Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
Odporúčania: 0
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #225 kedy: Marec 16, 2010, 20:04:30 » |
|
 - photoshoot pre jeden magazín, je možné že pre Vouge, ale nie som si istá, mám v tom trošičku chaos, veľmi veľa photoshootov má na konte, takže   - tento photoshoot fotila, pokiaľ dobre viem, i s Pattinsonom a Lautnerom   - premiéra New Moon  pokiaľ si dobre pamätám, tak New York  Mne sa páči na všetkých fotkách k daným photoshootom (i k iným samozrejme, len mám dosť bordel teraz v PC, takže som viac s takýmto účesom nevedela nájsť  ). Je možné, že sa páči len mne  - a ešte jedna zo stills k The Runaways 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #226 kedy: Marec 16, 2010, 20:06:32 » |
|
no, pekná je, ale vlasy sa mi nepáčia 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #227 kedy: Marec 16, 2010, 21:19:34 » |
|
Ani mne sa nepáčili - ale keďže sledujem čo sa deje v jej živote, tak som si tak nejak privykla a celkom sa mi účes zapáčil 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #228 kedy: Marec 16, 2010, 21:25:57 » |
|
tu fotku z premiery som videla v jednom zahranicnom casopise, celkom jej tie dlhe saty pristanu, hoci by to chcelo aj pekne dlhe vlnite vlasy
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
MonkaAriel
Čestný člen
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/991
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Veľa práce a rodinné problémy :((
Príspevkov: 1,030
253.50 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - MonkaAriel
Nie každý, kto sa túla, zablúdi. --J.R.R.Tolkien--
|
 |
« Odpoveď #229 kedy: Marec 16, 2010, 21:49:04 » |
|
Tie jej vlasy sa mi zo začiatku tiež nepáčili, ale už som si zvykla a páči sa mi to  A na tých fotkách hore je fakt pekná  Na Oscaroch bola nádherná 
|
|
|
Zaznamenané
|
 Uploaded with ImageShack.usNočná obloha rozžiarená hviezdami Padnutého stále mámi Snaží sa dotknúť hviezd holými rukami Márne však máva krídlami...
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #230 kedy: Marec 16, 2010, 21:54:18 » |
|
Tie šaty sú v rockovom štýle - dlhé vlnité vlasy, by sa hodili k niečomu inému  A pravda, na Oscaroch bola nádherná 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lenide
Moderátor
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 50/7110
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,473
Odporúčania: 2
1.78 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide
Attingere caelum diagito
|
 |
« Odpoveď #231 kedy: December 22, 2010, 18:50:45 » |
|
Aha našla som zaujímavý obrázok ako som hľadala info o Kristen.  sice to ste už sem dali dávno ale musím povedať že to je podla mna čistý retuš neviem či aj u Kris ale Patinakov ksicht je pripevnený k telu ak sa poriadne pozriete...a vlastne aj ona, aspon ked sa pozriete na horne vlasy a na dolné  A a teraz k nej. Kristen ako herečku mám rada. Mne sa páči ako hraje  Stiahla som si (aj videla) s nou zopár filmov ako: Zábavný park, Speak, Prekliatie domu Slnečníc, Na území žen, Cake Eathers, Žlté vreckovky  a ešte by som chcela vidieť Welcome to the Rileys a Runaways. A k jej vlasom, tiež sa mi nepáčilo že sa ostrihala a zmenila farbu lebo tie vlasy čo mala v New Moon sa mi strašne páčili. S nimi podľa mňa vyzerala najlepšie  .
|
|
|
Zaznamenané
|
Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems
|
|
|
Alex
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 138
411.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Alex
|
 |
« Odpoveď #232 kedy: Júl 23, 2011, 00:37:29 » |
|
Myslím, že mnohí so mnou nebudú súhlasiť, ale .. Kristen je podľa mňa neuveriteľná herečka.. Dokáže zahrať hocičo  Mala som možno presvedčiť sa o tom, keď som ju videla hrať v Twilighte - podľa mňa Bellu zahrala dokonale  Po pozretí Twilight ságy som si pozerala jej filmografiu a hneď začala sťahovať film  Tak keď napríklad pozriem na film Speak (Mluv) bola perfektná, mladá baba, ktorej sa stala osudná jedna noc.. proste perfektný film  potom to bolo Kliatba domu slnečníc (The Messengers) horor ako vyšitý  vo filme Jumper sa iba trošku ukázala, takže to sa moc nedá porovnávať.. ďalší super film Adwertureland (Zábavný park) skvelá komédia a hudba z 80 rokov.. ale nedajte sa pomýliť  film Welcome to the Rileys - dráma - príbeh dievčaťa, ktorý je magnet na problémy.. naozaj skvelé.. a aby som nezabudla nakoniec - The Runaways - hudobný film o známej rockovej kapele The Runaways z druhej polovice 70. rokov.. skvelý film.. Kristen tam skvele spieva.. To je moje zhodnotenie skvelej Kristen a dúfam, že som nikoho nenudila  ale je to iba môj názor 
|
|
|
Zaznamenané
|
Život je krátky a my nemáme veľa času, aby sme ulahodili srdciam tých, ktorí kráčajú s nami temnotou. Dokonca aj Harry Potter zomrel! Aj keď len na chvíľu. I wanna do bad things with you 
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #233 kedy: December 28, 2011, 16:02:58 » |
|
Ja som zvedavá, aká bude vo filme Snowhite and the Huntsman. Na ten sa dosť teším.  Hlavne kvôli mužskému hrdinovi, ale som zvedavá aj na Kristen.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #234 kedy: Január 17, 2012, 20:00:54 » |
|
tiež sa na ten film dosť teším, bude to teda riadne iné poňatie Snehulienky  dúfam, že nebudem sklamaná
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
|
feyton eerily
Lovec
  Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/4
Pohlavie: 
Príspevkov: 221
Odporúčania: 1
421.68 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - feyton eerily
|
 |
« Odpoveď #236 kedy: September 12, 2012, 14:09:00 » |
|
ták kris mám rada, mala som ju rada od začiatku, má fajn filmy... bella sa mi od začiatku pozdávala, mala dosť podobnú povahu mojej a zvyk, že zakopne o vlastnú nohu alebo aj kľudne na rovnej zemi, akoby som čítala o sebe  dosť sa mi proste lúbila 
|
|
|
Zaznamenané
|
Staneš sa tým, proti čomu najviac bojuješ.
|
|
|
|