Shaola
Recenzent
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 1950/10791
Pohlavie: 
Príspevkov: 5,773
Odporúčania: 1
945.43 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« kedy: Jún 17, 2012, 12:33:32 » |
|
 Na východe, sužovaná svojimi nepriateľmi, vládne ako kráľovná mesta postaveného na prachu a smrti Daenerys, posledný potomok rodu Targaryenov, ktorej draci vyrástli do hrozivej dospelosti. Teraz, keď je známe miesto jej výskytu, sa mnohí vydalo Daenerys a jej drakov hľadať. Medzi nimi i trpaslík, Tyrion Lannister. Medzi ďalších hľadačov patrí dornský princ, železný kapitán i tajomný modrovlasý mladík, ktorý zďaleka nie je tým za koho ho vydávajú... Na severe stojí veľká „Zeď“ z ľadu a kameňa – stavba pevná len tak, ako sú pevní tí, ktorí na nej slúžia. Jej 998. veliteľom bol zvolený nemanželský syn Eddarda Starka, Jon Sníh, ktorý má nepriateľov ako v Hliadke, tak aj za Zdí, kde sa šikujú k útoku armády divokých... A za Zdí je i malý chlapec, jeho brat Bran, obdarený doposiaľ netušenými schopnosťami... Idem na ňu, 1115 strán drakov, trpaslíka, Sněha a zlovlkov!! 
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Jún 18, 2012, 14:52:49 » |
|
desivé a zároveň tak lákavé číslo  tuším im ani ja už neodolám
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
Shaola
Recenzent
Pohlavie: 
945.43 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Jún 19, 2012, 15:06:35 » |
|
ja mám za sebou asi 200 strán, a zatiaľ je to dobré, dokonca veľmi dobré.. taká pecka, ako bola Bouřě to zatiaľ nie je (a podľa niektorých recenzií ani nebude), ale dočkala som sa mojich obľúbených postáv - Jona, Tyriona, Brana a samozrejme Daenerys  dej pekne odsýpa, a postavy sú v takých zapeklitých situáciách, že som vážne zvedavá, ako ich Martin vyrieši 
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Ella
Webmaster
Pohlavie: 
7628.40 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Jún 20, 2012, 08:36:50 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Recenzent
Pohlavie: 
945.43 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Jún 26, 2012, 17:04:03 » |
|
včera som obrátila poslednú stránku tejto činky, a neznášam tie Martinove (s prepáčením) samonasieracie konce  v predposlednej kapitole mi zas zabil jednu z najobľúbenejších postáv  s niekoľkými ďalšími zas neviem, čo sa stalo, a či náhodou nie sú mŕtve aj ony..  ale kniha bola celkovo výborná, dosť sa blížila k Bouři meču. Daenerysina línia bola neskutočne dobrá, rovnako aj Jonova. Škoda, že Bran nedostal viac priestoru - jeho príbeh sa dostal do fázy, keď chcem proste vedieť viac!  A prečítajte to už ktosi, lebo ma nebaví baviť sa sama so sebou 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ella
Webmaster
Pohlavie: 
7628.40 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Jún 26, 2012, 17:34:34 » |
|
ja už som si posťahovala ebooky prvých 4 kníh, takže ako náhle prelúskam Tróju, môžem sa do toho pustiť, aj keď som sa chystala na Vampírsku akadémiu, ale že si to ty 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mercy
Redaktor
    Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/7446
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,781
29.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Mercy
ALWAYS BELIEVE IN SHERLOCK
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Jún 26, 2012, 21:16:44 » |
|
Ella mohla by si na mňa počkať, lebo ja sa na jednotku tiež chystám keď už ju mám doma  môžeme si potom vymieňať dojmy "za jazdy" 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ella
Webmaster
Pohlavie: 
7628.40 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Jún 27, 2012, 12:48:05 » |
|
Jasné, veď ja som zatiaľ v polke druhej Tróje a ešte ma čaká jeden diel, takže máš čas a potom sa do toho pustíme spolu  už sa teším 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibis
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 25
Odporúčania: 0
143.69 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - tibis
“We learn from failure, not from success!”
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: September 08, 2012, 21:43:59 » |
|
Pán Martin sa nerozpakuje pozabíjať hlavné chatakteri vo svojom výtvore. Tak ako Catelyn Stark nechal na čas vstať z mŕtvych Šokoval ma masakrou na svadbe ako aj udalosťami v poslednej Jonovej kapitole. Musime si počkať niekoľko rokov na pokračovanie. We will see. And the winter is coming. vložené spoiler tagy. S.
|
|
« Posledná zmena: Marec 09, 2013, 09:51:44 od Shaola »
|
Zaznamenané
|
Ako upír som sa premietnil do Anglicka ale v Londýne je konkurencia veľká, tak pôsobím v oblasti Manchesteru a Livepoolu. Prichádza zima a dni sa predlžujú a aj môj čas na love je dlhší a úspešnejší.
|
|
|
Kaede21
Roľník
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 24
142.60 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kaede21
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Marec 08, 2013, 22:00:31 » |
|
Tak sa mi konečne podarilo Tanec s drakmi doraziť a samozrejme Martin ma nesklamal a dokázal ma prekvapiť. Keď už som si myslela, že sa nič podstatné nestane, tak sa začali diať veci. Ale už v minulosti sa nás podobne snažil Martin vystrašiť myslím napr. pri Tyrionovi bola kapitola, v ktorej sa zdalo, že zomrel a to, čo sa stalo na konci poslednej knihy bude podľa mňa niečo podobné.
|
|
|
Zaznamenané
|
"It is ever so with the things that Men begin: there is a frost in Spring, or a blight in Summer, and they fail of their promise." J.R.R.Tolkien
|
|
|
Shaola
Recenzent
Pohlavie: 
945.43 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Marec 09, 2013, 09:50:34 » |
|
No, ja by som si tým nebola tak úplne istá, skôr si myslím, že by to mohla byť pravda 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kaede21
Roľník
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 24
142.60 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kaede21
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: Marec 09, 2013, 09:53:52 » |
|
Podľa mňa je tam priveľa neuzavretých otázok na to, aby to bola pravda, ale ktovie. Každopádne si ešte istú dobu na výsledok počkáme. 
|
|
|
Zaznamenané
|
"It is ever so with the things that Men begin: there is a frost in Spring, or a blight in Summer, and they fail of their promise." J.R.R.Tolkien
|
|
|
tibis
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 25
143.69 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - tibis
“We learn from failure, not from success!”
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: August 10, 2014, 14:32:57 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Ako upír som sa premietnil do Anglicka ale v Londýne je konkurencia veľká, tak pôsobím v oblasti Manchesteru a Livepoolu. Prichádza zima a dni sa predlžujú a aj môj čas na love je dlhší a úspešnejší.
|
|
|
|