášť ostrieľaný zloduch Eduardo, nevysvetliteľne začali miznúť Mimoňovia, Margo sa zapaľujú lýtka, Edith je aj naďalej životu nebezpečná a Agnes sa všemožne snaží nájsť tatkovi nejakú mamku. A práve to môže byť pre Grua vo finále tou najväčšou hrozbou.

Len od štvrtka je toto tu v kinách, snáď ste to už možno videli, ja nie, priznám sa, hoci trailer vyzerá zaujímavo - tak milo 
Zaznamenané

Keep listening to music, 'cause it gets you through everything, I promise. 
Elinor
FF autor
*

Rasa: Elf
Bodov v rase: 0/940

Príspevkov: 543
Odporúčania: 0
563.34 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Elinor

« Odpoveď #1 kedy: Júl 07, 2013, 23:40:25 »

Minule sme sa s maminou a sestrou vybrali do kina a rozhodli sme sa práve pre tento filmík (hoci sme vôbec nemali poňatia o nejakom Ja, zloduch 1 cheesy ) No neľutovali sme - bola to veľmi pekná a milá oddychovka, popretkávaná mnohými vtipnými a tiež emotívnymi scénkami smiley Rozprávky jednoducho nikdy neomrzia rolleyes
Zaznamenané

Tell me would you kill to save a life?
Mercy
Redaktor

Rasa: Vlkolak
Bodov v rase: 0/7446

Príspevkov: 2,781
Odporúčania: 1
29.20 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Mercy
ALWAYS BELIEVE IN SHERLOCK

« Odpoveď #2 kedy: August 11, 2013, 12:05:35 »

veľmi som sa tešila na dvojku už dlhšie a bola ozaj super, trochu som sa bála, že kvalita oproti jednotke klesne ale bolo to aj tak super cheesy hlavne záver pri ktorom som sa tak smiala že som až plakala cheesy úplne vážne cheesy
Zaznamenané

Lenide
Moderátor

Rasa: Čarodejník
Bodov v rase: 50/7110

Príspevkov: 1,473
Odporúčania: 2
1.78 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide

Attingere caelum diagito

« Odpoveď #3 kedy: Máj 04, 2016, 23:05:30 »

Táto časť bola podľa mňa menej zábavná než jednotka, tie fialové príšerky sa mi až tak nepáčili a viac sa mi pozdávala rodičovská láska v jednotke, než "partnerská láska" v tejto časti, ale aj napriek tomu to bolo celkom dobré smiley
« Posledná zmena: Máj 05, 2016, 12:28:57 od Lenide » Zaznamenané

Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems

Strán: [1]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.043 sekúnd, 22 SQL dotazov.