Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Podieľajte sa aj VY na tvorbe portálu Fantasy-Svet.net. Kliknite sem pre bližšie informácie.
Strán: 1 2 [3]   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Harry Potter and Half-Blood Prince  (Prečítané 23830 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Lenide
Moderátor

Rasa: Čarodejník
Bodov v rase: 50/7110

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 1,473
Odporúčania: 2
1.78 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lenide

Attingere caelum diagito

« Odpoveď #30 kedy: Máj 03, 2016, 17:07:27 »

Tiež súhlasím s krátkosťou hry. Na tejto hre mi trošku vadilo, že je to robené skôr podľa filmu než podľa knihy (ale aby to bolo podľa knihy, tak by som chcela asi veľa cheesy). Taktiež že ta človek skoro nič nerobí, okrem robenia elixírov, bojovania s ľuďmi a lietania, pretože to po čase trochu liezlo na nervy.
Čo sa mi ale páčilo, bolo keď Ron 
zjedol kotlíky naplnené elixírom lásky a sa namiesto Harryho chodilo s Ronom. Tá jeho chôdza nemala chybu  cheesy A taktiež tie srdiečka... že všetko videl tak ružovo, zamilovane.. rofl2 Potom keď Harry vypil felix felicis, tiež to bolo skvelé, ako mal šťastie vo všetkom azn Napríklad keď bojoval s Crabom a Goylom, ako rýchlo vyhral, alebo že hravo chytal všetky erby. A ešte sa mi páčilo,  že v poslednom zápase sa lietalo s Ginny namiesto Harryho a že sa s ňou letelo tažšie. Len neviem či to bolo preto, že to bol posledný zápas, alebo preto, že nebola až taká dobrá v lietaní a chytaní ako Harry.
Zaznamenané

Gloria et honor et pax omni operanti bonum. Aivo hobein, aidulems

Strán: 1 2 [3]   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.104 sekúnd, 23 SQL dotazov.