|
nik
Hosť
|
 |
« kedy: Máj 28, 2008, 12:42:02 » |
|
Joan of Arcadia
Je americký seriál (2003-'05). Hlavnou predstaviteľku je Joan Gyrardiová (Amber Tamblynová), ktorá vidí Boha v rôznych podobách. Kladie jej do života prekážky a ona sa ich snaží chtiac-nechtiac splniť, nakoniec sa ukáže, že to mala byť iba choroba a žiadneho Boha nevidela, no potom sa vrátil. nakoniec stretne niekoho, kto toho Boha vidí tiež. V 19. časti 1. série (Do the Math) si zahral aj Amberinin otec Russ Tamblyn, stvárnil postavu Boha so psami. Seriál mal len 2 série a nedotočil sa pre nízku sledovanosť.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Ginevra
Hosť
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Máj 28, 2008, 14:29:33 » |
|
Joan som mala rada  a dosť ma mrzelo, že sa netočili dalšie diely  malo to niečo do seba...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
nik
Hosť
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Máj 29, 2008, 20:57:46 » |
|
veru malo...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
iskandaria
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 6
Odporúčania: 0
0.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - iskandaria
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Jún 03, 2008, 18:53:59 » |
|
No nevím, Joan mi přišla jako moralitka dost podobná Sedmému nebi (taky měli potřebu si o všem vykládat a všechno řešit). Asi může mít úspěch ... ale já na Boha nevěřím a na tenhle seriál jsem se dívala jen proto, že v době oběda tam běžela už jen Sama doma, a přecejen Joan je o něco lepší  .
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gify
Roľník
 Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 47
0.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Gify
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Jún 04, 2008, 14:38:26 » |
|
Dalo sa to pozerať take v pohodze  ... škoda tých ďalších dielov
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Ži v prítomnosti, pamätaj na minulosť a budúcnosti sa neboj, pretože tá neexistuje a nikdy existovať nebude. Je len prítomnosť.
|
|
|
Iva1007
Roľník
 Rasa: Elf Bodov v rase: 0/10
Pohlavie: 
Príspevkov: 38
0.00 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Iva1007
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Jún 07, 2008, 21:23:00 » |
|
Aj ja som Joan pozerávala, náhodou to bolo dobré... nechápem ako to mohlo mať nízku sledovanosť.  No hej, škoda ďalších dielov...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
nik
Hosť
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Jún 07, 2008, 23:18:50 » |
|
no hej, nízka sledovanosť, možno Američania nie sú tak nábožensky založení... alebo sú až príliš ortodoxní bol to zaujímavý seriál
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
calla
FF autor
 Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 0/3
Pohlavie: 
Príspevkov: 18
3.40 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - calla
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Jún 30, 2008, 15:25:46 » |
|
mne sa to pacilo...aj ked sa mi niekedy zdalo dost obsurdne...ale malo to nieco do seba... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kalien
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/140
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,186
136.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kalien
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Júl 02, 2008, 23:02:02 » |
|
Ja som mala Joan rada. Teraz ju zasa začali dávať na Markíze. Mne sa na tom najviac páčilo to zobrazenie Boha. Bolo by to rozhodne zaujímavé rozprávať sa s ním ak by bol napr. malé dievčatko ... alebo prejdete okolo nejakého človeka a kto vie, možno to bol Boh ... Alebo i to ako rozprával. páčilo sa mi, že z neho nerobili nejakého krutovládcu, ktorý ťa za každú maličkosť pošle do pekla ... pamätám si, že v prvej časti sa Joan pýtal, že odkiaľ vlastne má ten pojem peklo, že to len ľudia si ho vymysleli.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
domcaq
Praktikant
    Rasa: Upír Bodov v rase: 0/107
Pohlavie: 
Príspevkov: 680
104.30 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - domcaq
wrrr !
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Júl 25, 2008, 08:35:06 » |
|
ja mám Joan rada, sledovala som ju aj predtým, ale dosť hekticky, teraz si to vychutnávam  a bol to... skutočne dobrý nápad, zobraziť Boha ako niekoho, kto opäť kráča po zemi  a dáva úlohy 15 (či 16?) ročnej holke :coolsmiley:
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
nik
Hosť
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Júl 25, 2008, 20:57:07 » |
|
16-ročná... aj ja si to teraz vychutnávam 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Danieliq
Lord
        Rasa: Upír Bodov v rase: 0/162
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,577
477.45 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Danieliq
Love is a train; we wait for it even when its gone
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: August 17, 2008, 11:56:12 » |
|
celkom fajn seriál...ale lezie mi na nervy, že v každom dieli plačú 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
 “Trust your heart, if the seas catch fire and live by love though the stars walk backward” E.E. Cummings “Dive For Dreams”
|
|
|
kajusa01
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 10
1.28 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - kajusa01
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: August 17, 2008, 17:10:08 » |
|
mne sa strašne páči tento seriál  a ešte sa mi aj páči ako v každom diely mala na úlohu niečo a vyplynulo z toho niečo úplne iné  prosto super...
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Anne Dauth
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Školaaaaa!!!
Príspevkov: 149
53.26 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Anne Dauth
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: Marec 24, 2009, 19:31:59 » |
|
No keď tento seriál chodil cez prázdniny strašne rada som si ho pozrela  . Malo to niečo do seba  .
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
"Fantazie je nejkrásnější dcera pravdy, jen o něco živější než matka." Carl Spitteler
"Fantazie není ve skutečnosti nic jiného než druh paměti osvobozené od řádu času a prostoru." Samuel Taylor Coleridge
"Fantazie je matkou poezie, ale i veškeré historie." Thieodor Mommsen
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: Marec 25, 2009, 15:40:15 » |
|
Aj ja som ten seriál pozerala prvé leto ako ho dávali.  Je celkom zaujímavý, taký nevšedný a príjemne sa pozeral. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
|