Čiže veľké plus za to, že Zoey bolo venovaných toľko kapitol, že ich zrátam na jednej ruke.

Dalo sa čakať, že Rephaim a Stevie Rae si budú mať bližšie, a na to som sa tešila. Bolo to celkom fajn, aj keď tá scéna s Dallasom, kde sa zjavil Rephaim na poslednú chvíľu, bola také strašné klišé, že aj môj Kindle to ledva predýchal.

Časom mi trochu liezla na nervy tá strašne slangová angličtina, ktorou sa Stevie Rae rozprávala s Kramishou a Dallasom. Aphrodite bola skvelá ako vždy, jej hlášky boli najlepšie z celej knihy.

Zoey - ak som si myslela, že už nemôže byť viac patetická, silno som sa mýlila. Katastrofa, katastrofa. Takmer som jej želala, aby sa vyparila (doslova) a neotravovala ostatným život. Jej scény s Heathom boli hrozbou pre moje zuby, toľko cukru z toho kvapkalo.
Potom sa mi ešte nepáčilo, že Neferet veľmi jednoducho ovládala Kalonu. Akože haló, ona je len High Priestess, ktorú trošku posilnila Temnota - napriek tomu nejaká Tsi Sgili nemôže byť silnejšia ako nesmrteľný, ktorý roky slúžil priamo Nyx!!! Kalona bol slabý ako dvanásťkrát vylúhovaný čaj. Úplne sprosto nechal so sebou zametať. Sklamanie, sklamanie.
Stratilo to trochu dynamiky, ale bolo to čitateľné.

A už som na pokračovaní, aby som zistila, čo bude so Stevie Rae (stavím boty na to, že Nyx jej z Rephaima spraví znásilneniahodného mladého chalana... Mimochodom, keď spomínam chalanov... Stále mi vadí, to, že hlavní hrdinovia sa ešte neholia. Prečo nechali zabiť Lorena? No prečo??? EDIT: Zabudla som na Kalonu, ale podpapučovníci sa nerátajú.). A samozrejme, teším sa na Aphrodite.