Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
Odporúčania: 0
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #30 kedy: August 13, 2009, 12:43:27 » |
|
Mne skôr najmä vtedy ako sa začala tváriť a plakať, keď prišiel Ron a po jeho odchode. To sa mi zdalo, také že až príliš okaté. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #31 kedy: August 13, 2009, 12:44:33 » |
|
ja som bola minuly rok, ci pred dvomi, v cechach na HP5 a som sa smiala skor na tom dabingu a ich preklade ako na hlaskach  ale s tou hermionou mate pravdu, v knihe to nebolo az take napadne, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #32 kedy: August 13, 2009, 13:00:33 » |
|
Nie nebolo, síce vždy zdrhala, keď videla náš zaľúbený párik spolu a rozhodne jej to nebolo jedno, ale až také nápadné to určite nebolo. A rozhodne Harrymu nehovorila, že sa zaľúbila do Rona.
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Ella
Webmaster
Pohlavie: 
7628.40 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #33 kedy: August 13, 2009, 13:03:19 » |
|
ale zas mne to v tom filme nejak nevadilo  len som dufala, ze bude viac jacat, ked posle na rona vtaciky 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #34 kedy: August 15, 2009, 01:19:58 » |
|
ale zas mne to v tom filme nejak nevadilo  len som dufala, ze bude viac jacat, ked posle na rona vtaciky  Súhlasím v oboch veciach. Som čakala, že to Oppugno tak poriadne zakričí a to bolo len také mimovoľné slabé zvolanie.  Mne sa inak páčila ona a Ron, keď jej zotieral tú zubnú pastu z líca.  Alebo v Ronovej izbe, keď sa všetci traja rehotali na Dumbledorovom veku, tam boli zlatí. 
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #35 kedy: September 29, 2009, 14:26:44 » |
|
No zase to možno dali také okaté kvôli amerických divákom.  No ja práve ten hlas Táne Pauhofovej nemôžem ani cítiť v HP!  Dabuje ju strašne afektovane, hoci sa tak Hermiona už nespráva, ale... jednoducho mi na začiatku vadilo, že to nebol detský hlas a potom zostala tá afektovanosť. Inak proti Pauhofovej nemám vôbec nič, naopak, je mi sympatická, ale na jej dabing Hermiony som alergická. Doslova. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Susan
Roľník
 Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 2
100.66 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Susan
|
 |
« Odpoveď #36 kedy: Január 29, 2012, 13:18:32 » |
|
Ja mam Emmu rada, patrí k mojim oblúbeným herečkám.Podla mna na rolu Hermiony lepšiu herečku nemohli obsadit 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ella
Webmaster
Pohlavie: 
7628.40 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #37 kedy: Január 30, 2012, 13:07:15 » |
|
v sobotu som pozerala na Markíze prvý diel a taká bola zlatá, keď bola malá  ale vlasy mala hrozné, ale v tom veku ich také máme asi všetky 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sirius
Vedúci rasy
    Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/5318
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,047
893.09 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Sirius
|
 |
« Odpoveď #38 kedy: Marec 26, 2013, 19:33:40 » |
|
Tak Emma už je aj z vosku, síce sa moc nepodobá ale aj tak.
|
|
|
Zaznamenané
|
I am alone, but not lonely
|
|
|
|
|