Film dávno v kinách a tu žiadne reakcie. Haló, ľudia, chváľte, kritizujte, nech viem, či to mám pozerať.

Chvalit treba jednoznacne herecku Kirsten Stewartovu, ze sa dokazala obcas zatvarit tak neskutocne platonicky prihluplo a ocarene

, ze jej az mihalnice klipkali. Jednoducho hlupost cez cely ksicht. Na to treba talent.
Potom kameramana, ktory v dialogoch skoro vsade odsekol vrchnu cast hlavy kazdemu hercovi.

Scenaristu za tu scenu v stane. Ved Edward skoro vyznal lasku samotnemu Jakeovi, ktory zohrieval Bellu v spacaku.
Kritizovat by som sa v ziadnom pripade neodvazila. Ved tie maskerky odviedli zas stopercentnu pracu, Rozalka vyzera s ciernym obocim najlepsie. Edward v kockovanej koseli vyzera tak sexy ze dedko z Vydlakova sa moze ist schovat.
Najkrajsi bozk bol rozhodne ten, kde sa vyskytoval Jake a Bella.
Najhorsi kde bozkava Edward Bellinu capicu predtym, nez Jake zoberie Bellu na ruky.
Najvtipnejsia scena bola ked Emmett trepol smerom k Belle poznamku o chodeni a zuvani zuvacny zaroven (potom co si narazila ruku o Jakea). Najkrajsia scena je ked Jake bez namahy nesie Bellu po lese.

Len povedzte baby, nenechali by ste sa tak nosit aj cely den ???

Osobne ma ten film sklamal

a to som od neho ani velke veci neocakvala ! Prave naopak, pripravila som sa na dost spackany film. Dobre ze som na tom nebola v kine

. Aj tak som to pozerala na trikrat, kym som sa premohla ho dopozerat.

Naozaj jediny pekny chlap, na ktoreho sa dalo divat bol Jake a to aj v pripade, ze mal na sebe nejake tricko. Nechapem preco si Patizonko nevysukal rukavy a nezacal aj on posilovat. Nikde v knihe sa predsa nepise, ze Edward bol chudy ze kost a koza.

Dialogy boli strasne, aj pekne sceny vyzneli uplne umelo, lebo ani samotni herci ich nevedeli nejak spravne podat. Skutocne neviem, co sa na tom komu pacilo. Ja by som asi ocenila iba Charlieho - neviem ako sa vola ten herec, ale je mi nesmierne sympaticky. Jedina normalna postava.

A ten koniec ???? Bela nie je normalna a ani nechce byt. No super. To je zistenie.

Po takmer dvoch hodinach filmu.
Brujita, rozhodne ti to odporucam. Pozri si to. Tie niektore hlasky su tak trapne, ze sa dobre pobavis.