Pre tých, ktorí sa zúčastnili akcie Deň detí na Fantasy-Svete a ktorým sa páčila súťaž "
Kto to povedal?", mám dobrú správu - v tejto súťaži sme sa rozhodli pokračovať a bude sa odohrávať pod mojím "vedením" (velením

)..
Princíp je veľmi jednoduchý: dvakrát za týždeň (
v utorok a sobotu okolo/po 11:00) sa v tejto téme objaví
citát z nejakého fantasy/sci-fi filmu/seriálu. Vašou úlohou, ak budete chcieť získať body, bude napísať mi v PM-ke (s predmetom KTP + poradové číslo {vždy pripomeniem pri zadaní})
autora výroku a seriál/film, z ktorého pochádza. A hodnotenie? Body získajú prví traja, čo odpovedia správne - prvý 5 bodov, druhý 3 body, tretí 1 bod. Klasika.

Vyhodnotenie sem napíšem vždy pred zadaním nového citátu, čiže v utorok a sobotu
cca o 11:00.
Verím, že sa vás zapojí čo najviac.

Aby to nebolo tak úplne jednoduché, rozhodla som sa robiť to tak, že dané citáty budem prekladať z angličtiny ja sama. Filmy a seriály nesledujem v slovenčine (ani so slovenskými titulkami), takže súťažné výroky sa možno nebudú doslovne zhodovať s oficiálnou slovenskou verziou. Budú však také, aby sa dali uhádnuť - čiže nič všeobecné, čo by mohol povedať hocikto.
V prípade, že výrok bude pochádzať napr. z dajakej filmovej trilógie či viacerých večerných filmov nadväzujúcich na seba dejovo (
Pán prsteňov a pod.), budem chcieť vždy konkrétny názov daného filmu, v ktorom sa citát objavil (čiže napr. konkrétne
Pán prsteňov: Dve veže). Samozrejme, čo sa týka autora, taktiež chcem celé meno - čiže nebude mi stačiť napr.
Frodo, ale bude to musieť byť
Frodo Bublík.

Hádam som napísala všetko dôležité. Ak sú akékoľvek nejasnosti, neváhajte sa pýtať.

A ak by ste mali nejaké typy na zaujímavé výroky, neváhajte a posielajte PM-kou - samozrejme, s tým, že do daného kola by ste sa nemohli zapojiť.

Určite nápady privítam, keďže tiež nesledujem všetky seriály a nevidela som všetky filmy.

EDIT: Každý VÁŠ použitý súťažný návrh bude odmenený aj tromi bodmi.

V sobotu,
16. júna, sa tu teda okolo
11:00 zjaví prvý súťažný citát.