dominika211
Roľník
 Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 17
Odporúčania: 0
5.93 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - dominika211
|
 |
« Odpoveď #135 kedy: August 24, 2009, 21:33:01 » |
|
ahoj Danieliq, Anitino tehotestvo sa tam nespomína ale v šestke, pokiaľ sa dobre pamätám tak Monika, ktorej manžel bol Robert, bola tehotná... Takže je možné, že niečo podobné sa stane Anite až neskôr...
Medzi moje obľúbená postavy patrí hlavne Jean-Claude (ten úpír je priam pekelný a strašne sexy a skoro vždy dosiahne čo chce), Jason (to ako stále zapára je super!!!!), Edward (chladný a večne so sbraňou v ruke), Rafael, a Nathaniel a Asher (síce som ho zo začiatku nemala rada, hlavne preto, že chcel zabiť Anitu, ale potom sa z nej bol hotový a to myslím doslova!!)
|
|
« Posledná zmena: August 26, 2009, 18:07:46 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #136 kedy: August 24, 2009, 21:55:35 » |
|
Ja mám celkom rada Larryho. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
dominika211
Roľník
Pohlavie: 
5.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #137 kedy: August 25, 2009, 00:05:01 » |
|
To fakt bude Anita tehotná  ??? A kto bude otcom???? No nie!!!! Teraz musím ďalšie časti, a to po anglicky!!!!!!!!!!!!  Pridané upozornenie na spoiler. Nabudúce, ak budeš písaš o nejakej časti deja, tak použi funkciu Spoiler (tlačidlo Sp v riadku, kde sa upravuje text príspevku), lebo podaktorí sme ešte len na začiatku série a nechceme si nechať pokaziť zážitok. Bruja
|
|
« Posledná zmena: August 26, 2009, 18:10:07 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #138 kedy: August 25, 2009, 02:59:53 » |
|
Hej, Jason je úplne super, mne sa tiež páči, ako stále rýpe.  A že sa oblieka podobne ako Jean-Claude.  Asher mi je momentálne nesympatický.  To predsa nebola Jean-Claudova chyba, že Tam stále pribúdajú nejaké postavy a ja v tom už začínam mať guláš! 
|
|
« Posledná zmena: August 26, 2009, 18:10:28 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
dominika211
Roľník
Pohlavie: 
5.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #139 kedy: August 25, 2009, 21:48:17 » |
|
Danieliq, z Anity budú namäkko chlapi!!!! Na Anite sa mi trochu nepáči, že tak poľavila zo svojej pevnej vôle, ale keď to bude iba so Jean-Claudom tak nemám námietky 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #140 kedy: August 25, 2009, 21:57:38 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #141 kedy: August 26, 2009, 18:19:41 » |
|
Baby, dávajte tie upozornenia na spoilery, lebo sa zo mňa stane Popravčí.  Ja mám už takmer prečítaný druhý diel. Utekám domov čítať. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #142 kedy: August 26, 2009, 19:17:31 » |
|
Ach jaj Bruji, tak ma svrbí na jazyku povedať to  Koniec bol prosto famózny  Mne sa veľmi páčil  Hlavne ako skončila seňora, tým spôsobom akým skončila  Anita je proste skvelá! 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
Pohlavie: 
477.45 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #143 kedy: August 28, 2009, 20:55:40 » |
|
U nás v rakve chceli baby ebooky Anity, tak ak by mal ešte niekto ďalší záujem, odtiaľto si môžete stiahnuť prvých 5 kníh: Provinilé slastihttp://www.web-share.net/download/file/item/Anita-Blakeova-1---Provinile-slasti.doc_37660 Rozesmátá mrtvolahttp://www.web-share.net/download/file/item/Anita-Blakeova-2---Rozesmata-mrtvola.doc_37189 Cirkus prokletýchhttp://www.web-share.net/download/file/item/Anita-Blakeova-3---Cirkus-prokletych.doc_37190 Kavárna šílencuhttp://www.web-share.net/download/file/item/Anita-Blakeova-4---Kavarna-silencu.doc_37485 Krvavé kolenohttp://www.web-share.net/download/file/item/Anita-Blakeova-4---Kavarna-silencu.doc_37485
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #144 kedy: September 02, 2009, 12:27:28 » |
|
Ach jaj Bruji, tak ma svrbí na jazyku povedať to  Koniec bol prosto famózny  Mne sa veľmi páčil  Hlavne ako skončila seňora, tým spôsobom akým skončila  Anita je proste skvelá!  Dočítala som to jedným dychom.  Dosť dobré to bolo, hlavne ako si Anita celkom ľahko poradila s tým kúzlom a teraz budem celá napätá čítať pokračovania. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
dominika211
Roľník
Pohlavie: 
5.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #145 kedy: Október 03, 2009, 23:35:45 » |
|
ľudia, mám Modrý mesiac po česky!!!!!!!!!!!!!!!!! Načakala som sa 4 mesiace!!! Ale konečne je to tu!!!!!!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #146 kedy: Október 03, 2009, 23:38:28 » |
|
E-book, alebo knihu, normálnu? 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
Pohlavie: 
477.45 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #147 kedy: Október 04, 2009, 00:15:08 » |
|
Knihu asi ťažko, keď vydavateľstvo ešte ani 6 nepreložilo.  Asi nejaký amatérsky preklad. Ja by som už konečne chcel dočítať tú sedmičku! Len keď vôbec nemám čas... 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #148 kedy: Október 04, 2009, 00:40:28 » |
|
Tak... ja som si myslela, že toto je 6  Ja neviem názvy kníh po 5. knihe
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dominika211
Roľník
Pohlavie: 
5.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #149 kedy: Október 04, 2009, 15:56:07 » |
|
Je to síce amatérsky preklad ale ja som čítala všetky časti Anity iba cez tento preklad takže mne to žily netrhá namiesto toho skáčem dva metre od radosti...Takže chce niekto Blue Moon?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|