Simm
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 1
Odporúčania: 0
100.90 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Simm
|
 |
« Odpoveď #30 kedy: Marec 13, 2011, 18:02:49 » |
|
Kniha mi prišla v piatok. Začala som čítať o pol štvrtej a dočítané bolo v piatok (v ten istý deň) o ôsmej. Páčili sa mi kapitoly písané z pohľadu Stevie Rae. Musím povedať, že preklad nemá na originál. Originál je aj tak najlepší. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Christine
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 119
311.58 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Christine
|
 |
« Odpoveď #31 kedy: Marec 13, 2011, 20:48:48 » |
|
tak ja som to včera dočítala som úplne nadšená....  teším sa na ďalší diel a hlavne na to, že čítať ju budem cez letné prázdniny 
|
|
|
Zaznamenané
|
Najväčšie šťastie, ktoré ťa môže stretnúť, je to, že si nájdeš oddaného priateľa. Toto bohatstvo však môžeš uchrániť len tým, že si tento poklad ukryješ v srdci a budeš si ho vážiť viac ako vlastný život. ♥♥♥♥♥
|
|
|
|
Majulus
Lovec
  Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 182
277.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Majulus
A man sees. A man hears. A man knows.
|
 |
« Odpoveď #33 kedy: Apríl 04, 2011, 15:20:14 » |
|
mna este caka v shope....vyplata este nedorazila  Spojené príspevky: Apríl 12, 2011, 15:56:57 . Nabudúce radšej použi EDIT.
vcera som ju kupil a aj precital  asi sa mi zda najzaujimavejsia..ostatne boli trosku nudne sem tam
|
|
« Posledná zmena: Apríl 12, 2011, 15:56:57 od Majulus »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Tenebriel
Majster
     Rasa: Upír Bodov v rase: 0/74
Príspevkov: 954
Odporúčania: 2
1.18 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Tenebriel
Vittoria agli assassini!
|
 |
« Odpoveď #34 kedy: Apríl 13, 2011, 10:32:54 » |
|
|
|
« Posledná zmena: Apríl 13, 2011, 10:34:26 od Tenebriel »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Nikuska181
Roľník
 Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 8
103.77 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Nikuska181
|
 |
« Odpoveď #35 kedy: Júl 20, 2011, 10:39:25 » |
|
Tato kniha sa mi zo serie zatial paci najviac. Hoci som vedela co sa stane na konci - OMG, neoznacene spoilery kvoli sedmicke, nie kazdy cital predchadzajuce. Knihe dodava plus aj to, ze sa Zoey postupne zbavuje chalanov.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Nessi
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/1159
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: málo času (y)
Príspevkov: 551
Odporúčania: 3
2.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Nessi
|
 |
« Odpoveď #36 kedy: Október 01, 2011, 19:26:39 » |
|
Prvých päť kníh ma bavilo táto vôbec....nudila ma.... začala čítať som ju čítať pred pár mesiacmi a nedostala som sa cez dve kapitoly...teraz sa mi táto kniha dostala znovu do rúk a zas som ju odložila po päťnástych stranách...čo mi je ľúto lebo tie predchádzajúce diely boli super....
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep listening to music, 'cause it gets you through everything, I promise.
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #37 kedy: December 30, 2011, 15:00:38 » |
|
Mňa skoro porazilo, keď som sa dostala na koniec a sedmička ešte vtedy nebola.  Strašne sa mi šestka páčila, hlavne z pohľadu Stevie Rae. Mňa táto séria proste chystila.  Najlepšie je, že mňa to fakt baví (aj keď Zoey by som najradšej niekedy nakopala), ale trinásťročná sestra to až tak nemusí. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Talia
Lovec
  Rasa: Elf Bodov v rase: 0/667
Pohlavie: 
Príspevkov: 250
5.99 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Talia
|
 |
« Odpoveď #38 kedy: Január 21, 2012, 15:28:14 » |
|
Akurat som docitala no zaciatok a polka knihy dost nudne ale na to som si uz zvykla z predchadzajucich knih, ako kniha sa dobre cita zaujimava a ten koniec aj mi slzy vysli, ale celkovo ten pribeh sa mi nepaci, proste je prilis depresivna miestami a konania postav sa mi tiez nepacia, citam to lebo som zvedava co bude dalej ale to uz ked som jednotku zacala citat som prisla na to, ze ten dej a veci ktore sa deju priamo v knihe sa mi vobec nepacia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #39 kedy: Február 08, 2012, 08:34:11 » |
|
Príliš depresívna miestami? Hm, mne sa ani nezdá.  Neviem sa dočkať siedmeho dielu. Už ho mám doma, len mám stále rozčítané niečo iné. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
|