Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« kedy: Január 08, 2010, 15:10:43 » |
|
 P.C. Castová sa narodila na americkom stredozápade. V detstve sa často sťahovala hore-dole medzi mestami Illinois a Oklahomou, a práve v Oklahome sa zamilovala do koní a mytológie. Po strednej škole sa pridala k letectvu Spojených štátov a začala písať a verejne vystupovať. Po ukončení kariéry v letectve učila pätnásť rokov na strednej škole a potom sa začala plne venovať písaniu. Jej knihy sú bestsellermi a získali mnohé ocenenia (Oklahoma Book Award, YALSA Quick Pick for Reluctant Readers, Romantic Times Reviewers’ Choice Award, the Prism, Holt Medallion, Daphne du Maurier, Booksellers’ Best, the Laurel Wreath). Žije v Oklahome so svojou dcérou a rozmaznanou mačkou.  Kristin Castovú zaraďujú NY Times a USA Today k autorom bestsellerov. So svojou matkou pracuje na sérii Školy noci. Venuje sa aj vlastnej tvorbe. Jej príbehy boli vydané v rôznych zbierkach. Venuje sa aj editovaniu textov. V súčasnosti študuje v Oklahome, kde raz chce vybudovať útulok pre záchranu psov.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
Odporúčania: 0
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Január 08, 2010, 15:36:01 » |
|
To sú hollywoodske úsmevy ako hrom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Január 08, 2010, 15:48:12 » |
|
Hm, mať ich príjmy, tak mám taký hollywoodsky úsmev, že mi ho závidí aj Julia Roberts.  Ale na prvý pohľad sa ani veľmi nepodobajú...
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Január 08, 2010, 16:10:00 » |
|
Ani nie až na ten úsmev. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Január 08, 2010, 16:16:54 » |
|
A možno ešte nos. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Január 08, 2010, 16:20:33 » |
|
No mladá vyzerá ako mulatka... a pravda, mať tie peniaze tak sa usmievam aj ja tak  vlastne takto 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kajush
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 10
13.28 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kajush
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: September 22, 2012, 10:32:39 » |
|
Co jsem tak četla, tak jejich spolupráce funguje tak, že P. C Castová to vše napíše a její dcerka to pak čte a škrtá. Například popis levandulového pole babičky. No tak nevím, jestli je to nejlepší spolupráce, ale když to tak chtějí mít.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Január 31, 2013, 13:13:15 » |
|
Ahojte ľudkovia, ešte toto u ná vychádza? Ja som to začala čítať, bohužiaľ aj kupovať a tak by som to skúsila doklepať do konca, nech to mám z krku. Číta to ešte vôbec niekto? 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lucy1532
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/144
Pohlavie: 
Príspevkov: 70
38.49 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lucy1532
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Január 31, 2013, 16:19:44 » |
|
No ja to tiež kupujem už len preto,že to dobre vyzerá v knižnici 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bethany
Lovec
  Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/34
Príspevkov: 177
33.47 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bethany
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Február 12, 2013, 07:02:27 » |
|
 ja som to koly tomu zacala citat  ze to pekne vyralo  ale niak som sa zasekla na osmom diely 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|