Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
Odporúčania: 0
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« kedy: December 17, 2009, 12:15:22 » |
|
 Stefan trpí po smrti Eleny, ktorá sa utopila v rieke, a je odhodlaný spor s bratom, trvajúci už storočia, doviesť do konca za každú cenu. Netuší však, že Damon nie je jediným nepriateľom, s ktorým sa musí stretnúť, a ak bude chcieť poraziť oveľa krvilačnejšieho nepriateľa, bude musieť uzavrieť s nenávideným bratom spojenectvo. Z Eleny sa po smrti stane upírka, no dievča sa s novou podobou a spaľujúcou túžbou po ľudskej krvi nevie vyrovnať. Dokáže napriek vnútornej trýzni a smútku po minulom, nedokončenom a takom zúfalo krátkom živote dať prednosť láske k svojim blížnym a bojovať proti temnej sile, ktorá napadla mestečko? -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Exkluzívne len u nás, prvá kapitola: www.fantasy-svet.net/pt/zbesilost.pdf
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
     Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/490
Pohlavie: 
Príspevkov: 950
1935.75 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - RenesmeeeC
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: December 18, 2009, 15:30:54 » |
|
milujem tie knihy  už mám prečítané skoro všetky... síce po anglicky ale nevadí...aj tak som si prečítala exkluzívnu prvú kapitolu  som veľmi rada že spolupracujete s vydavateľstvom ... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crazzy_kokko
Roľník
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 2
102.33 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - crazzy_kokko
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: December 21, 2009, 12:48:36 » |
|
1 kedy: Ahoj som sa chcela spytat.. ze ked elena sa stane upirkou ze ci potom aj zomrie ako upirka alebo bude normalne zit ako upirka..lebo sa pise v knihe temnote ze elena je mrtva a kamaratky sa snou chcu spojit..takzee elena us bude mrtva aj ako upirka???  ( Pridaný spoiler. Niektorí sme to ešte nečítali a nechceme vopred vedieť podrobnosti. Brujaja viem viem  .. ale ta ma to velmi zaujimalo pretoze dokym vinde kniha tak sa zblaaaaznim // Spojené príspevky. C.
|
|
|
|
« Posledná zmena: December 21, 2009, 15:08:51 od Caterhine »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
Pohlavie: 
1935.75 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: December 21, 2009, 18:11:06 » |
|
neviem, či by som ti to mala prezrádzať ...ale nech  ... všetci si najprv budú myslieť, že Elena je mŕtva ..veĎ bude mať aj pohreb .... a každý upír ako môžeš vedieť je podľa legiend mŕtvy, pretože zvlášť v Upírskych denníkoch musíš sa napiť krvi, potom umrieť, a zase sa napiť krvi aby dokončili premenu ....takže Elena je mŕtva ale žije ako upírka  ...dúfam , že si ma pochopil a ináč aj na www.martinus.sk nájdeš recenzie a obsahy k všetkým knihám a tak ak som niečo vynechala, môžeš si to pozrieť ... stačí to dať do google  .... ale musím podotknúť, že upírske denníky sú fakt super 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
crazzy_kokko
Roľník
Príspevkov: 2
102.33 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - crazzy_kokko
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: December 21, 2009, 20:06:46 » |
|
noo mohla by si  velmi by si mi pomohla  aspon by som sa tak rychlo nezblaznila...  lebo dokym vinde 3 a 4 cast taa asi sa zblaznim ked to nebudem vediet  sorry..nevsimla som si ze si napisala uz..noo dobre pomohlo mi to trosku lebo ja som aj pozerala obsahy ale tak take dajake popletene to bolo  no nic velmi sa tesim na dalsie casti ked vindu // Spojené príspevky. C.
|
|
|
|
« Posledná zmena: December 21, 2009, 22:02:44 od Caterhine »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
Pohlavie: 
1935.75 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: December 22, 2009, 16:28:55 » |
|
aj ja sa veľmi teším, keĎ to už výjde po slovensky.... a dúfam, že som ti pomohla 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Marec 01, 2010, 11:24:18 » |
|
Tak konečne som sa dostala aj k trojke. Včera som ju dočítala. Až na slabý začiatok, celkom dobré. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
Pohlavie: 
1935.75 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Marec 01, 2010, 16:28:00 » |
|
Caterhine ja už som čítala aj štvorkúú a bolo to supééér 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Ella
Webmaster
    Rasa: Upír Bodov v rase: 556/2470
Pohlavie: 
Príspevkov: 4,701
Odporúčania: 3
1366.62 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Ella
May the odds be ever in your favor.
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Marec 03, 2010, 23:44:12 » |
|
trojka bola celkom dobra a podla mojho nazoru to kludne mohol byt aj posledny diel, nemusela to dalej rozpitvavat 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
So after, when he whispers, "You love me. Real or not real?" I tell him, "Real." We were given: Two hands to hold. Two legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find.
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
Pohlavie: 
1935.75 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Marec 04, 2010, 16:54:35 » |
|
Ella nemusela to rozpitvávať, ale rozpitvala to nádherne 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
anonymka1992
Roľník
Pohlavie: 
Príspevkov: 9
110.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - anonymka1992
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Apríl 06, 2010, 16:23:04 » |
|
Dvojka nehorazne kraaasne skoncila z Eleninou smrtou.. Co mne sa velmi paci ked hlavna uloha zomrie) .. ako tam ona opisovala.. ochvilu sa postavila a jej myslienky ubiehali tym smerom aby sla za milovanou osobou.. a tak kde skoncila dovjka sa zacina dalsi pribeh .. Trojka je moja oblubena kniha z celej sagy .. uplne setko uzasne vymyslene ..davalo vsetko do kopy, ze na konci som musela plakat:D ( stvrka nebola taka uzansa. pretoze ten koniec to pokazil ) .. Tu to nemalo co pokazit:) ..
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Charlotta
Roľník
Príspevkov: 1
100.47 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Charlotta
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: Apríl 21, 2010, 20:16:21 » |
|
ty ja neeeemooozem  docitala som pravee dvojkuuu a strasneee uz tuuuzim citat trojkuuu!!!!!  nevieeete kdee sa da stiahnuut 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rusalka
Učeň
   Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/537
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: pokazený počítač :(
Príspevkov: 586
336.98 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Rusalka
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: Júl 19, 2010, 18:39:46 » |
|
noo tak trojku by som si aj ja rada prečítala  keby mal niekto e-book po česky alebo slovensky bola by som vďačná  ))
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
It doesn't hurt me. You wanna feel how it feels? You wanna know, know that it doesn't hurt me? You wanna hear about the deal I'm making? You *be running up that hill* You and me *be running up that hill*
|
|
|
|