vcera som docitala druhy diel a musim ho len pochvalit, bol ovela lepsi ako prvy a, teraz hovorim uplne vazne, ta kniha mala uplne vsetko, co na fantasy milujem, ani chvilu ma nenudila

a teraz k otazkam

hned prva: kedy asi vyjde dalsi diel, lebo po tomto som strasne nedockava a najradsej by som si precitala uz vsetko do konca, aby som vedela ako to dopadne (to ani potter ma nedrzal tak vo vytrzeni, lebo tam bolo jasne ako to skonci, ale tu sa to tak zamotava, ze proste parada)
dalej: ako sa bude vyvijat vztah medzi Mijou a Miseagom? v knihe Majka naznacila pekne iskrenie medzi nimi, ale zaujimalo by ma, ci este pred koncom pribehu dojde aj k niecomu vaznejsiemu

a inac, co sa tyka Mije, nikdy mi nenapadlo, ze to nie je jej skutocne meno, dozvieme sa teda v dalsom diely ako sa skutocne Mija vola?
a ked uz som pri menach, tak podla coho ich Majka vyberala? lebo niektori autori vyberaju postavam mena podla ich vyznamu, niektori podla toho ake sa im pacia, tak cim sa riadila ona
a este mi urcite nieco napadne, ale nie v tejto chvili, zatial to vo mne cele doznieva