Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Podieľajte sa aj VY na tvorbe portálu Fantasy-Svet.net. Kliknite sem pre bližšie informácie.
Strán: 1 [2]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Eldest  (Prečítané 7811 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Skiba
Lovec
**

Rasa: Vlkolak
Bodov v rase: 0/378

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 306
Odporúčania: 1
496.07 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Skiba

Dovahkiin Dovahkiin naal ok zin los vahriin!

« Odpoveď #15 kedy: August 03, 2011, 12:41:57 »

Uf, ten koniec..bol neuveritelný  undecided Ešte potrvá kým sa z toho spamätám...preto sa nechcem hneď pustiť do Brisingra. Neviem či mám Murthaga rada alebo nie. Musím to predýchať  surprised
Zaznamenané

Marsí
FF autor
*

Rasa: Elf
Bodov v rase: 0/644

Pohlavie: Mužské
Príspevkov: 512
Odporúčania: 0
619.55 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Marsí

« Odpoveď #16 kedy: August 11, 2011, 18:23:27 »

Bože ja som z toho uchvátený! Viete ako mi trhalo srdce odísť z kúpeľov, keď som mal požičaného Brisingra a bol som posledný deň len na 180 strane?  cry

Eldest bol však určite lepší než Eragon a z toho čo som prečítal u Brisingra ma nudilo trochu, sa mi zdalo akoby ten Eragonov a Aryin návrat schválne rozťahoval do nekonečných a často nudných kapitól... Ale späť k Eldestovi... no začiatok bol pre mňa taký... čudný, skoro každú knihu čo som čítal mala akoby vlastný začiatok, ale Eldest začal priamo, resp. pár hodín po skončení Eragona a odrazu sa stalo to a hento... akoby to bola v posldtete len jedna kniha...

Rozhodne ma ale časti v Ellesmére bavili najviac, Gleadr sa mi zdá úžasnejší ako Zafira (výzorovo), ale Zafirine hlášky boli aj teraz tak úžasné, že som sa občas neubránil smiechu... Ale nečakal som tamto s Tŕňom a Murtaghom... to ma trochu dostalo a tiež som si myslel, že Eragonov otec bude Brom ale asi nie....

Ach no stále nemám slov  a teším sa an opakovačku!  smiley
Zaznamenané

Doctor WHO?
Strán: 1 [2]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.121 sekúnd, 25 SQL dotazov.