TarAncalime
Učeň
   Rasa: Upír Bodov v rase: 0/304
Pohlavie: 
Príspevkov: 605
Odporúčania: 0
1.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - TarAncalime
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: September 27, 2008, 21:09:22 » |
|
Chytí rybár striebornú rybku: "Nezabíjaj ma splním ti prianie!" "Dobre, nech už nie je vojna v Čečensku." "To je veľké prianie, ja som len strieborná rybka." "Tak dobre, nech mám krajšiu ženu." "Nemáš jej fotku?" Rybár jej ukáže fotku ženy, rybka sa na ňu díva a potom sa spýta: "Čo si to chcel s tým Čečenskom?"
Urobia Slovinci svoju prvú atómovú bombu a chcú ju vyskúšať. Rozhodnú sa, že ju zhodia na USA. Tak sa určite dozvedia, či bola dobrá, alebo nie. Vystrelia ju, čakajú deň-dva, nič. A tak rýchlo zmontujú druhú, cieľ: Washington. Opäť nič sa nedeje. Zúfalí, že sa im zrejme nepodarila, pošlú poslednú, tretiu opäť na Ameriku. Tri dni a opäť sa nič nedeje. A tak prezident Kučan zavolá Clintonovi: - Čo je Bill, prečo neodpovedáte? - Do kelu aj s tebou, Milan! Počkaj, len čo vás objavíme na mape, uvidíš, čo s vami urobíme!!!
|
|
« Posledná zmena: September 27, 2008, 21:20:33 od TarAncalime »
|
Zaznamenané
|
Hominem te esse, memento. 
|
|
|
Whitewash
Administrátor
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/617
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,465
Odporúčania: 3
18885.93 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Whitewash
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: September 28, 2008, 22:48:20 » |
|
Mám pre vás menšiu hádanku... je to za plotom, má to tri metre a nedá sa to prehodiť. Čo to je? 
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Underground
Lovec
  Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/2
Pohlavie: 
Príspevkov: 218
0.86 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Underground
:::RED WHITE ANGELS:::
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: September 28, 2008, 22:53:19 » |
|
whitewash je to strom alebo čarodej 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Whitewash
Administrátor
Pohlavie: 
18885.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: September 28, 2008, 22:55:22 » |
|
Nie... ale túto hádanku som dal aj Gin  tak to ešte neprezradím 
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Underground
Lovec
Pohlavie: 
0.86 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: September 28, 2008, 23:00:12 » |
|
možeš cez sovku...tedannie cez tu spravu  omg sovka 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Underground
Lovec
Pohlavie: 
0.86 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: September 28, 2008, 23:01:45 » |
|
|
|
« Posledná zmena: September 29, 2008, 09:22:50 od Whitewash »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Jin
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 500/3037
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,837
1499.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Jin
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: September 28, 2008, 23:36:41 » |
|
ja viem, čo to je! to čo sa nedá prehodiť!!!
Hm, ale asi to sem nemôžem napísať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Whitewash
Administrátor
Pohlavie: 
18885.93 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: September 29, 2008, 09:24:04 » |
|
ja viem, čo to je! to čo sa nedá prehodiť!!!
Hm, ale asi to sem nemôžem napísať...
Nóó, tak mi pošlite PMku, kto si myslí, že to vie 
|
|
|
Zaznamenané
|
<°))><
|
|
|
Levanderr
Roľník
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/202
Pohlavie: 
Príspevkov: 148
15.22 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Levanderr
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: September 29, 2008, 10:31:34 » |
|
ja teda netusim,ale pridam vtip
Naši futbaloví reprezentati hrajú vo Wembley priateľský zápas. Angličania podľa potreby zoberú zápas "vážne" a rozhodnú sa ísť na pivo, stačí, ak bude hrať sám Rooney - veď on slovač porazí aj sám. Ako popíjajú v 4.minúte príde dobrá správa - Rooney dal gól. Spokojne popíjajú, ale nové správy akosi nechodia. V 85.minúte prichádza studená sprcha: Slovensko vyrovnalo. Angličania naskáču do autobusu a smer štadión. Tam dostávajú správu, že v druhej minúte predĺženia Slováci dali druhý gól a vyhrali zápas. Vbehli do šatne, Rooney sedí na lavičke a kýva hlavou. Okamžite na neho vyleteli: "Wayne, čo sa stalo? Ako sme mohli prehrať???" " Nehnevajte sa chlapci, nemohol som veľa urobiť, v 13. minúte ma vylúčili..."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Devil Angel
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/421
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,403
Odporúčania: 1
217.84 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Devil Angel
|
 |
« Odpoveď #24 kedy: September 30, 2008, 14:37:46 » |
|
Tři přátelé geograf, fyzik a matematik si při výletu ve Vysokých Tatrách všimli kamzíka na hřebenu protějších skal. Geograf na to reaguje výrokem: "V Tatrách žijí hnědí kamzíci, říkal jsem vám to!" "Pane kolego, buďme ve svých soudech opatrní" opravuje jej fyzik, "můžeme pouze konstatovat, že v Tatrách žije alespoň jeden hnědý kamzík." Nespokojený matematik to však ještě upřesňuje: "Je zřejmé, že v Tatrách existuje alespoň jeden kamzík, který je alespoň z jedné strany hnědý."
Kněz a pastor stojí u silnice a drží ceduli s nápisem: "KONEC SE PŘIBLÍŽIL! OBRAŤTE SE, DOKUD NENÍ POZDĚ!" Dohodnou se, že ceduli ukážou každému projíždějícímu autu. "Vlezte mi na záda, vy jedni náboženští fanatici!" zakřičí první řidič a prosviští kolem nich. Za zatáčkou náhle zakvílejí pneumatiky a ozve se hlasité šplouchnutí. "Myslíš si," zeptá se jeden duchovní druhého, "že bychom měli raději vytáhnout ceduli: ,ZBOŘENÝ MOST´?“
Pani príde na psychiatriu a hovorí: Viete, pán doktor, mám pocit, že ma prenasledujú dementori... Doktor jej odpovie: To nič nie je, len si to nesmiete všímať... Keď pani odíde, doktor zamáva ceruzkou nad hlavou a skríkne: expecto patronum!
|
|
|
Zaznamenané
|
All magic comes with a price. DON'T PANIC!
|
|
|
Underground
Lovec
Pohlavie: 
0.86 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #25 kedy: September 30, 2008, 15:46:05 » |
|
Do salónu vběhne kovboj a povídá popíjejícímu farmáři: "Vaši ženu nabral na rohy býk!" Farmář nic. Kovboj silnějším hlasem: "Býk vám nabral na rohy ženu!!!" Farmář: "...slyším, ale nemohu se smát, bolí mě zub."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Devil Angel
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/421
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,403
Odporúčania: 1
217.84 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Devil Angel
|
 |
« Odpoveď #26 kedy: Október 01, 2008, 14:47:38 » |
|
To se takhle jednou Svatej Petr rozhodne zjistit, jak jsou na tom vysokoškolští studenti při přípravě na zkoušky. Povolá tedy anděla, ať zjistí, co se dole děje. Je jeden měsíc před zkouškama a anděl hlásí: "Medici se učej a ekonomové a technici chlastaj…" Týden před zkouškama: "Medici si už opakujou, všechno uměj, ekonomové začínaj číst skripta a technici chlastaj…" Večer před zkouškama: "Medici jsou uz naučený, uměj to pozpátku, ekonomové dočetli taktak Samuelsona a technici se modlej…" A Svatej Petr povídá: "Modlej říkáš? No tak to jim pomůžeme…"
Mensa ČR se snaží zjistit, za jak dlouho se může Čech naučit japonsky. Nejprve se ptají ČVÚŤáka: "No, kdybych jel do Japonska, myslím, že tak za tři měsíce bych mluvil dobře." Potom se ptají právníka: "Po měsíci v Japonsku bych si tak klidně mohl otevřít právnickou praxi..." Nakonec přijde na řadu matfyzák, který říká: "A existují na to skripta?" "Samozřejmě..." "Tak mi dejte tři dny - ale ta poslední noc, to bude odvaz..."
Baví se jeden konzervatorista, kterému se blíží absolvák ze skladby, se svým spolužákem: "Hele, prosímtě, já potřebuju pomoc! Musím do týdne složit nějakou symfonii a za boha nemůžu na nic dobrýho přijít... Mám strach že mě vylejou! Co mám dělat??? " ptá se ten první zoufalec. "Víš co zabírá? Vem nějakou symfonii svýho vyučujícího a přepiš ji pozadu" radí spolužák. "Hele to sem už zkoušel a vyšla mi z toho Novosvětská..."
Princ ke královi: "Pane králi, splnil jsem své slovo, zde v pytli jsou tři dračí hlavy." "Děkuji princi, i já plním slovo své. Zde v pytli je ruka a srdce princezny!"
|
|
|
Zaznamenané
|
All magic comes with a price. DON'T PANIC!
|
|
|
TarAncalime
Učeň
   Rasa: Upír Bodov v rase: 0/304
Pohlavie: 
Príspevkov: 605
1.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - TarAncalime
|
 |
« Odpoveď #27 kedy: Október 02, 2008, 17:01:35 » |
|
Jednou říká šéf policajtům: "Zítra se pěkně oblečte, protože jdeme na Figarovu svatbu." Policajti druhý den přišli pěkně oblečení a přišli i s kyticemi a dorty. Šéf na ně zlostně křičí: "Vy hlupáci! Jdeme na operu a ne na normální svatbu!" Jeden podřízený se naštve a říká: "Teď si frajer co, ale kdo přišel v holinkách a s udicí,když jsme šli na Labutí jezero?"
Sherlock Holmes a Dr. Watson se vydali stanovat. Večer rozložili stan a uložili se ke spaní. V noci budí Holmes svého přítele: "Drahý Watsone, podívejte se na oblohu a řekněte mi co vidíte." "Vidím miliony hvězd." odpovídá Watson. "A co si o tom myslíte?" Watson se hluboce zamyslí a potom povídá: "Z astronomického hlediska bych řekl, že existují milióny galaxií a miliardy planet. Z astrologického pohledu vidím, že Saturn je ve znamení lva. Co se týká času, můj odhad je 3:15. Teologicky viděno se ukazuje, že Bůh je všemohoucí a my jsme malí a nepodstatní. Meteorolog by asi řekl, že zítra budeme mít jasné počasí. A co říká obloha vám, příteli?" Holmes potřese hlavou: "Milý Watsone, jste úplný idiot. Někdo nám prostě ukradl stan."
|
|
« Posledná zmena: Október 02, 2008, 17:07:41 od TarAncalime »
|
Zaznamenané
|
Hominem te esse, memento. 
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #28 kedy: Október 02, 2008, 23:17:39 » |
|
Jedna anglická dáma chtěla před válkou strávit léto v Německu a tak napsala jednomu venkovskému učiteli. V dopise se tázala na vše i na pohodlí. Také chtěla vědět, mají-li v tom domě, kde chtěla bydlet, WC. Učitel dobře neovládal angličtinu a neznal význam té zkratky. Zeptal se starosty, ale ten taky nevěděl. Po dlouhém přemýšlení ho napadlo, že to patrně znamená Wesley Church (kostel). A takto odepsal:
"WC se u nás nachází 7 mil od našeho domu, uprostřed jedlového háje v překrásné krajině. Jest otevřen 2x týdně, v úterý a ve čtvrtek. Chápu, že je to pro Vás nepříjemné, je-li to vaším zvykem chodit pravidelně, ale zajisté se přesvědčíte, že je to krásný výlet. Hodně lidí si sebou bere oběd a zůstává tam přesčas. V létě je obyčejně návštěvnost veliká a proto bych vám radil, abyste chodila brzy. Je tam 60 míst k sezení, ale pokud přijdete pozdě je tam dost míst i k stání. Radil bych vám, abyste chodila ve čtvrtek, poněvač je v ten den varhaní doprovod. Po celém okolí jsou slyšet i ty nejjemnější zvuky. Opatřím Vám s radostí to nejlepší místo a bude mně potěšením sedět vedle Vás."
------------------------------------------------
Na sovietsko-čínskych hraniciach napadla skupina čínskych tankov sovietsky pokojne orajúci traktor. Tento paľbu opätoval, a po zničení všetkých tankov odletel späť na základňu.
|
|
« Posledná zmena: Október 03, 2008, 13:06:19 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Levanderr
Roľník
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/202
Pohlavie: 
Príspevkov: 148
15.22 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Levanderr
|
 |
« Odpoveď #29 kedy: Október 03, 2008, 17:45:44 » |
|
Nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty.
Jedná se o opravdové záznamy.
Věž: "Abyste zabránili hluku, uhněte prosím o 45 stupňů doprava." Pilot: "Co můžeme dělat za hluk ve 35000 stopách?" Věž: "Takovej rachot, jako když vaše 707 narazí do 727 před vámi."
Věž: "Jste Airbus 320, nebo 340?" Pilot: "Samozřejmě, že Airbus 340". Věž: "V tom případě buďte tak laskav a zapněte před startem taky ty dva další motory."
Pilot: "Dobré ráno Bratislavo" Věž: "Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň" Pilot: " Chystáme se na přistání Bratislavo." Věž: "Tady je opravdu Vídeň" Pilot: " Vídeň?" Věž: "Ano Vídeň". Pilot: "Ale proč? My jsme chtěli do Bratislavy." Věž: "OK, tak přestaňte přistávat a zahněte doleva."
Věž ironicky k pilotovi, který právě obzvlášť tvrdě přistál: "Nojo, přistání nemusí být žádný tajemství, pasažéři můžou klidně vědět, že už jsou dole. Pilot: "To nevadí, oni stejně vždycky tleskaj"!
Pilot společnosti Alitalia, kterému vyřadil blesk z provozu půlku kokpitu: "Skoro všechno nám vypadlo, nic už už nefunguje, ani výškoměr už nic neukazuje......" Po pěti minutách nadávání se ozve pilot jiného letadla: "Drž už hubu a zemři jako chlap!"
Pilot: "Máme málo paliva. Okamžitě žádáme další instrukce. Věž: "Jaká je vaše pozice? Nemáme vás na radaru." Pilot: "Stojíme na dráze 2, čekáme už věčnost na cisternu."
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|