Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
Odporúčania: 0
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« kedy: Máj 11, 2010, 16:33:16 » |
|
 Leto 1954. Federálny maršal Teddy Daniels prichádza na ostrov Shutter, do sídla nemocnice Ashecliffe, kde liečia duševne chorých zločincov. Spolu s partnerom Chuckom Aulem začína hľadať utečenca, vrahyňu Rachel Solandovú. Práve vtedy na ostrov dorazí hurikán. Lenže v nemocnici Ashecliffe nič nie je také, aké sa na prvý pohľad zdá. A rovnako to platí aj o Teddym Danielsovi. Prišiel, aby našiel pacientku, ktorá záhadne zmizla? Alebo ho sem vyslali, aby preveril tajomné chýry, že v Ashecliffe používajú priveľmi radikálnu psychiatrickú liečbu? Len čo sa vyšetrovanie prehĺbi, otázky pribúdajú. Ako mohla bosá žena ujsť z ostrova? Navyše zo zamknutej izby? Kto im zanecháva stopy v podobe kódov, ktoré treba vylúštiť? A čo sa v skutočnosti deje na Oddelení C? Čím väčšmi sa Teddy s Chuckom približujú k pravde, tým sa stáva prchavejšou a tým väčšmi začínajú byť presvedčení, že sa im možno nepodarí dostať sa z ostrova Shutter. Pretože ktosi sa pokúša dohnať ich k šialenstvu... Čítali ste už tento mysteriózny triler?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Shaola
Webmaster
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 384/4076
Pohlavie: 
Príspevkov: 3,346
2260.21 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Máj 30, 2010, 11:38:58 » |
|
ešte nie, ale teším sa až mi príde.. vyzerá to dobre 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
Pohlavie: 
1554.39 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Jún 01, 2010, 12:29:02 » |
|
Vyzerá a aj je to dobré, aj keď zvláštny koniec.  Knižky sa pokúsim čo najskôr tento týždeň poslať, lebo som doteraz ešte nestíhala. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Shaola
Webmaster
Pohlavie: 
2260.21 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Jún 01, 2010, 17:05:35 » |
|
nevadí, aj tak neviem, kedy sa k nej dostanem..musím ešte kopuv ecí do školy robiť a k narodkám som dostala celkom slušnú zásobu..  ale aj tak sa na ňu teším, dnes som ju v kníhkupectve držala v ruke a prečítala som si pár úryvkov 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Shaola
Webmaster
Pohlavie: 
2260.21 ℱ
Inventar
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Júl 03, 2010, 12:19:29 » |
|
dočítané a musím povedať, že to bola skvelá kniha, ten záver som vôbec nečakala  zo začiatku ma to síce chvíľu nudilo, ale ako sa kniha rozbehla, už som sa nevedela odtrhnúť  myslím, že fakt, že som ju prečítala ani nie za deň svedčí o tom, ako sa mi páčila... btw. akurát sťahujem film, takže nemal by byť Prekliaty ostrov v sfilmovanej fantasy literatúre?? 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
Pohlavie: 
1554.39 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Júl 03, 2010, 21:45:16 » |
|
Máš pravdu, nejako som si to vtedy neuvedomila. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
wampire
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Pohlavie: 
Príspevkov: 64
132.12 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - wampire
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: December 05, 2010, 23:13:47 » |
|
velmi dobry film di caprio v poslednej dobe toci same skvosty:D
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 365/2888
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,198
Odporúčania: 2
2894.30 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: December 30, 2011, 14:39:08 » |
|
Chodí to na HBO, ale neviem sa k tomu dostať!  Mama to vychválila, vraj je to perfektný film. A ak to povie ona, tak to platí. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
|