Bruja
Webmaster
    Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 458
Pohlavie: 
Príspevkov: 5,408
2578.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #15 kedy: Marec 14, 2010, 15:07:27 » |
|
Keď budeš mať otvorený formulár príliš dlho, stane sa neaktívnym a keď ho pošleš, môže všetko zmiznúť. Neviem, koľko minút je formulár aktívny, či 15, 20, 30... V každom prípade ho treba vyplniť v tom čase, inak údaje zmiznú. Preto je dobré hrajkať sa najprv vo worde a potom už len vložiť do formulára konečnú verziu.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Enrenap
FF autor
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 97
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Stredná umelecká škola :)
Príspevkov: 1,127
49.26 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Enrenap
I love POP music!
|
 |
« Odpoveď #16 kedy: Marec 14, 2010, 15:14:10 » |
|
Aha, tak dík, lebo ja to tam rýchlo nestihnem napísať a prečo to je tak spravené. To je blbé, lebo minule som písal dlhú novinku, naozaj fest dlhú a potom odošlem a, že prázdny článok a nič sa mi neuložilo a skoro ma hodilo o zem! 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Webmaster
Pohlavie: 
2578.17 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #17 kedy: Marec 14, 2010, 15:16:32 » |
|
Stránka sa automaticky obnovuje, nefunguje ako mail, že človek môže týždeň písať jednu vec. Treba si veci zálohovať, a to sa netýka len tejto stránky. Ak píšete niečo, čo nechcete stratiť, vždy sa uistite, že to máte aspoň na jednom mieste uložené.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Enrenap
FF autor
Pohlavie:
49.26 ℱ
Inventar
I love POP music!
|
 |
« Odpoveď #18 kedy: Marec 14, 2010, 15:20:19 » |
|
Ja si to vždy tak uložím, že dám Ctrl + c a potom to späť dám, pre istotu, či sa mi to vymazalo a či nie. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Webmaster
Pohlavie: 
2578.17 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #19 kedy: Marec 14, 2010, 15:23:44 » |
|
Píš si to najprv vo worde, je to tak lepšie, ako sa uisťovať, či to tam máš. Pri worde si nemusíš sledovať čas.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Enrenap
FF autor
Pohlavie:
49.26 ℱ
Inventar
I love POP music!
|
 |
« Odpoveď #20 kedy: Marec 14, 2010, 15:53:06 » |
|
Dobre, tak to tak vyskúšam, lebo som o už chcel ísť písať normálne! 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MonkaAriel
Praktikant
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 199
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Robota mi zaberá strašne veľa môjho času... Teraz sa chodím domov len vyspať...
Príspevkov: 828
492.68 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - MonkaAriel
Nie každý, kto sa túla, zablúdi. --J.R.R.Tolkien--
|
 |
« Odpoveď #21 kedy: Marec 14, 2010, 20:27:12 » |
|
Uf, tak toto som nevedela... že sa to obnovuje... Ale mne našťastie ešte nič nezmizlo, pokiaľ viem 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
 Nočná obloha rozžiarená hviezdami Padnutého stále mámi Snaží sa dotknúť hviezd holými rukami Márne však máva krídlami...
|
|
|
Enrenap
FF autor
Pohlavie:
49.26 ℱ
Inventar
I love POP music!
|
 |
« Odpoveď #22 kedy: Marec 14, 2010, 22:57:44 » |
|
Tak to máš šťastie! pretože ak by si písala dlho a potom odoslala a to dlhé by sa ti vymazalo, by nebolo moc pekné! 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MonkaAriel
Praktikant
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 199
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Robota mi zaberá strašne veľa môjho času... Teraz sa chodím domov len vyspať...
Príspevkov: 828
492.68 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - MonkaAriel
Nie každý, kto sa túla, zablúdi. --J.R.R.Tolkien--
|
 |
« Odpoveď #23 kedy: Marec 14, 2010, 23:21:08 » |
|
To hej  Ale novinky si väčšinou prekladám a upravujem vo worde, takže to by mi nevadilo, kebyže sa to zopsuje, ale KB by na na*ralo, lebo to hľadám po nete, kontrolujem...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
 Nočná obloha rozžiarená hviezdami Padnutého stále mámi Snaží sa dotknúť hviezd holými rukami Márne však máva krídlami...
|
|
|
|