Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: Marec 23, 2009, 10:27:15 » |
|
Plánuješ si jeden vyrobiť?  Inak máte niekto link na ten rozhovor? Podľa mňa tá encyklopédia tak skoro nebude, ak vôbec niekedy bude. Je okolo toho veľké ticho. Ak by na tom Rowlingová pracovala, rozšírilo by sa to.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Whitewash
Administrátor
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/617
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,465
Odporúčania: 3
18885.93 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Whitewash
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: Marec 23, 2009, 14:04:04 » |
|
Keby len jeden  Ja som našiel kedysi link na ten rozhovor v novinke na p-i.sk, bohvie kde je teraz zapadnutá tá novinka
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Anne Dauth
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Školaaaaa!!!
Príspevkov: 149
Odporúčania: 0
53.26 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Anne Dauth
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: Marec 23, 2009, 14:31:27 » |
|
Ja mám ten rozhovor uložený v počítači. Tak keď ho chceš môžem ti ho poslať na e-mail. 
|
|
|
Zaznamenané
|
"Fantazie je nejkrásnější dcera pravdy, jen o něco živější než matka." Carl Spitteler
"Fantazie není ve skutečnosti nic jiného než druh paměti osvobozené od řádu času a prostoru." Samuel Taylor Coleridge
"Fantazie je matkou poezie, ale i veškeré historie." Thieodor Mommsen
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: Marec 23, 2009, 16:49:37 » |
|
Anne keď ho máš, tak ho môžeš dať do dokumentov a uploadnuť, aby mal každý šancu sa naň pozrieť, pokiaľ by mal záujem. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Anne Dauth
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Školaaaaa!!!
Príspevkov: 149
53.26 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Anne Dauth
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: Marec 24, 2009, 14:24:13 » |
|
http://sharebee.com/5d83f86d Tu je ten odkaz na jej rozhovor. Ja len dúfam že to pôjde a keď nie tak napíšte budem sa snažiť to opraviť  .
|
|
|
Zaznamenané
|
"Fantazie je nejkrásnější dcera pravdy, jen o něco živější než matka." Carl Spitteler
"Fantazie není ve skutečnosti nic jiného než druh paměti osvobozené od řádu času a prostoru." Samuel Taylor Coleridge
"Fantazie je matkou poezie, ale i veškeré historie." Thieodor Mommsen
|
|
|
Whitewash
Administrátor
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/617
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,465
Odporúčania: 3
18885.93 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Whitewash
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: Marec 24, 2009, 16:20:16 » |
|
Keby to niekomu nešlo odtiaľ stiahnuť, nahral som to ako prílohu k tomuto príspevku (zobrazuje sa v jeho spodnej časti)
[príloha zmazaná administrátorom]
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
darkane666
Roľník
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 47
166.62 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - darkane666
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: Jún 08, 2010, 22:53:55 » |
|
hh nechceš všetko vedieť napr o Siriusovi?  uvidíme čo tam bude ja sa nechá prekvapiť ale hádam nebudem sklamaná to dufame vsetci  ja som hlavne zvedavy na harryho rodokmen....a kde sa podeli jeho predkovia a kde byvali a vsetko...juj tesim sa 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: Marec 09, 2011, 17:14:49 » |
|
Jaaaj, stále je nejaké ticho okolo tej Encyklopédie.  Rowlingová by už mohla niekedy v priebehu tohto roka oznámiť, že Encyklopédia je pripravená k vydaniu.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Bethany
Lovec
  Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/34
Príspevkov: 177
33.47 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bethany
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: Január 22, 2013, 07:20:19 » |
|
No neviem ci ju uz vydala, ale lubi sa mi napad s tou charitou  zvlast ked patri medzi moje oblubene spisovatelky  Od nej sa mi urcite ale najviac paci Pribeh troch bratov Grimovcov ci co to je.  prostetam kde dostali dary smrti  a o aku charitu by malo ist?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|