Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
Odporúčania: 0
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« kedy: Február 20, 2010, 20:08:44 » |
|
 Percy Jackson si už zvykol na to, že nie je obyčajný chalan z New Yorku – ako syn boha mora Poseidóna patrí do dvoch svetov, ľudského aj mytologického, kde sa to hemží zákernými a krvilačnými obludami. A mnohé z príšer, ktoré donedávna poznal len zo starých gréckych bájí, ho teraz chcú pripraviť o život...Po nečekane pokojnom školskom roku sa v posledný deň pred prázdninami na Percyho zosype celá lavína problémov – hodina telocviku sa zmení na vybíjanú s ľudožrútskymi obrami, kamarát Grover sa dostane do problémov a Táboru polokrvných hrozí zničenie. A tak sa Percy a jeho priatelia vydávajú na ďalšiu nebezpečnú výpravu... Prvú kapitolu si môžete prečítať tu: http://www.fantasy-svet.net/pt/percy.pdf
|
|
|
|
« Posledná zmena: Máj 27, 2011, 17:39:10 od Ella »
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
bama11
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 12
13.93 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - bama11
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Február 21, 2010, 01:13:08 » |
|
Citala som vsetkyx pat dielov v anglictine a su to naozaj super knihy, odporucam precitat ak mate radi dobrodruzno/fantasticke knihy 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
Pohlavie: 
1554.39 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Marec 01, 2010, 20:43:53 » |
|
Ponúkame vám prvú kapitolu z knižky. Príjemné čítanie. http://www.fantasy-svet.net/pt/percy.pdf
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
     Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/490
Pohlavie: 
Príspevkov: 950
1935.75 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - RenesmeeeC
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Marec 02, 2010, 16:09:37 » |
|
Veľmi sa mi to páčilo  Myslím kniha... a teším sa aj na film... ale tá prvá kapitola je fakt sila 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 5/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,417
2133.57 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Máj 17, 2010, 10:17:30 » |
|
Určite si dvojku rada prečítam 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
Pohlavie: 
1554.39 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Máj 17, 2010, 10:52:21 » |
|
Kniha je veľmi dobrá, aj keď jednotka o kapku lepšia, ale to bude asi tým, že nemá rada na začiatkoch kníh (pokračovaní) to neustále opakovanie základných informácií, aj keď sa mi to pri niektorých menách hodilo, ale aj tak. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 5/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,417
2133.57 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Máj 17, 2010, 11:02:43 » |
|
Jasné to chápem, ani ja to nemám veľmi rada  ale čo sa dá robiť, ak človek knihu číta po roku aj sa to hodí.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Annabeth
FF autor
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 183/1198
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,466
550.30 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Annabeth
The world will be watching...
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Júl 15, 2010, 14:41:02 » |
|
Citala som vsetkyx pat dielov v anglictine a su to naozaj super knihy, odporucam precitat ak mate radi dobrodruzno/fantasticke knihy  Ja som čítala len jednotku, ale tá ma dostala. Keď som prečítala prvú kapitolu, už ma od knihy nič neodtrhlo. V sobotu si pôjdem kúpiť more oblúd, a už sa nemôžem dočkať. Ale filmové spracovanie dvojky, by malo byť až v roku 2012. (uf)
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
macuska
Praktikant
    Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 5/45
Pohlavie: 
Príspevkov: 725
788.95 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - macuska
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: November 05, 2010, 21:04:43 » |
|
|
|
|
|
« Posledná zmena: November 05, 2010, 22:13:29 od Lectrice »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 365/2888
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,198
Odporúčania: 2
2894.30 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: December 30, 2011, 10:57:54 » |
|
Výborná kniha. Grover nemal chybu.  Blbé však je, že za rok, čo prešiel od prečítania, si z toho takmer nič nepamätám.  Musím si to prečítať znova.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
|