Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
Odporúčania: 0
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« kedy: Máj 17, 2010, 14:36:51 » |
|
 Sú prázdniny a tie trávi Harry (DANIEL RADCLIFFE), ako po minulé roky, znovu u svojho nepríjemného strýka Vernona a tety Petunie. Tentoraz však na návštevu zavíta aj protivná teta Marge. Pár dní pred začiatkom školského roka sa však stane čosi neočakávané, čo zaplní všetky noviny a televízne spravodajstvá. Je vyhlásené pátranie po nebezpečnom zločincovi, ktorý ušiel z Azkabanu – väzenia čarodejníkov. Harry čoskoro zistí, že tento utečenec – Sirius Black bol v minulosti obvinený z niekoľkých vrážd a zrady jeho rodičov. Na nešťastie sa však snaží nájsť práve Harryho. Je ale Sirius naozaj skutočným zločincom, alebo je to inak a za všetkým znova stojí “Ten, čo ho netreba menovať”? Do vyriešenia tejto nebezpečnej záhady sa pustí Harry spolu so starými známymi kamarátmi Ronom a Hermionou. Aj vďaka režisérovmu filmárskemu štýlu je tretí diel výrazne temnejší a strašidelnejší ako predošlé dve časti.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Máj 17, 2010, 14:50:53 » |
|
Po Yatesových Potteroch je tento ďalší v mojom rebríčku obľúbenosti.  Celkovo Azkaban a Tajomná komnata mi hrozne prirástli k srdcu, lebo to boli ešte časy, keď som prišla zo školy, hodila na zem tašku, sadla pred video a pozerala tieto dve dokola.  Takže som ich videla minimálne stokrát.
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
kami
FF autor
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/24
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Zabudla som, že som tu prihlásená.
Príspevkov: 264
72.23 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - kami
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Máj 17, 2010, 15:09:08 » |
|
Mňa HP3 oslovila len ako kniha - film už nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Máj 17, 2010, 15:16:13 » |
|
U mňa je trojka najlepší z filmov  Knihy som prečítala len prvé dve a keďže sa mi druhá kniha nepáčila, nepustila som sa ani do tretej. Film mám však najradšej zo všetkých, potom podľa mňa autorka už nevedela, či písať pre dospelých, alebo pre deti a tak to i dopadlo  Trojka bola ešte taká fajn  A hlave: prvýkrát sa tam objavil Sirius Black 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Máj 17, 2010, 15:23:29 » |
|
Mne sa tiež trojka páčila. Už to nie je taký detský film ako jednotka a dvojka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
Pohlavie: 
477.45 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Máj 17, 2010, 16:22:29 » |
|
potom podľa mňa autorka už nevedela, či písať pre dospelých, alebo pre deti a tak to i dopadlo  S tým absolútne nesúhlasím. Čo tak možnosť písať pre oboch? Dá sa to, JKR je dôkaz.  A inak robíš veľkú chybu, že si neprečítaš trojku, trojka je tiež jedna z najlepších kníh. 
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Máj 17, 2010, 17:48:15 » |
|
Nemusí sa mi páčiť každá séria a HP ma - ak mám byť úprimná - nejako extra neohúrilo. A mne sa štýl písanie nepáčil - z ostatných kníh som čítala úryvky a úprimne povedané - stačilo mi to. Chcela som HP sériu prečítať, ale nepáči sa mi to, nemôžem zato. A posledná časť a ten spôsob ako zlikvidovala Voldemorta... i to ako zabila Siriusa... prepáčte, ale prišlo mi to divné: Sirius, prežije Askaban, ujde odtiaľ a potom zomrie tak, že spadne do závesu? O smrti Voldemorta už ani nehovorím. Viem, že táto séria ohúrila celý svet, ale bohužiaľ, ja som výnimka  Nevidím na sérii nič také zaujímavé, čo by ma mohlo tak extra ohúriť. Mám radšej iný typ kníh 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Máj 17, 2010, 17:52:02 » |
|
veď to je v poriadku, ale tiež by som ti osobne odporučila prečítať si to  Ale späť k filmu  Neviem aké pocity som mala, keď som to videla prvý krát, lebo som na to nebola v kine, ale mám ten film rada, radšej ako jednotku a dvojku. Snaha bola, ale nepáčilo sa mi to. Možno to bude z časti i tým, že viem čo sa v knihe stane. Ktohovie Stormy
|
|
« Posledná zmena: Máj 17, 2010, 20:05:19 od Stormy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Red4angel
Vedúci rasy
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/557
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: ak tu nie som mám na práci niečo iné
Príspevkov: 646
8.44 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Red4angel
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Máj 17, 2010, 18:00:24 » |
|
Film bol v pohode ale bol nejako pre mňa "divne spracovaný". Niečo mi tam chýbalo a videl som ho preto len asi dva krát. Kniha mi ako jediná zo siedmich chýba v knižnici... :-)
|
|
|
Zaznamenané
|
Aletheia je řecké slovo pro "pravdu"
|
|
|
Danieliq
Lord
Pohlavie: 
477.45 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Máj 20, 2010, 16:55:33 » |
|
Nemusí sa mi páčiť každá séria a HP ma - ak mám byť úprimná - nejako extra neohúrilo. A mne sa štýl písanie nepáčil - z ostatných kníh som čítala úryvky a úprimne povedané - stačilo mi to. Chcela som HP sériu prečítať, ale nepáči sa mi to, nemôžem zato. A posledná časť a ten spôsob ako zlikvidovala Voldemorta... i to ako zabila Siriusa... prepáčte, ale prišlo mi to divné: Sirius, prežije Askaban, ujde odtiaľ a potom zomrie tak, že spadne do závesu? O smrti Voldemorta už ani nehovorím. Viem, že táto séria ohúrila celý svet, ale bohužiaľ, ja som výnimka  Nevidím na sérii nič také zaujímavé, čo by ma mohlo tak extra ohúriť. Mám radšej iný typ kníh  Veď sa nemusíš hneď urážať,  ja som len povedala, že by stálo za to dať tomu šancu. Pokiaľ viem, ty si čítala len prvé 2, za to som spomenula, že by si mohla skúsiť 3. A čo sa ti nepáči na štýle písania, to veľmi nechápem, keďže ten štýl je úplne obyčajný ako využíva väčšina autorov, ale keď myslíš. A ten závoj, nuž, to je Rowlingovej mágia, to nemusíš chápať, nikto to nechápe.  Tak a už som ticho, radšej naspäť k filmu. Páčili sa mi tie scvrknuté hlavy čo tam pridali, tie boli srandovné. Ja sa neurážam Je to u mňa proste tak - i ty niektorým knižkám nedáš šancu, kvôli určitým faktorom Každý sme nejaký... A ako som spomenula, možno to bude tým, že viem o všetkých knihách všetko a viac ma to neláka. A plus nedokážem tak žiariť nad nejakými sériami Rýchlo preskakujem z mánie na mániu S. 
|
|
« Posledná zmena: Máj 20, 2010, 16:57:45 od Stormy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: September 13, 2010, 08:01:19 » |
|
Dobrý film, ale to, ako vyzeral vlkolak Remus, ma totálne sklamalo. Pripomínal skôr gumeného votrelca ako vlkolaka. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: September 13, 2010, 09:05:05 » |
|
Veru, nejaký vypelichaný pes na dlhých nohách... 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sirius
Vedúci rasy
    Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/5318
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,047
893.09 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Sirius
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: September 13, 2010, 11:20:06 » |
|
presne to stvárnenie vlkolaka sa ani mne nepáčilo bol proste divne chdý
|
|
|
Zaznamenané
|
I am alone, but not lonely
|
|
|
Iano
Hosť
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: September 13, 2010, 18:00:06 » |
|
ani by som nepovedal, mne sa ten vlkolak dobre podobal na Lupinovu postavu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lenide
Moderátor
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 50/7110
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,473
Odporúčania: 2
1.78 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide
Attingere caelum diagito
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: December 27, 2010, 22:40:56 » |
|
Mne ten vlkolak pripadal keď viceril zuby strašidelne ale keď mal zavretú papulu tak veľmi smiešne  A ten umelý prašivec bol strašne zlatučký 
|
|
|
Zaznamenané
|
Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems
|
|
|
|