Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 556/2470
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,701
Odporúčania: 3
1366.62 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
May the odds be ever in your favor.
|
 |
« Odpoveď #60 kedy: Február 03, 2012, 09:07:38 » |
|
no paráda, strašne sa na to teším, už som aj maminku navnadila, tak si to pozrieme spolu 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
So after, when he whispers, "You love me. Real or not real?" I tell him, "Real." We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find.
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 5/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,417
Odporúčania: 0
2133.57 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #61 kedy: Február 03, 2012, 21:25:57 » |
|
ja si asi v najbližšej dobe dáme repete
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lina
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 266/751
Pohlavie: 
Príspevkov: 97
Odporúčania: 1
58.77 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lina
"Crime in Progress. Please Disturb"
|
 |
« Odpoveď #62 kedy: Február 04, 2012, 19:01:03 » |
|
Ľudia viete čo, mali by ste sa hanbiť. Kvôli vám sa nakoniec zbláznim. Toľko sa tu predvádzate so svojím úžasným seriálom, že si ho jedna mladá slečna (ja) stiahla z netu a včera v noci si to zo zvedavosti pozrela. Takýto stupeň posadnutosti som už hrozne dlho nezažila a to je ešte len klíčiace semienko, vážení, dnes ma čaká druhá séria. Keď som to dopozerala (a vlastne aj kým som to pozerala) až sa mi celé vnútro triaslo od vzrušenia a mala som chuť jačať od radosti. Ja takéto veci hrozne prežívam a párkrát som okolitému svetu už dokázala ako fanaticky dokážem milovať filmy a seriály, ale toto je extrém. Milujem vás, že ste to sem doniesli a ďakujem.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"You can deny angels exist, Convince ourselves they can't be real. But they show up anyway, at strange places and at strange times. They can speak through any character we can imagine. They'll shout through demons if they have to. Daring us, challenging us to fight."
Sucker Punch
|
|
|
Georgiana
Redaktor
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 1063/2932
Pohlavie: 
Príspevkov: 376
462.16 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Georgiana
|
 |
« Odpoveď #63 kedy: Február 04, 2012, 19:08:09 » |
|
jeeej, Lina, ja presne viem, o čom hovoríš  (teda, píšeš) my sme si s bratom po dopozeraní druhej série zopakovali prvú - dnes sme si pozreli tretí diel.. a hneď aj začiatok druhej série, aby sme si objasnili, ako to pokračovalo  tento seriál je ozaj skvelý, magnifique  proste bomba.. brat dnes položil otázku do vetra, že aké by to asi bolo, keby ozaj existoval taký múdry človek ako Sherlock.. ach, to by sme sa asi zbláznili  ale vďaka Bohu za tvorcov seriálu o ňom!!  prajem úžasné štyri hodiny tridsať minút (cca), Lina, pri sledovaní druhej série  (ale však to ani priať nemusím vlastne  )
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mercy
Webmaster
    Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 826/2936
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,177
1251.88 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Mercy
BELIEVE IN SHERLOCK
|
 |
« Odpoveď #64 kedy: Február 04, 2012, 19:25:48 » |
|
Lina musím povedať že presne viem o čom hovoríš lebo ja som veľmi emotívny človek čo sa takýchto vecí týka, ja strašne prežívam príbehy aj keď čítam a keď ma nejaký seriál zaujme tak tiež potom maniačim  už dlho som tiež nezažila takýto stav ako pri Sherlockovi a za to som tvorcom neskonale vďačná. Sherlock sa stal mojou posadnutosťou, behám po všetkých možných stránkach a čítam všetky možné články spojené s týmto seriálom, sledujem tú "I believe in Sherlock" mániu a strašne by som chcela byť jej súčasťou Musím ťa upozorniť že druhá séria je jednoznačne lepšia ako prvá aj keď len o málo ale je a je skutočne plná emócií - paradoxne keďže sa jedná o na prvý pohľad neemotívneho Sherlocka  no možno aj na druhý pohľad Ale prajem veľa zábavy a teším sa na tvoje dojmy ako po vzhliadnutí prvej tak aj poslednej časti  EDIT: Dnes som dala repete Hounds of Baskerville takže ma zas čaká posledná časť  nieeeeee...alebo idem zas od začiatku? 
|
|
|
|
« Posledná zmena: Február 05, 2012, 02:31:41 od Mercy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Galadriel
Vedúci rasy
    Rasa: Elf Bodov v rase: 333/866
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Rodičia
Príspevkov: 582
Odporúčania: 5
263.95 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Galadriel
|
 |
« Odpoveď #65 kedy: Február 05, 2012, 23:21:00 » |
|
no úžasný seriál... dneska som konečne dopozerala poslednú časť...úžas...nič lepšie som ešte nevidela. ten moriarty bol dobrý len kusa mi ho je aj luto...blazon riadny je/bol  ja som aj na konci začínala rozmýšlať že ako je možné že idú točiť (alebo už točia ?  ) 3. sériu ked zomrel...ten jeden malý spoiler mi pokazil trochu prekvapk...ale stale bolo..  ...a I am Sherlocked 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Roses are red, TARDIS is blue. And i know one thing, that I love you.
|
|
|
Mercy
Webmaster
Pohlavie: 
1251.88 ℱ
Inventar
BELIEVE IN SHERLOCK
|
 |
« Odpoveď #66 kedy: Február 06, 2012, 01:38:36 » |
|
Tak ono kto pozná aspoň trochu klasické príbehy Sherlocka od A.C. Doylea tak vie, že Sherlock to prežil, takže v tomto ohľade som ja prekvapko nezažila  Záhadou pre mňa stále ostáva ako sa mu to celé podarilo tak dokonale zinscenovať aby ani John ani strelec, ktorý mal Johna zabiť nemali ani tieň podozrenia, že Sherlock prežil svoju "smrť"  A napriek tomu, že svojmu intelektu nanajvýš dôverujem  , nemyslím si, že prídem na teóriu, ktorá by moju zvedavosť uspokojila a bola zároveň aj reálna
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Lina
FF autor
 Rasa: Elf Bodov v rase: 266/751
Pohlavie: 
Príspevkov: 97
58.77 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Lina
"Crime in Progress. Please Disturb"
|
 |
« Odpoveď #67 kedy: Február 06, 2012, 16:20:05 » |
|
Mám za sebou prvé dve časti druhej série a dnes si už konečne pozriem poslednú (predtým mi to z časových dôvodov nevychádzalo)... to ani nie je možné aká som nadšená  , v tom budú nejaké drogy, ja som si to myslela už predtým, len ešte neviem ako sa k nám dostali...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"You can deny angels exist, Convince ourselves they can't be real. But they show up anyway, at strange places and at strange times. They can speak through any character we can imagine. They'll shout through demons if they have to. Daring us, challenging us to fight."
Sucker Punch
|
|
|
Mercy
Webmaster
Pohlavie: 
1251.88 ℱ
Inventar
BELIEVE IN SHERLOCK
|
 |
« Odpoveď #68 kedy: Február 06, 2012, 21:17:23 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ella
Webmaster
Pohlavie: 
1366.62 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #69 kedy: Február 06, 2012, 21:38:06 » |
|
officially Sherlocked  prvá séria bola super, najviac sa mi asi páčil prvý diel, tam boli najlepšie hlášky  nehovor, znižuješ IQ celého bloku 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
So after, when he whispers, "You love me. Real or not real?" I tell him, "Real." We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find.
|
|
|
Georgiana
Redaktor
Pohlavie: 
462.16 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #70 kedy: Február 06, 2012, 21:54:32 » |
|
ten prvý diel bol taký namotávací.. keď sme to pred týždňom s bratom opäť pozerali, uvedomila som si, že Sherlock ani Watson sa nesprávajú ďalej tak, ako ich znáznornili na začiatku.. Sherlock vôbec neprejavoval také entuziastické nadšenie a Watson už akosi prestal riešiť Afganistan a svoje nadšenie z vojny..  ale tak.. nič to, aj tak to neuberá seriálu na kvalite ani v najmenšom 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mercy
Webmaster
Pohlavie: 
1251.88 ℱ
Inventar
BELIEVE IN SHERLOCK
|
 |
« Odpoveď #71 kedy: Február 06, 2012, 22:43:13 » |
|
Nooo ja si nemyslím že kvalita seriálu by nejak klesla po prvej časti  prvá časť je svojská tým, že vidíme ako sa vlastne zoznámili  John nerieši Afganistan presne preto čo mu hneď v prvej časti povedal Mycroft - on nemal z vojny depresie, on mal depresie lebo už vo vojne nebol. A tento jeho problém sa vyriešil akonáhle sa dostal do úplne inej vojny po Sherlockovom boku
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Georgiana
Redaktor
Pohlavie: 
462.16 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #72 kedy: Február 06, 2012, 23:18:35 » |
|
ja tiež netvrdím, že by klesla kvalita - len tvrdím, že Sherlock nie je rovnaký ako v prvej časti, to je všetko  a za tým si stojím  i keď momentálne sedím 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Mercy
Webmaster
Pohlavie: 
1251.88 ℱ
Inventar
BELIEVE IN SHERLOCK
|
 |
« Odpoveď #73 kedy: Február 07, 2012, 01:41:29 » |
|
O toto videjko sa s vami chcem podeliť  už som ho videla asi tak 258 krát a vždy sa neuveriteľne bavím na Benedictovom vyhlásení o jeho výzore a mene  ale aj na komentároch pod videom http://www.youtube.com/watch?v=zaCM9t1mtUgA jedna nie príliš dobrá správa: CBS potvrdili, že teda si svojho novodobého Sherlocka natočia (mne to príde akože natruc si dupnem nohou... ale dobre) a pilot by sa mal objaviť už túto jeseň...
|
|
|
|
« Posledná zmena: Február 07, 2012, 01:58:53 od Mercy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ella
Webmaster
Pohlavie: 
1366.62 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #74 kedy: Február 07, 2012, 12:53:39 » |
|
takže konkurencia?  no, som zvedavá a inak, koľko dielov má mať tento Sherlock? jee, ešte jedna vec, ten posledný diel prvej série, teda tretí, však?  ten záber na konci, kde Sherlock mieril na Moriartyho a stále dokola opakovali pohľad na neho, na Jimma, na neho atď., to mi prišlo trochu ako z telenovely  ale musím uznať, fakt mi nenapadlo, že ten chalan, čo sa tam proste len objavil a vôbec mi nepripadal dôležitý, by mohol byť Moriarty, za to klobúk dole  na druhej strane, hneď mi bolo jasné, že Watsona sa tam snaží podplatiť Mycroft  niečo sa dá uhádnuť, niečo nie, keď to človek nečaká 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|