Yaonee v určitom s tebou ozaj musím súhlasiť, hlavne v tom náboženskom extrémizme... (na druhú stranu nečítala som knihu takže možno knižný Solomon Kane skutočne taký bol, veď je označovaný ako "puritán Solomon Kane") ale naozaj to už chvíľkami išlo na city..
moje jediné šťastie pri tomto filme bolo že som veľmi rýchlo pochopila že ide o čisto heroickú vec, kde hlavný hrdina je najväčší macho s drsnými výrazmi tváre a ešte drsnejšími slovnými prejavmi (z čoho jasne vychádza že dialógy boli väčšinou strašne oduševnelé a úplne od veci), ktorý musí prejsť utrpením aby jeho duša bola spasená a zachránená pred diablom. Keďže som toto pochopila už na začiatku tak som si tento film celkom užila
Teda až na to neustále zabíjanie a zabíjanie a zabíjanie a potoky hnusnej čiernej krvi... tooo bolo podľa mňa trochu prehnané.
Väčšina vecí čo sa tam udiala bola dosť predvídateľných....
A ku konca sa nejdem asi ani vyjadrovať, lebo ten ozaj nestál za veľa

hlavne, že to aspoň niekto prežil

V konečnom dôsledku, pokiaľ od tohto filmu nebudete veľa očakávať a počas neho nebudete veľmi premýšľať a necháte sa len strhnúť charismou hlavného hrdinu (ktorú mu nemožno uprieť) tak si to možno aj užijete

ak ste náročnejší divák, ktorý rád všetko kriticky hodnotí tak film vypnete po prvej pol hoďke