Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« kedy: Apríl 23, 2009, 21:47:20 » |
|
Do kín možno čoskoro príde aj The Host, keďže Stephenie Meyer netají túžbu vidieť ďalšiu svoju knihu na plátne. http://fantasy-svet.net/?page=novinka&id=284&kat=autor - tu si môžete pozrieť, akých hercov by obsadila do filmu ona. Čo si o tom myslíte? Koho by ste vo filme najradšej videli?
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
Odporúčania: 0
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Apríl 23, 2009, 22:00:00 » |
|
Hneď ako si to prečítam, poviem Neni nejaká náročná? Hneď aj film?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Apríl 23, 2009, 22:06:32 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Apríl 23, 2009, 22:09:32 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Naryel
Praktikant
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/65
Pohlavie: 
Príspevkov: 841
648.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Naryel
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Apríl 24, 2009, 15:15:15 » |
|
No ja som The Host nečítala  , takže neviem posúdiť, či sa ňou vybraní herci hodia resp. sú vhodní na stvárnenie knižných postáv... Ale čo ja viem,  Matt Damon a Ben Affleck... neviem, neviem nezdajú sa mi vhodní na fantasy ani sci-fi.  Akosi si ich nedokážem takto predstaviť.  A nečudujem sa, že by chcela, aby sa natočil aj The Host  Keby sa mne tak darilo s písaním kníh ako jej a k tomu navyše úspech filmového Twilightu...  proste tiež by som to asi očakávala, alebo si to aspoň priala v kútiku duše...  No veď uvidíme... nechajme sa prekvapiť. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalien
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/140
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,186
136.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kalien
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Apríl 24, 2009, 16:11:19 » |
|
Do kín možno čoskoro príde aj The Host, keďže Stephenie Meyer netají túžbu vidieť ďalšiu svoju knihu na plátne.
Ja som zase pred asi pol rokom čítala, že Meyerka hovorila, že nechce The Host nechať sfilmovať. Vraj by bolo ťažké urobiť tie dve mysle v jednom tele (prepáčte, neviem ako sa volajú hlavné hrdinky).
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Apríl 24, 2009, 16:57:44 » |
|
Nestúpa jej to nejako do hlavy? Zdá sa mi nejaká náročná. Ben Affleck a Matt Damon? Čo si myslí, že píše kasové trháky a že svetoznámi herci čakajú len na sfilmovanie jej knihy?
Knihu som nečítala a ani sa nechystám. Dosť sa bojím, že to bude o5 niečo na štýl Twilght, kde budú všetci krásni... Počkám, aké to bude mať ohlasy a uvidím. Nanajvýš si stiahnem ebook.
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Apríl 25, 2009, 21:37:27 » |
|
Ja si tam tiež tých hercov neviem predstaviť, aj keď Matta mám veľmi rada. Predsa len je skôr typ na iné filmy.
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Stormy
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2763
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,402
1108.53 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Stormy
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Máj 23, 2009, 14:07:49 » |
|
Ja som teraz začala knihu čítať, ale aj tak... Do toho deja sa tí herci nedajú nejako... napasovať. nehodia sa tam podľa mňa. Nie sú to herci, ktorí by mali hrať v sci-fi filmoch. ja by som bola zato, keby to boli zase neokukané tváre aj keď... film bysom vlastne ani nechcela 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Máj 24, 2009, 19:54:34 » |
|
Súhlasím. Matt Damon ako Jared by to totálne zabil.  A Affleck tiež. Neokukané tváre, tak to by šlo. Aj keď by som prežila napríklad Chrisa Hemswortha ako Jareda. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Máj 24, 2009, 19:58:40 » |
|
Nič proti Bruja, ale ja by som si ho tam vážne nevedela predstaviť! Vôbec sa na Jareda nehodí. V mojich predstavách je určite krajší (aj keď chlapa z mojich predstáv by tam asi nevedeli dosadiť  ), ale zase tento sa mu ani trošku nepribližuje. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Stormy
Recenzent
Pohlavie: 
1108.53 ℱ
Inventar
Potatoes girl!
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: Máj 28, 2009, 20:21:17 » |
|
Takže, čím ďalej, tým viac som do tej knihy zažratá. Podľa mňa - kde sa hrabe Twilight?!  Toto je už niečo čo sa mi páči  No, aj Twilight sa mi páčilo, len proste... nie až tak. A mám pocit, že čo chvíľa sa mi začne snívať s Jaredom  No, čo už  Chyba kníh  (ALebo ani nie  )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: Máj 31, 2009, 13:02:29 » |
|
Hihi, počkaj si do konca a potom uvidíme, čo sa ti bude snívať.  Nič proti Bruja, ale ja by som si ho tam vážne nevedela predstaviť! Vôbec sa na Jareda nehodí. V mojich predstavách je určite krajší (aj keď chlapa z mojich predstáv by tam asi nevedeli dosadiť  ), ale zase tento sa mu ani trošku nepribližuje.  Ja si ho tiež tak nepredstavujem.  Hovorím, že by som to prežila, ak by ho hral napríklad Chris, ale takého Jareda, akého si predstavujem, nikdy vo filme neuvidím. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2284.20 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: Jún 12, 2009, 15:57:40 » |
|
Som len na začiatku ale Matt Damon ako Jared??? To sa mi vôbec nehodí. A kto by mal hrať vlastne Melany?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: Jún 13, 2009, 15:58:41 » |
|
Neviem, ženské hrdinky nespomínala. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|