Bree
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Skola alebo casova nedostupnost
Príspevkov: 69
Odporúčania: 0
3.69 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bree
Kentauri su ako rodina vzdy drzia spolu :)
|
 |
« kedy: Júl 17, 2010, 14:33:46 » |
|
no toto som zalozila aby som zistila co kohu asi tak z fantasy najviac bavy umna to su asi upiri a vlci a u vas????
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ewelyn Dark de Brox
FF autor
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/141
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,039
1.92 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ewelyn Dark de Brox
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Júl 17, 2010, 17:53:29 » |
|
pozor...nemyl si termin vlci a vlkodlaci...su to dva ine druhy ano aby bolo jasno hned nazaciatku...ja mam rada upirov 
|
|
|
Zaznamenané
|
Ten, kto neprejaví smútok, neznamená, že nemá srdce. Len má viac odvahy bojovať s osudom... Bláznovstvo obchádza okolo sveta ako slnko. Nie je miesta, kde by nesvietilo. Aeternum sub sole nihil!
|
|
|
SANGUINARIO
Majster
     Rasa: Upír Bodov v rase: 0/61
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Za dlhodobú neprítomnosť budem vďačiť po novom hlavne práci :ň
Príspevkov: 885
58.77 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - SANGUINARIO
Marcus Sanguinario de Mortis
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Júl 17, 2010, 17:56:30 » |
|
Ja mám s fantasy najradšej upírov a to preto lebo sú to bytosti zahalené tajomstvami
|
|
|
Zaznamenané
|
Upír to nieje len vzorec chovania, je to spôsob života. Upír sa môže chovať akokoľvek uzná za vhodné pretože je limitovaný len sám sebou.
SMRŤ JE LEN PRIRODZENOU SÚČASŤOU ŽIVOTA Anjeli to nazývajú nebeskou slasťou,diabli pekelnými mukami a ľudia láskou
|
|
|
Ewelyn Dark de Brox
FF autor
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/141
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,039
1.92 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ewelyn Dark de Brox
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Júl 17, 2010, 18:00:22 » |
|
su zahlaney tajomstcami len ked veris na myty a legendy s filmov a knih ...realne je to o inom 
|
|
|
Zaznamenané
|
Ten, kto neprejaví smútok, neznamená, že nemá srdce. Len má viac odvahy bojovať s osudom... Bláznovstvo obchádza okolo sveta ako slnko. Nie je miesta, kde by nesvietilo. Aeternum sub sole nihil!
|
|
|
SANGUINARIO
Majster
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Za dlhodobú neprítomnosť budem vďačiť po novom hlavne práci :ň
58.77 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Júl 17, 2010, 18:05:23 » |
|
presne reálne je to o inom a o tom celom to vlastne je
|
|
|
Zaznamenané
|
Upír to nieje len vzorec chovania, je to spôsob života. Upír sa môže chovať akokoľvek uzná za vhodné pretože je limitovaný len sám sebou.
SMRŤ JE LEN PRIRODZENOU SÚČASŤOU ŽIVOTA Anjeli to nazývajú nebeskou slasťou,diabli pekelnými mukami a ľudia láskou
|
|
|
Alice69
Vševed
      Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/83
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Ak tu niesom tak zato podakujte skole...alebo mojej Matke.....
Príspevkov: 1,329
Odporúčania: 1
386.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Alice69
Anime is my life ♥
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Júl 18, 2010, 00:46:11 » |
|
Samozrejme ze kazdy si obhajuje svoju rasu  a weru aj ja si svoju obhajim mam velmi rada Carodejnikov mno mam moc rada aj vlkou a vlkolakou,ale vlkolakou mozme eče nazvat aj inak npr....deti luny..... 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
SANGUINARIO
Majster
Pohlavie:
58.77 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Júl 18, 2010, 00:47:54 » |
|
deti luny a poznáš príbeh inkov o lune
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alice69
Vševed
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Ak tu niesom tak zato podakujte skole...alebo mojej Matke.....
386.17 ℱ
Inventar
Anime is my life ♥
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Júl 18, 2010, 00:50:45 » |
|
nie ten nie kde ho najdem??? 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
SANGUINARIO
Majster
Pohlavie:
58.77 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Júl 18, 2010, 00:53:56 » |
|
ja som to čítal v jednej knihe ale na nete asi nieje neviem ale je to perfektné
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alice69
Vševed
Pohlavie:
386.17 ℱ
Inventar
Anime is my life ♥
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Júl 18, 2010, 00:55:10 » |
|
mas tu knihu doma???? 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
SANGUINARIO
Majster
Pohlavie:
58.77 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Júl 18, 2010, 00:56:05 » |
|
ee ale keď chceš tak ti to napíšem nieje to dlhé a je to úžasné teda aspoň pre mňa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alice69
Vševed
Pohlavie:
386.17 ℱ
Inventar
Anime is my life ♥
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: Júl 18, 2010, 00:57:10 » |
|
oky napiis mi to uz sa tesim..... 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: Júl 18, 2010, 15:38:08 » |
|
Ja osobne mám rada všetky odvetvia fantasy i všetky bytosti, takže z mojej strany je to o inom  Samozrejme, reálne je to o inom, ako vždy, ale je pekné snívať a čítať výmysly, odpútava to myseľ 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Recenzent
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 1950/10791
Pohlavie: 
Príspevkov: 5,773
945.43 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: Júl 18, 2010, 15:56:06 » |
|
ee ale keď chceš tak ti to napíšem nieje to dlhé a je to úžasné teda aspoň pre mňa
ak to nie je dlhé, napíš to aj sem, ja by som si to tiež rada prečítala...  a ja mám rada skoro všetky fantasy postavy, najviac asi elfov a kentaurov...  a samozrejme aj upírov 
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Alice69
Vševed
Pohlavie:
386.17 ℱ
Inventar
Anime is my life ♥
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: Júl 18, 2010, 16:04:22 » |
|
Heh ja to sem dam ak mozem... ee neni to dlhe....  Takže začínalo sa to takto. Prečo je LUNA taká osamelá? Kedysi niekoho mala volal sa Que Quatzu a žily spolu vo svete duchov. Strašne sa milovali a každú noc sa spolu prechádzali po oblohe. Až jedného dňa začal jeden s duchov strašne žiarliť. Povedal preto Que Quatzovy že Luna má želanie, že strašne túži po kvetoch zo sveta ľudí že má ísť do nášho sveta a natrhať pre ňu ruže. Que Quatzu však nevedel že keď svet duchov opustí už nikdy sa nebude môcť vrátiť. Keď vstúpil do nášho sveta zmenil sa na zviera konkrétne vlka. A odvtedy každú noc sedí na skale pozerá na oblohu vydí Lunu a vyje jej meno. Bohužial nikdy sa jej už nedotkne. je tp uzasne...... 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|