evka8d
Moderátor
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/505
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,025
Odporúčania: 2
12776.52 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - evka8d
Život je pes. Pes je najlepší priateľ človeka.
|
 |
« Odpoveď #30 kedy: September 06, 2010, 18:22:07 » |
|
evka8d v tomto príspevku vytvorila veľmi pekný obrázok fantasy-sveta, konkrétne ide o upravené logo zo záhlavia stránky a sú tam doplnené postavičky reprezentujúce jednotlivé rasy. Tak ma napadlo, čo takto vytvoriť takú grafickú súťaž? Úlohou by bolo vytvoriť logo, niektoré veci by boli dané, napríklad rozmery loga a museli by tam byť slová fantázia, fikcia, f-shop a faun, aby sa dalo odkazovať na ostatné súvisiace stránky, a samozrejme by tam mal byť tiež nápis "Fantasy fórum", ale zvyšok by bol na predstavivosti a kreativite súťažiaceho. Do súťaže by sa mohol zapojiť každý, výtvory by sa posielali anonymne a potom by sa spustilo hlasovanie o najkrajšie logo. Na základe výsledkov hlasovania by sa určilo poradie, prvé tri najkrašie logá (alebo aj viac) by získali body pre svoju rasu a víťazné logo by na určité časové obdobie (napr. 1 mesiac alebo aj dlhšie) nahradilo terajšie logo  Myslím si, že pre víťaza by to bolo pekné ocenenie vidieť svoje logo na chvíľu na stránke  Tak dajte vedieť, čo si o tom myslíte  jaj ty, berieš mi myšlienky rovno z úst  ...páči sa mi tento návrh od fantasy, určite by sa tu našlo veľa talentovaných kandidátov a napríklad by sa mohlo vymyslieť aj nejaké motto, alebo vlajka. Alebo ešte kresliarska súťaž, napríkld o najlepší fanart. A potom, čo sa týka ešte tej súťaže na chate, tak by sa mi páčilo ako ďalšie kolo napríklad hádanie postáv. Akože by niekto hral nejakú postavu a ostatní by hádali kto je. Myslím, že to tu už aj niekto spomínal:) A to by myslím, nebolo len pre tých, čo čítajú knihy, lebo postavy sa dajú predsa uhádnuť, aj keď vidíte napr. film 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #31 kedy: September 06, 2010, 18:26:09 » |
|
Evka, čiže by to bolo také kvázi Hádaj, kto som?  že by dotyčný, kto by to robil, len odpovedal áno, nie, a pýtali by sa užívatelia a potom, kto uhádne vyhráva? To nie je zlé .. ono všetko sa dá ako minisúťaž... podľa mňa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #32 kedy: September 07, 2010, 07:26:49 » |
|
Grafické súťaže mávame, v budúcnosti budú aj ďalšie, len nechceme všetky súťaže nakopiť do jedného týždňa, ale mať ich trochu pravidelne rozmiestnené.
Hm, s tým hraním postavy je to zaujímavá myšlienka.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
evka8d
Moderátor
Pohlavie: 
12776.52 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #33 kedy: September 07, 2010, 08:43:53 » |
|
Áno, presne, Lectrice, tak nejako som to myslela  Podľa mňa by to mohlo byť dobré ako ďalšie kolo do súťaže na chate, ale neviem, keď sa tu teraz uvažuje, či sa v tom bude vôbec pokračovať 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #34 kedy: September 07, 2010, 15:00:14 » |
|
To som tam dala len hypoteticky  ak bude záujem, tak jasné, že sa to nezruší  to sa neboj
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evka8d
Moderátor
Pohlavie: 
12776.52 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #35 kedy: September 17, 2010, 23:07:33 » |
|
Mňa teraz napadlo ešte k tej fanartovej súťaži, či by to nemohlo byť napríklad tak, že by sa zadala nejaká kniha prípadne by sa mohla poslať konkrétna ukázka a k tej by sa potom kreslila nejaká ilustrácia Alebo by sa zadala najaká jednoduchá téma a každý by nakreslil nejakú scénu z knižky, ktorú čítal, ktorá mu tú tému pripomína. (napr. téma na tému JAR by sa kreslila nejaká scéna z knižky, čo súvisí z jarou  )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #36 kedy: September 18, 2010, 11:01:10 » |
|
Podobnú súťaž sme už mali s knihou Atramentové srdce a grafické súťaže ešte určite budú.  S tou jarou je to zaujímavý nápad.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
evka8d
Moderátor
Pohlavie: 
12776.52 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #37 kedy: September 18, 2010, 14:51:19 » |
|
To s jarou bol len príklad ako by to mohlo asi vyzerať
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iano
Hosť
|
 |
« Odpoveď #38 kedy: September 18, 2010, 18:16:48 » |
|
čiže ak som dobre pochopil, určí sa napr. ukážka z knihy (napr. Harry Potter pri prepade ministerstva, kapitola z HP7) a kreslí sa ako si to predstavujeme
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evka8d
Moderátor
Pohlavie: 
12776.52 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #39 kedy: September 18, 2010, 19:02:26 » |
|
Áno, niečo ako ilustrácia k danej ukážke 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Annabeth
FF autor
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/1449
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,588
Odporúčania: 0
919.95 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Annabeth
Be afraid. It gives you strenght.
|
 |
« Odpoveď #40 kedy: September 18, 2010, 19:30:47 » |
|
Mne sa to páči. Určite by som sa zapojila, len problém je, že postvy mi nejdú, no ale ako nápad je to super. Určite by som to aspoň skúsila 
|
|
|
Zaznamenané
|
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” A. Einstein
“I have always imagined that Paradise will be a kind of library.” Jorge Luis Borges
“I solemnly swear that I am up to no good.” J.K. Rowling
|
|
|
evka8d
Moderátor
Pohlavie: 
12776.52 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #41 kedy: September 18, 2010, 19:47:28 » |
|
Myslím, že nebude nevyhnutné kresliť postavy, záleží od témy, aká by bola  Aj tak je zatiaľ o tom bezpredmetné hovoriť, pretože nie je isté, či súťaž s takýmto zadaním vôbec bude a ja o tom nerozhodujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #42 kedy: September 19, 2010, 13:05:58 » |
|
Ako som už povedala, grafická súťaž určite bude, ale nie v najbližších dňoch. Bolo by dobré zapojiť ju do takého obdobia, kedy je súťaží pomenej, možno po definitívnom uzavretí poviedkovej súťaže. Uvidíme, čo poriešime.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sirane
Roľník
 Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/21
Pohlavie: 
Príspevkov: 17
Odporúčania: 0
118.36 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Sirane
|
 |
« Odpoveď #43 kedy: Júl 08, 2011, 16:33:53 » |
|
 No aj ja by som mal menší nápad. Nápad: No mohli by ste každý týždeň dať neaký úryvok z knihy - napríklad z Mariotovi dedičov a my by sme museli hádať z akej knihy to je .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
evka8d
Moderátor
Pohlavie: 
12776.52 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #44 kedy: Júl 08, 2011, 17:48:04 » |
|
Ahoj, ty tu musíš byť nová, keďže takúto súťaž tu už dlhú dobu máme na chate aj keď momentálne už nie je celkom oficiálna
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|