Petraela
Čestný člen
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 5/2336
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,417
Odporúčania: 0
2133.57 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Petraela
Castillion, Stanatic, X-Phile
|
 |
« kedy: Február 17, 2009, 17:37:09 » |
|
Dan Brown práve dokončuje svoju novú knihu a hlavným hrdinom by sa mal stať, už po tretí krát Robert Langdon. Kniha by mala niesť návod Solomon Key ("Šalamúnov kľúč") a mala by sa odohrávať v USA v hlavnom meste Washington. Obsah sa bude zaoberať, už v predchádzajúcich knihách spomínanými, Slobodomurármi. Časové obdobie pripravovanej knihy bude po udalostiach knihy Da Vinciho kód a vyjsť na svetlo sveta by mohla tento rok.  Ja sa rozhodne teším 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Recenzent
    Rasa: Trpaslík Bodov v rase: 365/2888
Pohlavie: 
Príspevkov: 6,198
Odporúčania: 2
2894.30 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Bruja
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #1 kedy: Február 18, 2009, 14:01:40 » |
|
Jéj, znova Robert Langdon? Ak tam bude on, tak si tú knihu kúpim, nech mám sériu kompletnú.  Teším sa.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
House, M.D., Season 1, Episode 8: Poison
|
|
|
Kalien
Vševed
      Rasa: Upír Bodov v rase: 0/140
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,186
136.17 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Kalien
|
 |
« Odpoveď #2 kedy: Február 18, 2009, 21:06:51 » |
|
Ja som teda rozhodne zvedavá čo ďalšie si Brown vymyslí.  Len dúfam, že tam nebude ďalšia žena, do ktorej sa Langdon zamiluje, vyspí alebo neviem čo. Ak bude takto Dan pokračovať, skončí Langdon ako James Bond. V každom filme iná bondgirl. V tomto prípade langdongirl.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Král : Je to politická svadba, takže použij ten svůj hloupý obličej, dostaň ji do postele a přivez sem ! Ludwig : Otče... pokud mohu říct jediné slovo na obhajobu své cti... nejen má tvář je užitečná na svádení dívek. Když se svléknu je to mnohem jistejší. Vaša krv, náš obed! Kto nepije s nami, pije proti nám
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2133.57 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #3 kedy: Február 18, 2009, 21:13:47 » |
|
Presne to ma napadlo  že ak bude mať v každej knihe inú tak to bude pekne od veci  ... Inak ak som to správne pochopila, tak by Brown s ním chcel napísať oveľa viac kníh.
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Recenzent
Pohlavie: 
2894.30 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #4 kedy: Február 20, 2009, 12:42:30 » |
|
Nie som proti, ale fakt, bolo by to fajn, ak by mal tentokrát nejakého mužského spoločníka. Nech je trochu zmena. Nemusel by ísť v každom dieli do postele s inou ženou. Nech mu prihodí nejakého veselého parťáka, ktorého budem mať rada, a budem spokojná. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Wilson: The healer with his magic powers! I could rub his gentle brow for hours; his manly chest, his stubbled jaw... Everything about him leaves me raw! House: Psych ward's upstairs. Wilson: With joy, oh, House, your very name will never leave this girl the same. Not bad for an 82-year-old... She asked me to give that to her true love. House: What can I say? Chicks with no teeth turn me on.
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #5 kedy: Február 20, 2009, 12:45:17 » |
|
Bruja to je dobrý nápad.  Aj keď si myslím, že lepšie by sa to predávalo keby mal partnerku, predsa len Amerika. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Bruja
Recenzent
Pohlavie: 
2894.30 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #6 kedy: Február 20, 2009, 12:58:07 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Caterhine
Čestný člen
    Rasa: Elf Bodov v rase: 0/1276
Pohlavie: 
Príspevkov: 2,716
1554.39 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Caterhine
|
 |
« Odpoveď #7 kedy: Február 20, 2009, 13:56:20 » |
|
Veď to som nemyslela ani ja.  Ja len, že s partnertkou je to záber na väčšie spektrum ľudí, ktorých by to mohlo baviť. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Láska nie je ani veľká, ani malá; je to jednoducho láska. City nemožno merať ako cesty. Ak to urobíme, začnete ju porovnávať s tým, čo vám o nej rozprávajú, alebo s tým, čo očakávate, že stretnete. Takto budete vždy počúvať iba príbehy, a nebudete kráčať svojou vlastnou cestou. (Kronika - Poznámky z letísk; Paulo Coelho)
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2133.57 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #8 kedy: Február 20, 2009, 14:15:59 » |
|
To by bolo keby sa zapozeral do chlapíka  Ale ja by som tam rada znovu videla, tú z Da Vinciho, jaj ako sa volala? a potom vo filme by bola zasa Audry Tatou (asi sa to takto píše). Ostatne by ma zaujémalo s akými ďalšími sektami príde v ďalších knihách 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Bruja
Recenzent
Pohlavie: 
2894.30 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #9 kedy: Február 20, 2009, 14:30:09 » |
|
Ani sa tam nemusí zjaviť sekta, stačí nejaký zaujímavý artefakt.  A kopa hádaniek. 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Petraela
Čestný člen
Pohlavie: 
2133.57 ℱ
Inventar
|
 |
« Odpoveď #10 kedy: Február 20, 2009, 14:34:40 » |
|
Ale treba uznať Brownovi to ide dobre, s tými odkazmi a nasleduj tamto a tam je zasa odkaz na iné, to sa mi páči  Priznám som naozaj veľmi zvedavá ako to dopadne s totou ďalšou knihou
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Shaola
Webmaster
    Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 384/4076
Pohlavie: 
Príspevkov: 3,346
2260.21 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Shaola
HAKUNA MATATA
|
 |
« Odpoveď #11 kedy: August 22, 2009, 19:08:49 » |
|
15.9. vychádza nová kniha Dana Browna s názvom The Lost Symbol http://www.martinus.sk/?uItem=65100ktovie, kedy nám to preložia do slovenčiny, ale ja sa už teším..  dej sa odohráva počas 12-tich hodín, a narozdiel od Bodu klamu a Digitálnej pevnosti, je hlavnou postavou zasa Robert Langdon... 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
" I dream. Sometimes I think that's the only right thing to do." "Z tohoto mlčení může něco povstat." (Stephen King)
|
|
|
Bruja
Recenzent
Pohlavie: 
2894.30 ℱ
Inventar
(číta sa "Brucha" ;) )
|
 |
« Odpoveď #12 kedy: September 07, 2009, 16:51:20 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Galadriel
Vedúci rasy
    Rasa: Elf Bodov v rase: 333/866
Pohlavie:
Dlhodobejšia neprítomnosť: Rodičia
Príspevkov: 581
Odporúčania: 5
263.16 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Galadriel
|
 |
« Odpoveď #13 kedy: Máj 22, 2011, 10:34:11 » |
|
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Roses are red, TARDIS is blue. And i know one thing, that I love you.
|
|
|
Elizabeth
Vševed
      Rasa: Čarodejník Bodov v rase: 17/255
Pohlavie: 
Príspevkov: 1,102
Odporúčania: 1
3213.14 ℱ
Inventar
Odoslanie fantasiolov - Elizabeth
|
 |
« Odpoveď #14 kedy: Máj 22, 2011, 11:30:59 » |
|
Ja som to čítala niekedy..pred pol rokom? Už ani nepamätám  Ale bavilo ma to, mala som to prečítané za chvíľku  A jasné, že si našiel ďalšiu  Ale s touto by mohol aj zostať konečne, napokon, pozná ju oveľa dlhšie ako predchádzajúce dve 
|
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|