Shaola
Recenzent
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 1950/10791
Pohlavie: 
Príspevkov: 5,773
Odporúčania: 1
945.43 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« kedy: November 07, 2010, 13:07:38 » |
|
 V románe Cujo zdanlivý pokoj malého mestečka naruší besnotou nakazený bernardín. Z milého a prítulného psa sa stáva hrozná beštia, ktorá celkom zmení život obyvateľov mestečka, je ich strašným tieňom, trestajúcou rukou osudu, čo prináša smrť. Jeho kradmé kroky, temné vrčanie a vražedné tesáky cítiť takmer na každej stránke knihy ... napínavý, dynamický dej románu autor umocňuje brilantným zobrazením psychiky hlavných postáv.
|
|
« Posledná zmena: November 07, 2010, 13:45:01 od Shaola »
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: November 07, 2010, 13:19:26 » |
|
Toto som tiež nečítala, za to videla film  a tam som držala palce psovi, lebo sa mi nepáčilo, ako tá žena vrešťala 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Recenzent
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 1950/10791
Pohlavie: 
Príspevkov: 5,773
Odporúčania: 1
945.43 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: November 07, 2010, 17:34:06 » |
|
film som nevidela, ale knihu mám na poličke, tak ak budem mať niekedy čas, prečítam si ju... aj keď ja mám psov veľmi veľmi rada, takže neviem, či to budem schopná čítať.. 
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
renegad
Lovec
  Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/14
Príspevkov: 227
Odporúčania: 0
512.46 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - renegad
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: November 08, 2010, 13:12:29 » |
|
Verte mi bude vám ľúto toho psa. Ale ešte viac vám bude ľúto tej ženy a jej syna. Čítal som to asi tak pred rokom. Skvelé čítanie ako všetko od Kinga. Teraz sa chystám objednať si jeho nový román Pod Kupolou. Cujo mi pripadal dobrý. Hospodár jeho natvrdlá žena nie príliš rozhodný syn. V kontraste proti nim stoja úspešný pár. On je hlava rodiny ona ho podvádza a ich syn to celé musí trpieť. Besný pes to celé spája dokopy. Zabije svojho pána a potom uväzní v nepojazdnom aute ženu a dieťa. Super zápletka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: September 13, 2011, 07:28:18 » |
|
Myslím, že minimálne v dvoch Kingových knihách som našla odkaz na Cuja, tak by bolo fajn prečítať si to. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
LubLub
Vševed
      Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/274
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Real life
Príspevkov: 1,182
61.46 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - LubLub
“All life, must end...” - The Lich King
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: November 28, 2011, 18:58:34 » |
|
Ja som milovala Cuja! Teda.. do takej 100-tej strane +/- Ale na začiatku to bolo také pekné a úžasné a potom tá brutalita..  Dobre, zniesla som ako ale jednu vec som nezvládla.. Teddyho!  To bol fakt šok a neuveriteľne smutné, i keď som to mohla čakať že zväčša postavy ktoré si človek rýchlo obľúbi v Kingových knihách na konci prekvapivo zomrú.. Joooj, stále sa my v mysli vynára to Tedove "Cujo! Cujoooooo, CUJO!" Keď sa s ním hral a naťahoval ho..  A teraz čítam Mŕtva zóna, tam meno toho vraha Todda.. Odkiaľ mi to je povedomé... Cujo! 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: December 29, 2011, 13:17:41 » |
|
Áno, v Mŕtvej zóne bol odkaz na Cuja, tuším bol aj v Nezbytných věcech. Do tejto knihy sa mi nechce pustiť z toho dôvodu, že máme psa. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
|