Fantazia Fikcia F-shop Faun
Fantasy-Svet.net
Máj 18, 2012, 20:39:56*

Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dĺžkou sedenia
Novinky: Chcete získať ľahkým spôsobom pár bodov do rasy? Máte doma akékoľvek fantasy obrázky? čitajte ďalej
Pokročilé vyhľadávanie  
Strán: 1 ... 3 4 [5]   Dole
Tlačiť
Autor Téma: P.C. Castová, Kristin Castová - Škola noci - Označená (1.časť)  (Prečítané 6991 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Lectrice
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: Február 12, 2011, 13:52:28 »

Mňa najviac dojal štýl, ktorým to bolo písané. Ešte nikdy som nečítala knihu s takouto koncentráciou neslušných výrazov.   Normálne mi prešla chuť na ďalšie diely, keď som s riadńm preskakovaním dočítala 1. časť. Je mi ľúto peňazii, ktoré som na ňu minula, hlavne keď po prečítaní bezmilostne skončila v odpadkovom koši.  sad

No, presne o tom hovorím, že ten štýl je tak amerikánko slangový, neviem to inak nazvať, že ten nie každému musí rezať. Ja som tiež miestami dvihla obočie, že či to skutočne chceli tak autorky napísať smiley Takže ti Flavel rozumiem smiley
Zaznamenané
Bruja
Recenzent

Rasa: Trpaslík
Bodov v rase: 365/2888

Pohlavie: Ženské
Príspevkov: 6,198
Odporúčania: 2
2894.30 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja

(číta sa "Brucha" ;) )

« Odpoveď #61 kedy: Marec 08, 2011, 17:15:02 »

Neslušné výrazy? Neviem, ako dopadol slovenský preklad, ale v angličtine som vulgarizmy nezaregistrovala. Ale tak ja som už trochu obrúsený čitateľ, mám za sebou knihy, ktoré naozaj používali vulgarizmy a na počudovanie sa na isté miesta neslušné výrazy niekedy hodia. Školu noci by som medzi vulgárne knihy neradila.

Jasné, mne tiež nevonia koncepcia postavy "som najkrajšia, najšikovnejšia, najobľúbenejšia a najobletovanejšia," ale v porovnaní s takými Upírskymi denníkmi je u mňa Škola noci na oveľa vyššej úrovni. Hlavne od štvrtého po šiesty diel to bolo prudko čitateľné. Keďže tento topic je o prvom dieli, poviem, že to bola asi najslabšia kniha z celej série, keď tak na to spätne pozerám.
« Posledná zmena: Marec 08, 2011, 17:29:44 od Bruja » Zaznamenané

Wilson: The healer with his magic powers!
I could rub his gentle brow for hours;
his manly chest, his stubbled jaw...
Everything about him leaves me raw!
House: Psych ward's upstairs.
Wilson: With joy, oh, House, your very name
will never leave this girl the same.
Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love.
House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.

House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
Nikuska181
Roľník
*

Rasa: Trpaslík
Bodov v rase: 0/0

Príspevkov: 8
Odporúčania: 0
103.77 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Nikuska181

« Odpoveď #62 kedy: Júl 20, 2011, 10:27:14 »

Ja si myslím, ze to bol najslabsí diel série. Predsa len samé prirovnania k seriálom, hercom, v podstate sa tam na tu zapletku s duchmi na konci a obrady.. Ale aspon tu bol oddych od Zoeyiných frajerov.
Zaznamenané
Alex
Roľník
*

Rasa: Vlkolak
Bodov v rase: 0/0

Pohlavie: Ženské
Dlhodobejšia neprítomnosť: príliš veľa práce a blog

Príspevkov: 46
Odporúčania: 2
0.13 ℱ

Inventar
Odoslanie fantasiolov - Alex

« Odpoveď #63 kedy: Júl 23, 2011, 02:16:22 »

podľa mňa všetky knihy sú veľmi dobré smiley aj keď v každej je niečo čo sa tam buď nehodí, alebo to človeka zarazí, ale nemôže byť všetko dokonalé..
p.s.: pripomínam, keby niekto mám 1-6 knihy ako e-booky smiley
Zaznamenané

Smrťou sa nič nekončí, práve naopak, všetko sa začína smiley

Moje motto, ktoré som si sama vymyslela a používam ho doteraz: BE STRONG! a za každú cenu..

Život je krátky a my nemáme veľa času, aby sme ulahodili srdciam tých, ktorí kráčajú s nami temnotou.

You can fool some of the people all the time, and all the people some of the time; but you cannot fool all the people all the time ...
Strán: 1 ... 3 4 [5]   Hore
Tlačiť
Skočiť na:  

Fantasy-Svet.net | Poháňané SMF.
© 2008, Simple Machines. Všetky práva vyhradené.

Content copyright © 2008 Fantasy-svet.net.
Upozornenie: žiadny zo zobrazovaných súborov sa nenachádza na tomto serveri.
Autori a prevádzkovatelia stránky neberú žiadnu zodpovednosť za príspevky odoslané uživateľmi a za ich vystupovanie na fóre.
Všetky odkazy na tomto fóre majú len informatívnu hodnotu a za rovnakým účelom boli na toto fórum umiestnené.
Template "Halloween": Designed by edvordo
Based on Crip~'s BlackRainV2
Sitemap
Schvalovanie prispevkov

Stránka vytvorená za 0.099 sekúnd, 21 SQL dotazov.
GZIP kompresia: aktívna