Marsí
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/644
Pohlavie: 
Príspevkov: 512
Odporúčania: 0
619.55 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Marsí
|
 |
« kedy: Júl 17, 2011, 22:17:35 » |
|
VŠETKO SA SKONČÍ Videli ste? Páčilo sa? Obľúbené scény?
|
|
|
Zaznamenané
|
 Doctor WHO?
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Júl 18, 2011, 09:07:42 » |
|
videla som, veľmi sa mi to páčilo, aj som si trochu poplakala, aj som sa zasmiala, hlavne Ron zase perlil  ale aj McGonagalová bola zlatá, keď povedala: Toto kúzlo som chcela vyskúšať už dávno.  vedľa mňa sedeli nejakí chalani a tí tiež dobre plakali, hlavne keď Snape zomieral a keď si Harry pomocou kameňa vyvolal svojich rodičov a Siriusa s Remusom, no ale stále som na tom bola lepšie ako nejaké baby, ktoré tam preplakali nahlas celý film  bol to super zážitok, hoci mi bolo aj ľúto, že končí niečo s čím som prežila polku svojho života 
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
misiaciik
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 5
105.13 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - misiaciik
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Júl 18, 2011, 18:12:48 » |
|
Aj ja som videla a tiež som spokojná. Hoci ma celý čas hnevali tie 3D okuliare a hovorila som si, že žiadne 3D nebolo ani treba. Ale bolo to skvelé, ja som si tiež poplakala, hlavne keď zomrel Fred. Ale zase som sa aj nasmiala. Niektoré scény sa mi zdali smiešne, hoci asi nemali byť. Napríklad keď Harry s Voldemortom spoločne leteli  . No ale nič, každopádne to pre mňa rovnako ako pre veľa ľudí znamená koniec niečoho dôležitého v živote, akoby koniec detstva. Bude mi to všetko veľmi chýbať, ale treba ísť ďalej 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marsí
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/644
Pohlavie: 
Príspevkov: 512
619.55 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Marsí
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Júl 18, 2011, 21:36:24 » |
|
V zátvorkách sú spoilery!
Dnes som videl aj ja a som uchvátený. Dokonalé. Potichu som si poplakal aj ja hlavne, keď , alebo keď , no aj pri zábere . Jediná vec, ktorá mi prišla hlúpa, bola, že si Hary , inak som nadmieru spokojný. Dokonalo-famózne a veľkolepé finále, aké si Potter zaslúžil. Zátvorky upravené na riadny Spoiler, ktorý tu nie je len pre srandu. L.
|
|
« Posledná zmena: Júl 19, 2011, 00:21:27 od Lussy Noir Meteur »
|
Zaznamenané
|
 Doctor WHO?
|
|
|
|
Shaola
Recenzent
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 1950/10791
Pohlavie: 
Príspevkov: 5,773
Odporúčania: 1
945.43 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Júl 19, 2011, 14:43:13 » |
|
ja idem dnes večer, tak sa vytešujeem 
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Shaola
Recenzent
Pohlavie: 
945.43 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Júl 20, 2011, 12:47:09 » |
|
hm, je mi neskutočne ľúto, že to skončilo... už sa nemám ako tešiť na novú knihu, na nový film.. a ešte viac mi je ľúto, že to skončilo takto.. akosi sa nepripájam k všeobecnému nadšeniu, lebo som z kina odchádzala.. no, sklamaná... najviac ma mrzí, že úplne odignorovali hlavnú myšlienku záveru Harryho Pottera - že sa Harry sám dobrovoľne obetoval, a táto jeho obeť spôsobila, že všetci boli pred Voldemortom chránení, a už im nemohol ublížiť.. och áno, Dumbledorovo obľúbené riešenie - je to LÁSKA!!
ďalej tam vôbec nebolo vysvetlené, prečo vlastne Harry nezomrel
scénu so zabíjaním hada neskutočne prehnali
a záverečný súboj medzi Voldym a Harrym.. mám pocit, že Voldy sa rozpadol len preto, aby to mohlo vyzerať na 3D...
humor mi prišiel dosť silený, naozaj som sa zasmiala možno 2 krát... myslela som, že polovicu filmu preplačem, no ľúto mi prišlo len pri scéne so Snapeom a Lily...
myšlienka Darov smrti odfláknutá celkovo ak by som nečítala knihu, nechápala by som vôbec nič... ani to, že Harryho plášť je dar smrti, a ako k enmu vôbec prišiel, prečo si Dumbledore nasadil prsteň, a ako bol Darmi smrti posadnutý, prečo zomrela Ariana a Aberthof ním trochu opovrhoval... a ako sa vlastne Dumbledore dostal k bazovému prútiku... tak ako sa mi páčila prvá časť Darov smrti, som z tejto sklamaná... hlavne preto, lebo finále skvelej série si zaslúžilo viac ako efekty.. viem, že mnohí so mnou nesúhlasíte, ale nemôžem si pomôcť...
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Time Lady Galadriel
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/995
Príspevkov: 632
Odporúčania: 7
0.01 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Time Lady Galadriel
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Júl 20, 2011, 19:04:26 » |
|
tak ale to sa celkom dalo čakat....ale ja si pomaly na zmenené filmy zvykám....ale podla mna bol aj tak pekný...iný.... a kto vie že nebude písať pokračovanie....minimálne niečo nájdeš na nete...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Recenzent
Pohlavie: 
945.43 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Júl 20, 2011, 19:25:53 » |
|
dalo... niekde som čítala na nete, že temné to bolo len preto, lebo s 3D okuliarmi niekedy nebolo ani vidieť.. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Elizabeth
Vševed
      Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/513
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,238
3412.05 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Elizabeth
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Júl 20, 2011, 19:30:11 » |
|
Súhlasím s tebou, Shaola, ale narozdiel od teba sa mi film aj tak veľmi páčil  Už som sa skrátka naučila oddeľovať knihy a filmy, že to je jednoducho niečo iné...Takže hoci ma dosť vecí na filmoch štve, nie zas až tak, aby som tie filmy nemohla považovať za moje obľúbené 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Recenzent
Pohlavie: 
945.43 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Júl 20, 2011, 19:33:43 » |
|
hm, ako tak nad tým rozmýšľam, tak najviac ma asi štvalo to 3D... fakt tam bolo strašne zbytočné... a bolel ma nos z tých hnusných okuliarov..  priateľ to vyjadril dobre - ako film celkom dobré, ako film podľa knihy zlé... včera keď som vychádzala z kina, tak som sa neubránila sklamaniu, no teraz, keď sa mi už film trochu rozležal, hodnotím kladnejšie... mal aj svetlé stránky - napríklad to, že som sa nestihla nudiť.. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Lenide
Moderátor
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 50/7110
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,473
Odporúčania: 2
1.78 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide
Attingere caelum diagito
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: Júl 20, 2011, 20:02:39 » |
|
Ó Shaola  Ja s tebou súhlasím  Konečne niekto  I keď teraz som sa to snažila oddeliť, film od knihy, takže už mi to tak nevadilo a snažila som sa s toho robiť srandu. Som sa smiala keď som v Gringotbanke videla tých čarodejníkov ktorí mali na sebe podobnú uniformu ako policajti  I tam, kde mnoho ľudí plakalo, keď ukázali Freda mŕtveho. Ja som sa smiala keď som počula Rona plakať, lebo také divné zvuky vydával  Na viac si momentálne nespomínam...:p
|
|
|
Zaznamenané
|
Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems
|
|
|
Elizabeth
Vševed
      Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/513
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,238
3412.05 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Elizabeth
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: Júl 20, 2011, 20:03:29 » |
|
priateľ to vyjadril dobre - ako film celkom dobré, ako film podľa knihy zlé...
Presne! Preto to vnímam radšej oddelene a potom si ten film môžem užiť  Čo sa 3D týka...Hej, bolo to viac-menej zbytočné, z tých okuliarov ma trochu bolela hlava a trošku mi zavadzali, keď som plakala, ale inak mi to až tak nevadilo 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Recenzent
Pohlavie: 
945.43 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: Júl 20, 2011, 20:15:17 » |
|
ja som neplakala ani raz... prišli sme trochu neskôr ku kase, a neušli sa nám s priateľom lístky vedľa seba, obaja sme síce sedeli na sedadle č. 3, no drahý v rade č. 9 a ja v rade č.11  ešte som sa smiala, že ma aspoň nebude vidieť plakať a nebude sa mi môcť za to smiať... hm.. kľudne sme mohli sedieť vedľa seba... kde sa podeli emócie a romantika? logika??? a Elizabeth - ja som si myslela, že som sa to už naučila, HP 6 a prvá časť 7 sa mi dokonca veľmi páčili, no toto...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|