Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,599
Odporúčania: 0
2284.20 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #30 kedy: Marec 24, 2009, 19:21:09 » |
|
Kludne napíš ktoré presne a my sa na to pozrieme, či je chyba u teba alebo u nás 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Serpens
Majster
     Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/4
Pohlavie: 
Príspevkov: 862
763.92 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Serpens
|
 |
« Odpoveď #31 kedy: Marec 25, 2009, 17:45:29 » |
|
ďakujem, ale už netreba, chyba bola u mňa, ja som mala nainštalované také, že toolbar a ono to zvykne robiť problémy 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
janchita
Učeň
   Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/50
Pohlavie: 
Príspevkov: 606
17.10 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - janchita
|
 |
« Odpoveď #32 kedy: Marec 25, 2009, 18:49:08 » |
|
 to je OK Cathy  ja som na to zabudla a teraz som si spomenula, tak som chcela vedieť čo je s tým  ale už viem, tak je to dobre...a nemusíš sa ponáhľať keď nestíhaš...mne bevadí keď to tam dáš aj cez letné prázdniny...stačí mi vedieť, že to už máš u seba // Ďakujem. Caterhine
|
|
« Posledná zmena: Marec 26, 2009, 15:21:03 od Caterhine »
|
Zaznamenané
|
"Trpaslík. Když ho miluješ, není co řešit." (Líza) "Zbieram použité náradie akejkolvek formy, kvality, štýlu, typu, farby (hlavne nech ten brizolit na ňom nejak vyzerá) ZN: domáci miláčokovia." (Aerin Melian) 
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #33 kedy: Jún 15, 2009, 00:24:27 » |
|
Ja by som sa chcela opýtať, že prečo nie je ešte albumík napr. Interview s upírom, veď je to klasika  každý z nás ten film videl a páčil sa nám, alebo album Queen of the damned, alebo seriál True blood, alebo film Underworld Neviem, či by o tieto albumy bol záujem aj zo strany iných, ale ak áno, tak by ho mohol niekto vytvoriť  Resp. by každý mohol navrhnúť nejaký album, ktorý mu tam chýba....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #34 kedy: Jún 15, 2009, 07:36:59 » |
|
Na True blood už pracujem. Ďakujem za zvyšné nápady, ide leto, tak sa nám to snáď podarí všetko podopĺňať. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/3159
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,481
Odporúčania: 2
3241.97 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #35 kedy: Jún 15, 2009, 11:34:20 » |
|
Možno sa konečne aj ja dostanem k tomu, aby som ponahadzovala nejaké obrázky, čo mám v počítači. Snáď sa pri práci podarí. Cate, Interview si môžem zobrať ja.
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 145/5684
Pohlavie: 
Príspevkov: 7,282
Odporúčania: 5
7628.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
Our Leader The Mockingjay
|
 |
« Odpoveď #36 kedy: Jún 15, 2009, 11:35:03 » |
|
Bruja, s tym ti mozem aj ja pomoct, ak budes chciet  alebo si mozem zobrat Underworld 
|
|
|
Zaznamenané
|
Driver picks the music, shotgun shuts his cakehole.
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #37 kedy: Jún 15, 2009, 17:45:41 » |
|
Aj mne dajte dačoooo, fňuk. Ja pridávam obrázky rada, len mi vytvorte tú zložku - album, lebo to ja k tomu nemám prístup, len súbory môžem pridávať Ak teda môžem, chichi.. mám veľa času. EDIT: Ste si pekne podelili, tak ja chcem teda to Queen of the damned  prosííííííím
|
|
« Posledná zmena: Jún 15, 2009, 17:48:03 od Lectrice »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #38 kedy: Jún 19, 2009, 20:14:05 » |
|
Nooo, v prvom rade sa musíme dohodnúť, čo všetko vytvoríme, takže potom sa to môže aj porozdeľovať. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #39 kedy: Jún 28, 2009, 15:45:31 » |
|
Postupne sa už dostávam aj k Faunovej galérií. Takže spĺňam svoje sľuby.  Zatiaľ ako prvé som doplnila Anne Stokes a tiež si môžete pozrieť nejaké nové obrázky v sekcii Harryho Potter - Polovičný princ. 
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
iwuska010
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 12
3.66 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - iwuska010
|
 |
« Odpoveď #40 kedy: Júl 27, 2009, 15:26:14 » |
|
mohli by ste tam pridať aj victoriu francés.. jej oficiálna stránka je www.victoriafrances.es/ .. jej obrázky tam sú aj roztriedené ale je to celé po španielsky..takže kto mal v škole španielčinu??? 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Naryel
Praktikant
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/65
Pohlavie: 
Príspevkov: 841
648.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Naryel
|
 |
« Odpoveď #41 kedy: Júl 27, 2009, 15:38:15 » |
|
mohli by ste tam pridať aj victoriu francés.. jej oficiálna stránka je www.victoriafrances.es/ .. jej obrázky tam sú aj roztriedené ale je to celé po španielsky..takže kto mal v škole španielčinu???  Ďakujeme za skvelý tip, na rozširovaní Faunovej galérie sa stále pracuje, tak po zvážení by sa to možno dalo zariadiť, ak to už nie je v pláne. Ale aj tak vďaka. 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Čestný člen
Pohlavie: 
3241.97 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #42 kedy: September 07, 2009, 17:47:46 » |
|
Victoria Francés má u nás samostatný topic, v časti Maliari a ilustrátori, tak neviem, či nie je zbytočné vytvárať jej ešte ďalšiu sekciu.  Uvidíme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lectrice
Hosť
|
 |
« Odpoveď #43 kedy: Január 03, 2010, 14:14:26 » |
|
Môžem niekoho poprosiť a o vytvorenie "Fotky z filmu" - pre Anjeli a démoni? 
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Whitewash
Administrátor
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/617
Pohlavie: