Gryphon
Roľník
 Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/0
Príspevkov: 4
Odporúčania: 0
4.67 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Gryphon
Kto má dosť času?
|
 |
« kedy: Máj 03, 2009, 08:38:04 » |
|
takže netrpezlivo čakám na september kedy má výsť nový brownov romám Stratený Symbol a do konca roku by mal byť aj v slovenčine
správa sita: Slovenský preklad nového románu Dana Browna vyjde do konca roka 2009. Novinka s názvom The Lost Symbol vyjde v USA a v Kanade 15. septembra vo vydavateľstve Doubleday. Rovnako, 15. septembra vyjde aj vo Veľkej Británii vo vydavateľstve Transworld Publishers, ktoré je členom vydavateľskej skupiny The Random House Group. Na pultoch slovenských kníhkupectiev čitatelia a čitateľky knihu nájdu pod názvom Stratený symbol. Nový román Dana Browna je očakávaným pokračovaním bestselleru Da Vinciho kód, ktorý je najlepšie predávaným románom pre dospelých. Na celom svete vyšlo 81 miliónov výtlačkov. Stratený symbol vyjde v prvom náklade päť miliónov výtlačkov a hlavnou postavou v ňom opäť bude profesor Robert Langdon. Dnes o tom informoval tajomník a šéfredaktor vydavateľskej skupiny Knopf Doubleday Publishing Group Sonny Mehta. "Bude to veľký deň pre čitateľov i kníhkupcov," vyhlásil Mehta. Podľa Brownovho dlhoročného redaktora Jasona Kaufmana, ktorý je zároveň viceprezidentom a výkonným redaktorom vo vydavateľstve Doubleday, "v románe Dana Browna nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá". Príbeh sa odohráva v časovom rámci 12 hodín. "Tento román pre mňa znamenal zvláštnu a prekrásnu cestu," povedal autor. "Päť rokov, počas ktorých som pátral v dejinách, som nakoniec musel vtesnať do 12-hodinového časového úseku, čo bola pre mňa úžasná výzva. Život Roberta Langdona zjavne plynie oveľa rýchlejšie než môj," doplnil. Da Vinciho kód, ktorý vyšiel v Doubleday 18. marca 2003, figuroval 144 týždňov v rebríčku bestsellerov denníka The New York Times, z toho 54 týždňov tabuľku viedol. Preložili ho už do 51 jazykov. Film, ktorý podľa románu nakrútil režisér Ron Howard s Tomom Hanksom v hlavnej úlohe, sa stal okamžite kasovým trhákom. Jeho celosvetové tržby prekročili 757 miliónov dolárov. Adaptácia Anjelov a démonov sa do slovenských kín dostane 14. mája. zdroj SITA
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
The happiest man on earth would look in the mirror, and see only himself exactly as he is.
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 5/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,417
2133.57 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Máj 03, 2009, 08:54:21 » |
|
Už sa na to veľmi teším, som zvedavá akú tam bude mať zasa babu 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gryphon
Roľník
Príspevkov: 4
4.67 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Gryphon
Kto má dosť času?
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Máj 03, 2009, 09:40:43 » |
|
tentokrát to možno bude blondínka
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
The happiest man on earth would look in the mirror, and see only himself exactly as he is.
|
|
|
Bruja
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 365/2888
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,198
Odporúčania: 2
2894.30 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Máj 03, 2009, 20:55:25 » |
|
A ja dúfam, že tentokrát tam žiadna ženská nebude. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Neferanch
FF autor
Pohlavie: 
Príspevkov: 26
3.60 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Neferanch
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: August 30, 2009, 15:54:08 » |
|
myslím, že podľa štýlu akým Dan Brown píše tam nejaká baba proste bude
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Recenzent
Pohlavie: 
2894.30 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: August 31, 2009, 17:28:31 » |
|
Hm, no jo... Ale prekvapiť by nás mohol. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Shaola
Webmaster
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 384/4076
Pohlavie: 
Príspevkov: 3,346
2260.21 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: August 31, 2009, 18:30:00 » |
|
možno nevie, že týmto by nás ozaj prekvapil... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Bruja
Recenzent
Pohlavie: 
2894.30 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Október 02, 2009, 15:45:10 » |
|
Aj to je možné.  A ktovie, možno budeme teraz prekvapení.  Čítate to už niekto?
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 5/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,417
2133.57 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Október 03, 2009, 09:10:49 » |
|
Ja neviem o nikom kto by to čítal. Ale hneď ako sa mne bude dať, pustím sa do toho 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
     Rasa: Vlkolak Bodov v rase: 0/490
Pohlavie: 
Príspevkov: 950
1935.75 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - RenesmeeeC
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: December 19, 2009, 15:05:56 » |
|
Aj to je možné.  A ktovie, možno budeme teraz prekvapení.  Čítate to už niekto? Moja spolužiačka to už má prečítané... prečo??? 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zanzana
FF autor
 Rasa: Upír Bodov v rase: 0/150
Pohlavie: 
Príspevkov: 201
114.08 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Zanzana
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: December 19, 2009, 15:34:19 » |
|
Ujo Brown sa snažil, až sa mu z kečky parilo. Že vraj... Tak ak sa ku mne náhodou tá kniha dopracuje, tak si to prečítam a uvidíme  Navyše to nemal ľahké - napísať dobré pokračovanie úspešného románu je dosť ťažký oriešok. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Nenávidím cesnak.  Upir S.R.O. - Sajeme s Radostou a Okamzite !
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
Pohlavie: 
1935.75 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: December 19, 2009, 16:07:46 » |
|
aj ja si to myslím...to že to nemal ľahké  .... aj ku mne by sa mohla niekedy dopracovať  ale pochybujem, že ju vôbec niekedy prečítam ..... škoda Odstránená citácia. Posledný príspevok netreba citovať. B.
|
|
|
|
« Posledná zmena: December 20, 2009, 18:53:43 od Bruja »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Recenzent
Pohlavie: 
2894.30 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: December 20, 2009, 18:54:31 » |
|
Ja som na to zvedavá. Ktovie, či si udržal svoj štandard, či už neklesol... Počkám si na slovenský preklad.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Webmaster
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 384/4076
Pohlavie: 
Príspevkov: 3,346
2260.21 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: Február 27, 2010, 20:00:03 » |
|
hm, mne sa to zatiaľ páči asi najmenej zo všetkých jeho kníh, je to také rozvláčne, zdĺhavé...aspoň na začiatku, ďaleko som sa ešte nedostala...  hádam sa to zlepší... (btw. ešte sa tam neobjavila preňho žiadna žena...  )
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
RenesmeeeC
Majster
Pohlavie: 
1935.75 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: Február 27, 2010, 21:37:44 » |
|
Shaola ja to tiež teraz čítam  ...a minule som išla okolo jedného kníhkupectva a tam plný výklad a iba kniha Dan Brown - The Lost Symbol 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|