Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #75 kedy: Apríl 05, 2009, 16:17:04 » |
|
V češtine ich už vyšlo 5 a zaradom idú takto:
Ďakujem veľmi pekne Tak to, aby som išla zabiť brata, že to veľmi správne nekúpil a išla kúpiť prvú časť. Potom dám vedieť, čo si o tom myslím. Vyššie som zachytila, že to má mať až 22 častí. Uff, tak to je poriadna séria... Kým to postupne výjde všetko u nás aj zostarnem 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
Odporúčania: 0
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #76 kedy: Apríl 06, 2009, 14:03:27 » |
|
Lectrice, ak ti nevadia ebooks, nemusíš to kupovať. Môžem ti jednotku poslať (i keď tieto knihy sú jedny z tých, ktoré za kúpu stoja). A zatiaľ to ešte nemá 22 častí, ale ja som na autorkinej stránke (a ešte niekde inde, možno to bolo aj tu) čítala, že ich plánuje okolo 22-24, neviem presne. V júni vychádza v USA 17. časť.
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #77 kedy: Apríl 06, 2009, 14:07:13 » |
|
Danieliq, to by si bola veľmi zlatá, keby si mi to poslala. Nevadia mi e-books, lebo teraz neviem, kedy by som sa k tomu dostala, aby som si to išla kúpiť. A už keď mám 2. a 3. časť, tak by som to chcela prečítať. Zatiaľ prvú časť takto a potom dokúpim, keď sa k tomu konečne dokopem 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Devil Angel
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/421
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,403
Odporúčania: 1
217.84 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Devil Angel
|
 |
« Odpoveď #78 kedy: Apríl 07, 2009, 15:13:59 » |
|
len tak ma napadlo, keď už je to pripravovanie sfilmovania oficiálne, nemal by sa tento topic pomaly presunúť medzi sfilmované fantasy?  alebo až keď bude viac info o filme? btw, zaujímalo by ma, ktorých hercov by ste si vedeli predstaviť ako postavy z knihy? Ja som sa pokúšaľa rozpamätať sa na niekoho vhodného na rolu Jean-Claudea, ale nenapadol ma vážne nikto
|
|
|
Zaznamenané
|
All magic comes with a price. DON'T PANIC!
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #79 kedy: Apríl 07, 2009, 17:18:45 » |
|
Devil Angel ja osobne by som ešte trošku počkala, kým aspoň nezačnú natáčať, lebo veľa filmov už bolo v tomto štádiu a sa bohužiaľ nedokončili.  Zatiaľ som veľmi neuvaažovala nad tým, že koho by som v tých rolách chcela vidieť.
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Devil Angel
Vševed
Pohlavie: 
217.84 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #80 kedy: Apríl 07, 2009, 18:21:35 » |
|
Devil Angel ja osobne by som ešte trošku počkala, kým aspoň nezačnú natáčať, lebo veľa filmov už bolo v tomto štádiu a sa bohužiaľ nedokončili.  no jo, ale aj tak veeeľmi dúfam, že Anitu natočia 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
Pohlavie: 
477.45 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #81 kedy: Apríl 09, 2009, 09:01:07 » |
|
Ja hlavne dúfam, že ju nepokazia.
A o hercoch nemám ani páru. Ja mám ich vlastné predstavy a nepoznám herca, ktorý by sa na nich hodil (tým myslím Anitu, Jean-Clauda, Edwarda, Richarda (hoci ten v prvej časti nebude), proste hlavné postavy). Som vážne zvedavá, koho vlastne obsadia. Bolo by dobré nejakých neznámych "neokukaných" hercov.
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
Scathach
Lovec
  Rasa: Elf Bodov v rase: 0/7
Pohlavie: 
Príspevkov: 210
108.11 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Scathach
|
 |
« Odpoveď #82 kedy: Máj 04, 2009, 15:33:34 » |
|
eh ja som si dnes požičala z knižnice Cirkus prokletých a teraz sa tu dozviem, že to je 3. časť a knihovníčka mi tvrdila, že to je iba tá jedna...budem si musieť zohnať tie prvé dve... 
|
|
|
Zaznamenané
|
Imagination is more important than knowledge. Neexistuje dobro a zlo. Existuje iba príčina, pocit a názor. 
|
|
|
Devil Angel
Vševed
Pohlavie: 
217.84 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #83 kedy: Máj 04, 2009, 15:51:25 » |
|
Máš šťastie že si narazila aspoň na jednu jej knihu (a stavím sa, že knihovnička ani nevedela, čo to je zač) u nás v knižnici nemáme od Hamiltonovej absolútne nič... ešte šťastie že existujú ebooky a že mi nevadí čítať v kompe...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
Pohlavie: 
477.45 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #84 kedy: Máj 04, 2009, 17:38:21 » |
|
Ja som na tom podobne. Nielen že sa to nenachádza v dedinskej knižnici, ale dokonca ani v mestskej (okresné mesto myslím). Btw, neviete niečo nové o Anita movie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #85 kedy: Máj 04, 2009, 19:20:15 » |
|
Prezrela som net, zatiaľ nič nové, len to, že niečo sa naozaj bude natáčať.  A spravila som si tento kvíz http://www.quizilla.com/quizzes/959860/which-anita-blake-character-is-your-ideal-mate a vyšiel mi Jean-Claude.  vrrrr. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Devil Angel
Vševed
Pohlavie: 
217.84 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #86 kedy: Máj 04, 2009, 20:41:58 » |
|
Prezrela som net, zatiaľ nič nové, len to, že niečo sa naozaj bude natáčať.  A spravila som si tento kvíz http://www.quizilla.com/quizzes/959860/which-anita-blake-character-is-your-ideal-mate a vyšiel mi Jean-Claude.  vrrrr.  aj mne to našlo ten kvíz ke som hľadala nové info o filme  a Jean Claude vyšiel aj mne 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Devil Angel
Vševed
Pohlavie: 
217.84 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #87 kedy: Máj 09, 2009, 13:24:40 » |
|
Tak a mám prečítané krvavé koleno Celkom fajn kniha, ako všetky. A bolo tam pár zaujímavých scén... napríklad tá so Jean-Claudom v kúpelni...  ale prišlo mi to, že v tejto knihe bolo medzi nimi trochu menej napätia než v predchádzajúcich (možno ma len zrádza pamäť, ale vážne mi to tak pripadalo) a trochu ma zmiatli tie 2 druhy upírov. mohla to trochu viac vysvetliť. (rozkladajúci sa / nerozkladajúci sa) a elfovia, čo tam boli ma riadne štvali. boli divní 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
Pohlavie: 
477.45 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #88 kedy: Máj 10, 2009, 18:35:59 » |
|
Súhlasím, tí elfovia sa ani mne nepáčili. Mám rada Hamiltonovej upírov, ale elfov zhovadila. Scéna s J-C v kúpeľni bola super.  Vlastne všetky boli super. Mne sa páčilo, keď ho zachránila vlastnou krvou a potom bola taká nervózna a stále nadávala. To bola sranda.  A k tomu napätiu medzi nimi - no neviem, nejako som to nevnímala, možno máš pravdu. Ale mne to teda nevadí.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Devil Angel
Vševed
Pohlavie: 
217.84 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #89 kedy: Máj 10, 2009, 19:07:00 » |
|
No hej, jej elfovia... jeden permanentne po niekom išiel a jeho sestra kôpka nervou  ale vážne som sa začínala báť, že Jean-Claude zomrie. síce som vedela, že bude vystupovať aj v ďalšej knihe, ale fakt neznášam, keď moje obľúbené postavy umierajú  a Anita celá rozhodená, chúďa, zachráni mu život a potom je z toho na nervy 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|