Ja horory o zombíkoch priamo žerem (aký dobrý dvojzmysel

), a tá ich šuchtavá, bezcieľna chôdza zombíkov, tá ich vyhasnutosť v očiach ... je to také vzrušujúce a strašidelné zároveň ... bŕŕŕ

(Zombieland, Zem mŕtvych, úsvit mŕtvych, Rec, Resident evil, 28 dní, 28 týždňov,...)
O duchoch mám tiež veľmi rada , aj mysteriózne, akože o nejakých prekliatych miestach, hradoch ... júúj

(3:15 zomrieš, Izba 1408)
Nejaké nadprirodzené sily... (taktiež Izba 1408, Nezvratný osud, Paranormal Activity, ) alebo tiež niesú na zahodenie nejaké horory keď niekoho ,,niečo" posadne, alebo také podobné (Exorcist of Emily Rose) .. alebo Kruh a podobné, tie tiež mám rada, o takých ... neviem to nazvať, podivných ,,ľuďoch" ? (Kruh)

a psychologické horory - priamo zbožňujem! (Saw, Silent Hill, Smrť prichádza v bielom, Oko)
No a masakery a vyvražďovačky moc nemusím... veď je to všetko o tom istom - je skupinka ľudí, príde na nejaké miesto, kde nikto iný neni a kde zúri buď jeden (Piatok trinásteho, Metro, Bazén) alebo viacero (Pach krvi 2) maniakov a tá skupinka sa samozrejme rozdelí a správajú sa neuveriteľne hlúpo ... a buď každého z nich zabijú, alebo, čo je menej častejšie, niekto prežije a ujde ... a úplna rarita je, keď to má na konci nejakú prekvapujúcu pointu

(Houbičky).
Toľko k hororom.