Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
Odporúčania: 0
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« kedy: Január 19, 2010, 16:41:27 » |
|
 Harry Potter (DANIEL RADCLIFFE) už dlhé roky žije u svojich príbuzných, Dursleyovcov. Na svoje jedenáste narodeniny však Harry začne dostávať tajomné listy, ktoré mu ale jeho strýko zakáže prezrieť. Keďže na listy nikto neodpovedá, navštívi ich jedného dňa polobor Hagrid (ROBIE COLTRANE) a zoberie Harryho na Rokfortskú strednú školu čarodejnícku. Spolu pôjdu nakupovať do Šikmej uličky, kde sa Harry po prvý krát stretne s mágiou, prídu na Nástupište 9 a 3/4 a tam Harry spozná svojho budúceho najlepšieho priateľa, Rona Weasleyho (RUPERT GRINT). Po príchode na rokfortskú stanicu ich opäť privíta Hagrid a budú sa plaviť po jazere na Rokfortský hrad. Tam všetkých nových študentov roztriedi Rokfortský klobúk do fakúlt, Chrabromil, Bystrohlav, Bifľomor a Slizolin. Hneď na začiatku školského roka si Harry znepriatelí jedného študenta so Slizolinu, Draca Malfoya. On sa stane Harryho nepriateľom po ďalšie roky na Rokforte. Čarodejnícky svet sa Harrymu zapáči. Naučí sa hrať najznámejší šport vo svete kúziel, a to je metlobal. Stane sa najmladším stíhačom za posledných sto rokov a vďaka svojmu vrodenému talentu napomôže Chrabromilu získať metlobalový pohár. Rokfort sa stane Harrymu niečím ako domovom. Tam Harry zažije spolu so svojimi dvoma najlepšími kamarátmi, Ronom Weaslym a Hermionou Grangerovou (EMMA WATSON) najväčšie dobrodružstvo svojho života. Stretne sa totiž so svojim úhlavným nepriateľom, lordom Voldemortom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Január 19, 2010, 16:52:09 » |
|
Som najprv pozerala, že to čo je za novú tému.  Osobne som bola s jednotkou spokojná, bolo to veľmi blízko mojím predstavám, akurát som dlho nevedela predýchať tetu Petuniu, ktorá mala byť blondína, a Snapa.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Január 19, 2010, 17:13:05 » |
|
Ja som síce čítala knihu po filme, ale keď som prečítala, že je blondýna, tak som nevedela predýchať to  Nemám rada, keď určité veci pomenia - hlavne ohľadom výzoru  Nato som alergická (samozrejme napr. pri Jean-Claudovi z Anity, by som prijala vo filmoch alebo seriály aby bol vyšší  ). Prvý film sa mi však veľmi páčil  Taká sladká rozprávka EDIT: Ehm... no sladká  nie je ten pravý výraz, ja viem 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Január 19, 2010, 17:27:44 » |
|
Viem, ako to bolo myslené.  Mám rovnaký názor - bola to proste rozprávka.  Inak, ešte ma sklamala McGonagallka - mala byť mladšia a čiernovlasá. Ale rýchlo som si na ňu zvykla a obľúbila som si Maggie Smith. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Január 19, 2010, 17:33:54 » |
|
No a ja teraz neviem, či som videla prvý film alebo čítala knihu.  nevadí  Ale film sa mi od dnes páči. Nemám výhrady voči hercom, ale nepáči sa mi tá Rickmanova parochňa (každý film má iné vlasy...). Vždy si ho rada pozriem  Bruji, dala som taký názov, aby to sem zapadalo  Lebo somzistila, že tému o prvom filme nemáme! 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Vullame Endetropp
FF autor
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/235
Príspevkov: 1,278
40.41 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Vullame Endetropp
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Január 19, 2010, 18:35:13 » |
|
Mne sa Harry Potter a Kameň mudrcov veľmi páčila, aj keď ju mám uloženú na 2. mieste, na 1. mieste je Ohnivá čaša, tá ja zatiaľ proste naj, neviem ako bude vyzerať 7 diel takže u mňa je 4 zatiaľ. Aj keď je 1 pre niekoho nič moc, podľa mňa je skvelé, aj keď je málo efektovaná a pod. vecmi zobrazená ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Január 19, 2010, 18:44:14 » |
|
Inak - McGonagallka sklamala potom i mňa - pri čítaní knihy, som zaraz nevedela, či si ju predstavovať tak, ako bola opisovaná, alebo podľa filmu - strašný chaos som v tom mala
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Január 19, 2010, 19:03:43 » |
|
Presne, úplný chaos nám z toho spravili. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lenide
Moderátor
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 50/7110
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,473
1.78 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide
Attingere caelum diagito
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: November 28, 2010, 01:28:21 » |
|
Podľa mňa tieto zmeny výzoru postáv boli nič oproti tomu, ako vyzerajú v ďalších (Hlavne Hermiona od trojky vyššie sa mi výzorovo nepozdáva napr už mala skôr blond vlasy než hnedé, a ovela riedčejšie sú, ale v 1 bola skvelá  ) a to ešte nepíšem rozdieli v charakteroch postáv  V jednotke tie deti hrali lepšie než teraz, akoby starnutím im herectvo išlo horšie, namiesto toho aby napredovali...  A zlatučkí sú v jednotke  Páči sa mi, aj keď ten začiatok by som už nemala pozerať, viem naspamäť ich dialógy  (a preto ma to naposledy už trošku nudilo, ale od polky to bolo super  )
|
|
|
Zaznamenané
|
Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Marec 01, 2014, 17:25:36 » |
|
mne to vždy tak dobre padne pozrieť si tento prvý diel, je to taký návrat do detstva, spomienky na to, ako som kedysi šla na to do kina, ktoré dnes už len chátra a je dávno zatvorené, ako som to vtedy prežívala a tešila sa z toho  a všetci tí herci boli takí zlatí, keď boli malí, aj ten rozprávkovejší ráz filmov sa mi páčil viac ako neskoršie poňatie, proste toto je moja srdcovka  ale ako som to tak dnes pozerala, tak som si uvedomovala veľa vecí, čo predtým nie, napr. prečo nikto nevyskočil, ako im to Hoochová kázala, keď zapískala na píšťalku 
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
|