Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« kedy: November 06, 2009, 09:56:26 » |
|
Laurell K. Hamiltonová sa preslávila sériou o Anite Blake, píše však aj príbehy Meredith Gentryovej, ktorej fanúšikovská základňa neustále rastie. V súčasnosti je dostupných sedem kníh, vydanie ôsmej je naplánované už za mesiac - v decembri 2009: 1. A Kiss of Shadows (2000) 2. A Caress of Twilight (2002) 3. Seduced by Moonlight (2004) 4. A Stroke of Midnight (2005) 5. Mistral's Kiss (2006) 6. A Lick of Frost (2007) 7. Swallowing Darkness (2008) 8. Divine Misdemeanors (Dec 2009)Hlavná postava je v skutočnosti vília princezná, utiekla však do "nášho" sveta, aby sa ukryla pred vlastnou rodinou, a pod pseudonymom Meredith Gentry pracuje v súkromnej detektívnej kancelárii. V tejto sérii nie sú v centre pozornosti upíri a zombie, ale víly. Čítali ste už niektorú z týchto kníh? 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Január 04, 2010, 14:36:45 » |
|
fiha, prvykrat o tom pocujem, ty si nieco z toho citala? mohlo by to byt zaujimave
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Január 04, 2010, 19:12:54 » |
|
No prvých šesť dielov v angličtine mám nachystaných už dávno na čítanie, ale najprv prehryziem Anitu Blake. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Január 05, 2010, 14:28:36 » |
|
hej, vcera som o tom nieco pozerala, ale myslim, ze zatial nie je ani ziadny fanusikovsky preklad, a co som citala reakcie na to, tak ze je to dost podobne ako anita ale ja k tomu pristupujem rovnako ako ty, najprv Anita  uz som si zohnala 6.,7.,8. diel prelozeny, tak sa do toho idem pustit 
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
erika-jana
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 2
Odporúčania: 0
101.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - erika-jana
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Január 23, 2010, 15:43:14 » |
|
Ahoj Bruja, mohla by si mi povedat, kde si stiahla Anita Blake 9-17 a Meredith Gentry 1-7? Nikde to neviem zohnat  Na rapidshare to uz nie je Pošlem ti správu. B.
|
|
« Posledná zmena: Január 23, 2010, 20:43:23 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Máj 02, 2010, 19:22:04 » |
|
Pokiaľ viem, tak oficiálne preklady nie sú zatiaľ ani v češtine, ani v slovenčine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Máj 06, 2010, 18:40:07 » |
|
To neviem, nemám o tom žiadne informácie. Treba pozrieť na nete. Ak niekto pozná nejaký link, možno to sem hodí, ale túto sériu asi veľa ľudí nepozná. Skús vygoogliť. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
veroniqua92
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 5
102.81 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - veroniqua92
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Apríl 14, 2011, 17:04:57 » |
|
to je skvela sprava  ...smiem sa spytat aky je aktualny stav prekladu 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Axia
Roľník
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 5
102.81 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Axia
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: Apríl 14, 2011, 23:09:42 » |
|
Odhadem bude kniha cca za měsíc, ale sem moc nechodím, tak aktuální info bude na té stránce, co jsem postovala.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|