Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Súťaže

Fantasy milionár

denne - Fantasy futbal

Magický kotol (pridružená téma)

Na týždeň
stredy- Čie je to OKO? - Georgiana
piatky - Uhádni Fantastický ScreenShot - Yaonee
soboty - Kto to povedal? - Georgiana
nedele - Hádaj autora - Georgiana
Strán: 1 [2]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Všeobecná diskusia o hororoch  (Prečítané 26541 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Lenide
Moderátor

Rasa: Čarodejník
Bodov v rase: 50/7110

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 1,473
Odporúčania: 2
1.78 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide

Attingere caelum diagito

« Odpoveď #15 kedy: November 01, 2010, 18:52:17 »

rofl  rofl  rofl Tak to si viem úplne predstaviť  2funny
Zaznamenané

Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems

Tenebriel
Majster

Rasa: Upír
Bodov v rase: 0/74

Príspevkov: 954
1.18 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Tenebriel

Vittoria agli assassini!

« Odpoveď #16 kedy: Január 15, 2011, 22:37:20 »

Ja horory o zombíkoch priamo žerem (aký dobrý dvojzmysel  rofl rofl rofl), a tá ich šuchtavá, bezcieľna chôdza zombíkov, tá ich vyhasnutosť v očiach ... je to také vzrušujúce a strašidelné zároveň ... bŕŕŕ cheesy
(Zombieland, Zem mŕtvych, úsvit mŕtvych, Rec, Resident evil, 28 dní, 28 týždňov,...)

O duchoch mám tiež veľmi rada , aj mysteriózne, akože o nejakých prekliatych miestach, hradoch ... júúj smiley
(3:15 zomrieš, Izba 1408)
Nejaké nadprirodzené sily... (taktiež Izba 1408, Nezvratný osud, Paranormal Activity, ) alebo tiež niesú na zahodenie nejaké horory keď niekoho ,,niečo" posadne, alebo také podobné (Exorcist of Emily Rose) .. alebo Kruh a podobné, tie tiež mám rada, o takých ... neviem to nazvať, podivných ,,ľuďoch" ? (Kruh) cheesy a psychologické horory - priamo zbožňujem! (Saw, Silent Hill, Smrť prichádza v bielom, Oko)

No a masakery a vyvražďovačky moc nemusím... veď je to všetko o tom istom - je skupinka ľudí, príde na nejaké miesto, kde nikto iný neni a kde zúri buď jeden (Piatok trinásteho, Metro, Bazén) alebo viacero (Pach krvi 2) maniakov a tá skupinka sa samozrejme rozdelí a správajú sa neuveriteľne hlúpo ... a buď každého z nich zabijú, alebo, čo je menej častejšie, niekto prežije a ujde ... a úplna rarita je, keď to má na konci nejakú prekvapujúcu pointu smiley (Houbičky).

Toľko k hororom.  rofl
« Posledná zmena: Január 15, 2011, 22:45:44 od Tenebriel » Zaznamenané

Lectrice
Hosť
« Odpoveď #17 kedy: Január 16, 2011, 15:24:43 »

Ak máš rada zombíkov, videla si film Dead Snow? Je to nórske.. a tam ožijú nejaký nacistický zombíci, čo tam začnú tyranizovať ľudí cheesy ja som to nevidela, len poznám viac hororov tohto druhu, tak či si toto videla cheesy

Ja v poslednej dobe neviem nájsť žiadny poriadny horor sad čo som videla naposledy, to bolo Exam (niečo na štýl Kocky), a The Tortured (akurát veľa krvi).
Zaznamenané
Tenebriel
Majster

1.18 ℱ

Inventar

Vittoria agli assassini!

« Odpoveď #18 kedy: Január 16, 2011, 18:16:53 »

nie nie nevidela som to, ale asi kuknem smiley ale tak na prvý pohľad mi to pripomína http://www.csfd.cz/film/229412-bunkr-smrti/ .

Chceš poriadny horor ? smiley Si kukni Smrť prichádza v bielom (Dead End) ... má to dobrú atmosféru aj efekty smiley
A aká je Kocka? Je to dobrý/zlý horor? O čom to vlastne je?
« Posledná zmena: Január 16, 2011, 18:21:05 od Tenebriel » Zaznamenané

Lectrice
Hosť
« Odpoveď #19 kedy: Január 16, 2011, 22:17:04 »

To som videla, čo mi odporúčaš, ale nejako ma to nebavilo, teda, ak si to nepletiem s niečím iným, kuknem trailer  vamp3 Kocku som nevidela len kúsok, to je o nejakej skupinke ľudí, čo sa túlajú rovnakými bielymi miestnosťami a nevedia z nej vyjsť, či niečo také cheesy

EDIT: Ja som si to poplietla s niečím iným cheesy toto som nevidela.
« Posledná zmena: Január 16, 2011, 22:18:43 od Lectrice » Zaznamenané
Tenebriel
Majster

1.18 ℱ

Inventar

Vittoria agli assassini!

« Odpoveď #20 kedy: Január 17, 2011, 22:02:42 »

Šak sa mi hneď zdalo, že odporučím nejaký horor a že by sa niekomu nepáčil  shocked 2funny
nie, vážne je to dobré, kukni teda ak chceš
No a o tej Kocke teda uvažujem, že si to zhliadnem, lebo je to aj dosť známe a hanbím sa že som to nevidela cheesy ale aj ma zaujíma že aké to je. Teda čo počúvam že aký to má námet tak to môže byť dosť originálne smiley
Zaznamenané

Stormy
Recenzent

Rasa: Trpaslík
Bodov v rase: 0/2763

Príspevkov: 4,402
Odporúčania: 0
1108.53 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy

Potatoes girl!

« Odpoveď #21 kedy: Január 20, 2011, 14:57:10 »

Ja som skúšala kocku na nete nájsť, ale vždy som našla len nulku smiley
Zaznamenané

jozoj
Roľník
*

Rasa: Vlkolak
Bodov v rase: 0/29

Príspevkov: 98
Odporúčania: 0
349.23 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - jozoj

« Odpoveď #22 kedy: Január 21, 2011, 20:02:29 »

Videl som Kocku, Hyperkocku, aj Kocku Nula. Zdali sa mi zaujímavé všetky tri, ide o sci-fi horory, ale ak sa mám priznať, veľmi som nepochopil zmysel experimentov, ktoré v tých kockách prebiehali. (Ale možno filmárov ani nezaujímalo vkladať nejaký zmysel do prebiehajúcich experimentov, hlavne že úbohé obete postupne ubúdali v rafinovaných smrtiacich pascách.)
Film Smrť prichádza v bielom je horor v pravom slova zmysle v ktorom až na konci pochopíte, čo sa vlastne stalo, hoci tušiť čo sa deje, sa dá podstatne skôr.
V podstate ide o predsmrteľné halucinácie jednej z obetí havárie.
Takýto dejový zvrat som videl v niekoľkých filmoch a najsilnejšie na mňa zapôsobil asi vo filme Most cez Soviu rieku podľa poviedky málo známeho amerického spisovateľa Ambrosa Bierceho. Pritom je to popri známejšom Poe-ovi zakladateľ amerického hororu.
Zaznamenané
LubLub
Vševed

Bodov v rase: 0/274

Dlhodobejšia neprítomnosť: Real life

Príspevkov: 1,182
61.46 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - LubLub

“All life, must end...” - The Lich King

« Odpoveď #23 kedy: Február 10, 2011, 19:37:22 »

Ja som tú smrť v bielom videla, raz, keď som prehovárala dedka, nech to kuká. cheesy To bolo tuším minulý rok cez prázdniny. O takej... asi o 23-dačo to začalo.
Ja som sa trošičku bála, a stále sa trošku bojím. Minule sme šli trošku dlhšie autom a v tme a nikde nikto, len jediné svetlo od nášho auta a tie biele pruhy na ceste čo sa stále hýbali...  Brr. rofl2 A som skoro umrela, keď cestu prebehla líška a z kríkov vyletela sova.
Ale inak som moc hororov nevidela. Iba polku zo SAW 1.tky, tú smrť čo prichádza v bielom, Hanibala.
Najlepšie sú parodované horory. Som videla jeden o zombíkoch. Cez prázdniny to bolo tiež. Jáj. Taký Voo Doo ľudkovia vyvolávali duchov a ako obeť použili mrazené kurča. cheesy Alebo Drakuloviny boli tiež dobré.
Zaznamenané

Yaonee
Administrátor

Rasa: Trpaslík
Bodov v rase: 2945/14505

Dlhodobejšia neprítomnosť: práca, choroba či domáce povinnosti

Príspevkov: 3,015
Odporúčania: 4
9407.32 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Yaonee

Sherlock: I don’t have friends; I’ve just got one.

« Odpoveď #24 kedy: Február 12, 2012, 22:09:39 »

Hrabe sa z vás niekto v takzvanom "short horor film"-e, ktorý viac-menej vyprodukovali buď filmári amatéri, alebo absolventi univerzít?

Ide skutočne o krátke diela, no niekedy sú oveľa strašidelnejšie, než niekoľkohodinový hororový film... a youtube nimi zatiaľ plným priehrštím prekypuje!

Napr. - RED BALLOON (Horror Movie 2011)

Tea Time (a creepy short film)

Ak máte menej ako 18 rokov, neodporúčam vám ani jeden z vyššie uvedených mini filmov!
Zaznamenané

Sherlock Holmes: More importantly, however, today, we saw two people make vows. I’ve never made a vow in my life and after tonight, I never will again, so, here in front of you all – my first, and last, vow. Mary and John – whatever it takes, whatever happens, from now on, I swear I will always be there. Always.
Lina
Hosť
« Odpoveď #25 kedy: Február 17, 2012, 16:01:50 »

Red Balloon má desivé momenty, to je pravda. Miestami som si už myslela, že v živote nebudem strážiť deti. Teraz sa nesnažím byť vtipná, vážne mi až tuhla krv v žilách kým som to pozerala. Ale zase na druhú stranu som čakala nejaké iné zakončenie, niečo čo by ma naozaj šokovalo. Toto bolo len také zavŕšenie posledných troch minút, kedy som čakala na niečo čo ma naozaj vyvedie z miery a nestalo sa.
Inak už takéto filmy moc nevyhľadávam, dosť som sa naklikala na youtube na strašidelné videá vo veku 13-14 rokov. Hoci niektoré sú naozaj dobre spracované, Yaonee má pravdu. Tých dvanásť minút je niekedy viac ako celý film.
Zaznamenané
LubLub
Vševed

Bodov v rase: 0/274

Dlhodobejšia neprítomnosť: Real life

Príspevkov: 1,182
61.46 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - LubLub

“All life, must end...” - The Lich King

« Odpoveď #26 kedy: Máj 18, 2015, 04:29:36 »

Naposledy som videla Lesného ducha (Evil dead, gg preklad) a Smiley-ka ale aj to som musela donútiť sestru aby to so mnou pozerala. Za pár rokov ma horory celkom omrzeli takže ich pozerám už len s niekým aby bola sranda z tých filmov aspoň.. cheesy
Týmto sa chcem poďakovať svojej milovanej sestre ktorá toto nikdy nebude čítať za to, že vydržala moje hundranie a face-palmovanie na tému aké sú hlavné postavy vypatlané a predpovedanie čo sa s nimi stane  vamp3
Zaznamenané

Strán: 1 [2]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.168 sekúnd, 22 SQL dotazov.